Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sto bi volio da me zausteva na slucajevima x i da kazu da pusem u alkotest.
I da im kazem de ba ljudi da se ne brukam ni ja ni vi.
Napuhat im 0.0 i reci jesam vam rekao da se ne brukamo, treba li ste me poslusati
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
navika wrote: 06 Oct 2019, 16:19
Ja sam zamislila ovu situaciju od Najsice, ne kuzim zasto mu neko od vozaca iz kolone nije vratio auto u rikverc. Kontam puno je lakse bilo vec snijeg razbacivati.
Osim ako se s ljetnim gumama ne smije voziti u rikverc Mi nemamo ovdje snijega i ne deveramo s tim ljtnim/ zimskim gumama, pa i ne znam.
Ima i te jer cini mi se auto je imao pogresne table. U svakom slucaju tako jaka auta se nedaju mladjim osobama. Po sebi i po mojim jaranima znam koliko sam bio smotan prvih po godine godinu od kad sam krehnuo auto. Sad mi smjesno, pocetnik bude situacija otimas se sa volanom. Da sam imao 150+ KS mozda bih i koga pokupio.
BMW - e pravi prekrasna auta ali je cinjenica da su mu debili od vozaca vrlo cesto unutra.
One glavate, istetovirane i od steroida bezvratne spodove su pretplacene na ovu marku.
Takodje tu su kojekakvi kompleksasi i nedovoljno izrasli muskarci.
Mister No wrote: 06 Oct 2019, 21:52
BMW - e pravi prekrasna auta ali je cinjenica da su mu debili od vozaca vrlo cesto unutra.
One glavate, istetovirane i od steroida bezvratne spodove su pretplacene na ovu marku.
Takodje tu su kojekakvi kompleksasi i nedovoljno izrasli muskarci.
Mister No wrote: 06 Oct 2019, 21:52
Takodje tu su kojekakvi kompleksasi i8 nedovoljno izrasli muskarci.