Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Heidi wrote:
jesi vidio one sramote, moj paparaci... ko da su im drogu u actimel pogurali.....ono nije bila utakmica....11 balerina izgubljenih u prostoru i 11 temperamentnih flamenco (ovo samo radi docaravanja ) plesacica hebo li ga tony groß, a o podolskom da ne govorim....
ne znam, draga Heidi. nesto im jest bilo, a sta.....
jos se ja ekstra sredio - dres, zastavica, ofarbao obraze
od muke sam im mislio to sve zajedno sa jogurtom u facu slistiti
nista. zivot ide dalje. mozda ih Bosna osveti na svjetskom prvenstvu
Evo sta kazu Njemacki nogometni strucnjaci i to u jedan glas:
Trener sa strucnim stabom su odgovorni za poraz a povrh toga Italija je odigrala mec ono pravo muski...statistika ne laze...
A Bosna i Hercegovina na jednoj od velikih tekmi, zaista bi mogla kojesta postici ali kako savladati Portugal.
Sem da Portugal diskvalifikujemo...mislim da ga Fifa diskvalifikuje.
BiH je ove godine prokockala jedinstvenu sansu za nesto vecim i ko zna kada ce ponovo da se pojavi slicna generacija po pitanju fudbala.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
[ytube][/ytube]
Objavljeno 01.07.2012. u 13:43 | Komentari: 17
VIDEO
NIJE USPIO "SKINUTI" TALIJANA
Japanac nakon "golčine" imitirao Balotellijevu proslavu
Utjecaj napadača talijanske reprezentacije Marija Balotellija očito je dosegao i daleki Japan, gdje je Ken Tokura nakon izvanrednog pogotka imitirao Balotellijevu proslavu gola.
U duelu profesionalne japanske lige, Ken Tokura, 26-godišnji napadač Vissel Kobea, zabio je fantastičan gol na gostovanju kod Kawasaki Frontalea. Njegov projektil lijevom nogom s više od 25 metara je golman suparničke ekipeispratio samo pogledom.
Tokura je nakon toga učinio isto, ili je barem pokušao, što je napravio Balotelli nakon što je zabio svoj drugi gol u polufinalnoj pobjedi na Euru nad Njemačkom 2-1. Skinuo je Tokura svoj dres s brojem 9, zaustavio se nakon nekoliko metara trčanja i stao u stav "mirno", te pokušao, poput Balotellija, navući kameni izraz lica čekajući da mu saigrači dotrče u zagrljaj. Iako se trudio, nije baš najbolje "skinuo" Balotellija.
No, koga briga. Zabio je gol koji je njegovoj ekipi donio pobjedu 1-0.
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
komsija wrote:France, normalno je da se treneri javljaju jer se njihovo misljenje uvazava a ti znas kakvi su novinari, nikoga ne ostavljaju na miru da bi uradili svoj posao
ali problem je sto on nema posao,i rekao je da se zazelio fudbala,a o misljenju i govorim,on zeli da se njegovo misljenje cuje,koga briga za prandellia i del bosquea,pa hajd nek se svi treneri jave idemo krenuvsi od najboljeg ikad:Blanc,Dechamps,Wenger,Ferguson,Allegri....pa kad bi se svi oglasili nasto bi haos,zasto se uvijek mora on oglasiti,bas cudno...a cudo to mediji ostavili makar na dan finala sve ove vrhunske trenere koje nabrojah na miru,ali samo ne njega,nigdje veze,al hajd dosta o njemu,zacepice se usta svim spancima i njihovim navijacima kad osveta za francuze bude ostvarena,kad ih italijani i balloteli razvale!!!!!!
zacepice se usta svim spancima i njihovim navijacima kad osveta za francuze
haha ne razmisljam na taj nacin, ja prvenstveno zelim gledati dobru utakmicu i nisam opterecen s tim ko igra
To je sport i nije rat da bi se svetili ovome ili onome ili jos gore mrzili
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Major wrote:Ko je Guardiola...? Cesare Prandonelli je aktuelna momcina...
Sada jeste ali evo nesto zanima....koji su njegovi najveci uspjesi u trenerskoj karijeri
nisam bas dobro upoznat osim da je bio trener Fiorentine dugo vremena
Mislim da je ovo u sklopu teme ako se nesto kaze o njemu jer ipak priznacete nija mala stvar sa svojim timom igrati u finalu
I, obratno!
zacepice se usta svim spancima i njihovim navijacima kad osveta za francuze
haha ne razmisljam na taj nacin, ja prvenstveno zelim gledati dobru utakmicu i nisam opterecen s tim ko igra
To je sport i nije rat da bi se svetili ovome ili onome ili jos gore mrzili
hahaha puno smjesno jelde ,zbog njih je LAURENT otisao,to se ne oprasta,ne moze biti dobra utakmica ako oni igraju,ali prije nego pocne utakmica kad cujes igraju francuzi,odma znas da se to mora gledati i znas da ce biti uzbudljivo,a ja ih ne mogu voliti,zelim osvetu,a jedva cekam kvalifikacije za SP 2014,kad se francuzi licno osvete,sport ili nesto trece ZELIM OSVETU!!!!!!!!!
