Ja bi sebi neku limuzinu uzela da imam paraDuminjo wrote: 07 Oct 2019, 12:53Al slatko
Vidi ga..
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-z3 ... ml?ref=srp
Samo ga hebu godine
A jeste sladak
Moderator: Krokodil Behko
Ja bi sebi neku limuzinu uzela da imam paraDuminjo wrote: 07 Oct 2019, 12:53Al slatko
Vidi ga..
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-z3 ... ml?ref=srp
Samo ga hebu godine

ccccccChloe wrote: 07 Oct 2019, 13:05meni seljanki ovako nešto paše
hm i to da definiramo
range rover - seljaci![]()

Oblak je pogodio u "sridu".gospođa Brams wrote: 07 Oct 2019, 12:32 Taj BMW sa slike mi je lijep, ne znam, zbog cega nije privlacan punokrvnim BMWovcima? Ja volim visoke aute.
Jedan moj bivsi kolega vozi BMWa, neki malo stariji model, jedan dan ga je slucajno u dvoristu ispred firme malo zagrebao, i to od neki steker, al ono minimalno. Znaci nosila sam mu vode i secera, covjek je bio toliko izvan sebe da smo skoro zvali hitnunisam nikad vidjela nista slicno

Penzioner.Mister No wrote: 07 Oct 2019, 13:12Oblak je pogodio u "sridu".gospođa Brams wrote: 07 Oct 2019, 12:32 Taj BMW sa slike mi je lijep, ne znam, zbog cega nije privlacan punokrvnim BMWovcima? Ja volim visoke aute.
Jedan moj bivsi kolega vozi BMWa, neki malo stariji model, jedan dan ga je slucajno u dvoristu ispred firme malo zagrebao, i to od neki steker, al ono minimalno. Znaci nosila sam mu vode i secera, covjek je bio toliko izvan sebe da smo skoro zvali hitnunisam nikad vidjela nista slicno
Svi proizvodjaci auta su ulozili milione da obezbijede imidz koji imaju.
BMW-e je izgradio imidz proizvodjaca "zajebanog" i agresivnog auta sa izrazenim tzv. "bubrezima" na prednjoj maski, kao i onim obrvama iznad prednjih farova koje autu uvijek daju smrknut izgled
Kao vidi me sto sam zajeban, ljut i brz.
Svi proizvodjaci auta imaju ukljucene i psihologe u razvoj modela, jer za svaki model imaju tacno ciljanu skupinu kupaca kojoj auto nastoje pribliziti.
Auto-industrija je vrh proizvodnje, organizivanosti i prodaje i nista tu nije slucajno.
Evo ti pitanje a ujedno i primjer kod drugog proizvodjaca.
Sta prvo pomislis na auta koje Volvo proizvodi i te vozace?
Sigurno sasvim drugo misljenje od onoga kada kazes BMW-e.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Šta fali nama seljankama pa da joj to smeta ...

Doktore, meci onog svog “sportaka”, ovo je teska uvreda.shark-attack wrote: 07 Oct 2019, 13:09ccccccChloe wrote: 07 Oct 2019, 13:05meni seljanki ovako nešto paše
hm i to da definiramo

Odlicno, i nije smijesno.Fuddo wrote: 07 Oct 2019, 13:14Penzioner.Mister No wrote: 07 Oct 2019, 13:12
Oblak je pogodio u "sridu".
BMW-e je izgradio imidz proizvodjaca "zajebanog" i agresivnog auta sa izrazenim tzv. "bubrezima" na prednjoj maski, kao i onim obrvama iznad prednjih farova koje autu uvijek daju smrknut izgled
Svi proizvodjaci auta imaju ukljucene i psihologe u razvoj modela, jer za svaki model imaju tacno ciljanu skupinu kupaca kojoj auto nastoje pribliziti.
Auto-industrija je vrh proizvodnje, organizivanosti i prodaje i nista tu nije slucajno.
Sigurno sasvim drugo misljenje od onoga kada kazes BMW-e.![]()

SnobMister No wrote: 07 Oct 2019, 13:12

Evo i to pribiljezeno.
Volvo je meni obitelj, sigurnost...Mister No wrote: 07 Oct 2019, 13:12Oblak je pogodio u "sridu".gospođa Brams wrote: 07 Oct 2019, 12:32 Taj BMW sa slike mi je lijep, ne znam, zbog cega nije privlacan punokrvnim BMWovcima? Ja volim visoke aute.
hoš kupitChloe wrote: 07 Oct 2019, 13:05meni seljanki ovako nešto paše
hm i to da definiramo

Svedska celik.. Šta cu pomisliti osim molit Boga da se sa takvim ne poljubim