A,sta sutra po sto puta puta srce ranjeno
A sta sutra posle jutra kad se svako vrati svom

A,sta sutra po sto puta puta srce ranjeno

Behkoni, zašto si dodao " Bajramski outfit"?

Chloe wrote: 27 Jul 2019, 17:53Behkoni, zašto si dodao " Bajramski outfit"?
Baș me zanima šta ti je bila motivacija za dopunu naslova?
Jesi li to zbog nas koje ( možemo i mene konkretno uzeti za primjer jer sam Bajramsku fotku stavila na temu outfita, gdje ste me imali priiku vidjeti i u suknjica i hlačama itd. ) se za Bajram obučemo po propisu, i za svaku drugu vjersku priliku koju posjetimo ili uzmemo učešće?
Neki to doživljavaju kao loše, jer smo ostalim danima obučene "normalno"...
Evo ti i ideja da otvoriš temu ili anketu.![]()
Zanima me zašto se to osudjuje?

Krokodil Behko wrote: 27 Jul 2019, 17:56
Ma nemam ja pojma šta je ko obukao za bajram.
Bajramski outfit, jer su žene na slici u istome, a ne znam in šta je loše kod toga i protiv toga.
meni je to sve svejedno![]()

Chloe wrote: 27 Jul 2019, 17:58Krokodil Behko wrote: 27 Jul 2019, 17:56
Ma nemam ja pojma šta je ko obukao za bajram.
Bajramski outfit, jer su žene na slici u istome, a ne znam in šta je loše kod toga i protiv toga.
meni je to sve svejedno![]()
![]()
Ali eto ideja za temu, ili anketu.... Kad poželiš da se malo svadjamo na forumu....![]()

lejlamo wrote: 28 May 2018, 12:06 meni na ovom forumu nisu jasne teme koje se pokrenu tako što se kopira neki autorski ili već kopiran tekst, najčešće sa klixa i ovdje zahefta, bez pokretačevog osvrta, nekog uvoda, ličnog stava, pitanja, nečega...što bi trebalo da ima svaki uvodni post. okej, razumijem, nalazi se u pf "vijesti", ali daj nešto napši, pokreni diskusiju, živni...
a vezano za kopirani članak...
vjera je lična stvar. ona je između čovjeka i boga. ko želi, doći će do znanja i postupati u skladu sa saznanjima...
najveći problem je kada neznalica ili poluinformisana osoba uzima za pravo da nešto interpretira i javno iznosi svoje neutemeljene stavove. neznanje je, zaista, veliko zlo. tako da ne čude pogrešne interpretacije islamskih propisa, miješanje tradicije s vjerom, ponižavanje žene i sl.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nemam ja ovde ništa pametno za reć.

Mutevelija wrote: 26 Jul 2019, 23:13 Van braka je kad se kurvas a imas brak prije braka je kad nejmas brak.

Sta nije jasnoZagorka wrote: 07 Oct 2019, 16:52Mutevelija wrote: 26 Jul 2019, 23:13 Van braka je kad se kurvas a imas brak prije braka je kad nejmas brak.![]()