Major wrote:Ko je Guardiola...? Cesare Prandonelli je aktuelna momcina...
Sada jeste ali evo nesto zanima....koji su njegovi najveci uspjesi u trenerskoj karijeri
nisam bas dobro upoznat osim da je bio trener Fiorentine dugo vremena
Mislim da je ovo u sklopu teme ako se nesto kaze o njemu jer ipak priznacete nija mala stvar sa svojim timom igrati u finalu
Naravno da je u sklopu teme.
Dvije stvari su za ne zanemariti kod Prandonellia:
1. Prvenstveno dovesti ekipu u zavrsnicu, finalnu utakmicu
2.Okolnosto pod kojima je to ucinio zasluzuje svaki moguci respekt (vet skandali, posjeta zandarmerije u bazu treninga)
i
3.Majstorska taktika pobijediti Nijemce.
Koji su mu prijasnju uspjesi?
Da li je osvojio neki klupski trofej
I, obratno!
hajde polahko jos 2 i po sata
vec sam rekao da ne volim ni jedne, ali kao sto sam zestoko navijao protiv zabara na utakmici protiv svaba,
danes navijam na zabarer
hebi ga ne volim spance
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Da ponovim...mogu simpatisati neku ekipu ali ako neko dobro igra drago mi je
nisam tip koji moze da mrzi neke sportiste osim one koji su skloni grubostima i divljastvu na terenu
volim pogledati dobru utakmicu i sa prijateljima komentarisati
I, obratno!
Major wrote:Evo sta kazu Njemacki nogometni strucnjaci i to u jedan glas:
Trener sa strucnim stabom su odgovorni za poraz a povrh toga Italija je odigrala mec ono pravo muski...statistika ne laze...
A Bosna i Hercegovina na jednoj od velikih tekmi, zaista bi mogla kojesta postici ali kako savladati Portugal.
Sem da Portugal diskvalifikujemo...mislim da ga Fifa diskvalifikuje.
BiH je ove godine prokockala jedinstvenu sansu za nesto vecim i ko zna kada ce ponovo da se pojavi slicna generacija po pitanju fudbala.
izvini ali nisu treneri krivi,igraci su ti koji trebaju da igraju,ali da igraju srcem,a BiH je prokockala sansu kad svaki put kad igraju protiv nekog favorita portugal ili FRANCUSKA kazu:"oni nas mozda potcjenuju,ali ja mislim da smo mi dobra ekipa,mozda smo i jaci,ovo je nase vrijeme,imamo dosta kvalitetnu ekipu koja se moze porediti sa njihovom..."bla,bla,bla...sve ciste gluposti,i glupi optimizam,zasto ne kazu:ok,jaci su,bolji su ali probacemo da probijemo odbranu,nemamo sta da izgubimo,ili uvijek traze razlog zbog kojeg su ispali:namjestaju nam portugal,potplacuju sudije,platini i uefa...,ali ne nece ti nas seljak priznat da je losiji,nema sanse,oni ce uvijek prokockat sansu ako nastave ovako,zar ne?
komsija wrote:Da ponovim...mogu simpatisati neku ekipu ali ako neko dobro igra drago mi je
nisam tip koji moze da mrzi neke sportiste osim one koji su skloni grubostima i divljastvu na terenu
da,voljela bi da sam i ja takva,ali ja se iznerviram,sta cu,nismo svi isti
blento59 wrote:hajde polahko jos 2 i po sata
vec sam rekao da ne volim ni jedne, ali kao sto sam zestoko navijao protiv zabara na utakmici protiv svaba,
danes navijam na zabarer
hebi ga ne volim spance
svaka cast,ti si stvarno pametan covjek,nek ih italijani srede jednom zauvijek
komsija wrote:Da ponovim...mogu simpatisati neku ekipu ali ako neko dobro igra drago mi je
upravo zato danas navijam za italijane
protiv nijemaca su pokazali maksimalne kvalite
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
I, obratno!
blento59 wrote:bi ga uvijek sam navijao za plave
jos od malih nogu
plavi su zakon
LES BLEUS
LES BLEUS
LES BLEUS
LES BLEUS
Mah "france", kladim se da je blento59 mislio na ove plavce od 1990 protiv Spanije..2 : 1...
sa istim rezultatom ce se i danas utakmica zavrsiti..... Italija : Spanija 2 : 1....
Malo nostalgije nije za odmet.
A sta kaze Katanec:
od 100 igraca njih 99 bi sutirali od prve pa sta bude, ali ne i Piksi,
on spusta nabacenu loptu i pita Zubizarretu u koji ugao ce da mu je spuca.
[ytube][/ytube]