Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
storm wrote: 08 Oct 2019, 21:25
Do trideset i neke godine, panično sam se bojao pasa
Kako bi reagovao kad ih sretnes?
Bilo je situacija, odvede me mama u park... Naidje pušten pas... Ja hop na klupu, ogradu, bilo što u blizini (nema tu ima / nema, - penji) i vristim, plačem, cupkam
Bilo je situacija, odvede me mama u park... Naidje pušten pas... Ja hop na klupu, ogradu, bilo što u blizini (nema tu ima / nema, - penji) i vristim, plačem, cupkam
Vodila te mama sa 30+ u park?
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Imam poseban outfit za džume koji zoem šerijatski outfit , jedne pantalone široke,majice bez slika ljudi ili životinja, ljeti bos, a zimi posebne čarape da nisu poderane nigdje ni na prstima ni na tabanu.
Mati danas vidila nosim poderanu čarapu kaže :" De skini to počet ću te udarat"
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote: 01 Nov 2019, 00:57
Imam poseban outfit za džume koji zoem šerijatski outfit , jedne pantalone široke,majice bez slika ljudi ili životinja, ljeti bos, a zimi posebne čarape da nisu poderane nigdje ni na prstima ni na tabanu.
Mati danas vidila nosim poderanu čarapu kaže :" De skini to počet ću te udarat"