storm wrote: 06 Oct 2019, 17:15... A veca cutiKrokodil Behko wrote: 06 Oct 2019, 17:11 Pa jes tako, šta se smijete?
Evo, sad da dođe Vanila i samo nek kaže "mobitel", padnu tri stranice ko hljeb.
![]()
...mislim da Ota gospoja, nije ljubomorna!

storm wrote: 06 Oct 2019, 17:15... A veca cutiKrokodil Behko wrote: 06 Oct 2019, 17:11 Pa jes tako, šta se smijete?
![]()
Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2019, 17:11 Pa jes tako, šta se smijete?
I još se kune.
Btw, smijel se pitat:Maja wrote: 06 Oct 2019, 23:54 I ja imam problem s mobitelom. Skoro mi nista od odjece nije s dzepovima a volim slusati muziku na mob preko slusalica kad nesto radim ili setam. Moram mobitel uvijek ugurati u grudnjak. Postoji li druga opcija.
Nek obuce dvoje gace
Vjerujes li da sam ovaj (doduse istinit) post napisala da bih poslije mogla reci da je Behko u pravu
Maja wrote: 06 Oct 2019, 23:54 I ja imam problem s mobitelom. Skoro mi nista od odjece nije s dzepovima a volim slusati muziku na mob preko slusalica kad nesto radim ili setam. Moram mobitel uvijek ugurati u grudnjak. Postoji li druga opcija.
bluetooth slusaliceMaja wrote: 06 Oct 2019, 23:54 I ja imam problem s mobitelom. Skoro mi nista od odjece nije s dzepovima a volim slusati muziku na mob preko slusalica kad nesto radim ili setam. Moram mobitel uvijek ugurati u grudnjak. Postoji li druga opcija.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest