Moderator: Krokodil Behko
E evo, i ja tebi, namjerno kažem, neka si došla i dobrodošla.Lavlje_srce wrote:Ok, da napisem nesto o sebi. Na ovaj forum sam naisla slucajno, nadam se da cu se zadrzati namjerno. Neki su me vac 'kupili',a neke mislim da znam sa internetskih bespuca. Ili smo slicniji nego sto si to zelimo priznati. Volim druzenje, volim muziku, i jako volim Bosnu i Hercegovinu.
Jedini neredi koje podrzavam su cokoladni.
Hvala.Krokodil Behko wrote: E evo, i ja tebi, namjerno kažem, neka si došla i dobrodošla.
Long live choko-choko forumašenje
Hvala, bolje te nasla M.B.madam Bovary wrote:Dobrodosla Lavlje Srce
BujrumLavlje_srce wrote:Ok, da napisem nesto o sebi. Na ovaj forum sam naisla slucajno, nadam se da cu se zadrzati namjerno. Neki su me vac 'kupili',a neke mislim da znam sa internetskih bespuca. Ili smo slicniji nego sto si to zelimo priznati. Volim druzenje, volim muziku, i jako volim Bosnu i Hercegovinu.
Jedini neredi koje podrzavam su cokoladni.
Nije moja fotka, to je Noor Almaleki.carobnjak Nurudin wrote: Jel to tvoja slika na avataru ili je neko poznat ,meni nepoznat ?
Veče dragonzzdragonzz wrote:I ja sam novi, jako mi se svidja dizajn ovog foruma tako da moram da pohvalim a i smajliji su extra![]()
Nadam se da cemo se lijepo druziti
dragonzz wrote:I ja sam novi, jako mi se svidja dizajn ovog foruma tako da moram da pohvalim a i smajliji su extra![]()
Nadam se da cemo se lijepo druziti
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests