Prati malo bolan

Moderators: spacebound, Duminjo
Prati malo bolan
ah toospacebound wrote: 06 Oct 2019, 12:14Prati malo bolanNe trebaju casovi glume, nego savjeti za ovih 85% sto ne umiju zenu dovesti do orgazma, pa im kao nije bitno.
Maja wrote: 09 Sep 2012, 23:35 Na ovoj temi očekujem ozbiljno učešće našeg ljubitelja čvrstih, uzdignutih, velikih, a prirodnih grudi, kroz čije ruke je prošlo 200-300 pari- Bana Kulina.
Za muškarce znamo šta se dešava kad svrše, ali šta je sa ženama? Svi oni uzdasi, vriska, izvijanja, ubrzano disanje, prevrtanje očiju, mogu biti odglumljeni. Pa i ako je uz sve to vlažna ne znači da je doživjela orgazam.
Ma hajde, za par godina ces isto misliti i za sad friske postove
Hvala Bogu pa je onaj Rajvosa bez traga nestaoMaja wrote: 07 Oct 2019, 19:16 Ne vadim. Samo ibretim. I strahujem od babinog eventualnog informatickog opismenjavanja.
A znam Spejs. Jbg 10 godina nije sala.
Moj prvi je jos tu ali mi je admin srecom u ljutnji obrisao sve postove i nesvjesno ucinio veliku usluguspacebound wrote: 07 Oct 2019, 19:18Hvala Bogu pa je onaj Rajvosa bez traga nestaoMaja wrote: 07 Oct 2019, 19:16 Ne vadim. Samo ibretim. I strahujem od babinog eventualnog informatickog opismenjavanja.
A znam Spejs. Jbg 10 godina nije sala.![]()
jesi ikad zahvalila covjekuMaja wrote: 07 Oct 2019, 19:23Moj prvi je jos tu ali mi je admin srecom u ljutnji obrisao sve postove i nesvjesno ucinio veliku uslugu![]()
Meni baš žao tog foruma.spacebound wrote: 07 Oct 2019, 19:18Hvala Bogu pa je onaj Rajvosa bez traga nestaoMaja wrote: 07 Oct 2019, 19:16 Ne vadim. Samo ibretim. I strahujem od babinog eventualnog informatickog opismenjavanja.
A znam Spejs. Jbg 10 godina nije sala.![]()