BMW

Sve o ljubimcima na točkove

Moderator: Krokodil Behko

ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 4607 times
Been thanked: 6140 times
Status: Offline

Re: Zašto su svi vozači BMW-a „idioti“?

09 Oct 2019, 11:20

gospođa Brams wrote: 06 Oct 2019, 16:16 U toj situaciji BMWovac ajde sto ne zna, ali ispada bahat sto ocekuje da se citava kolona vraca u rikverc, kakva razina besramlja je potrebna za to :klanja tako da razumijem ljutnju
I kako netko moze ne znati voziti u rikverc, :valja
A to sto nema zimske gume, to je vjerojatno jedan od onih sto zivotari da vozi BMWa a ni gume si ne moze priustiti :oo
Prodaj zvjerku i kupi si nekog Francuza i set zimskih guma, nece ti se jaja osusiti :o
Mozda zvjerka nije uopce bila njegova.
Ima testiserasa koji se hvale i tudjim *udima.

U prometu se svasta moze desiti. Muski inace reaguju burnije. Svakome moze puknuti ponekad film ali izmedju huje trenutka i uraditi nesto, treba proteci vode, bar kod razumne glave.
A "zanimljivo" kako se situacija percepirala i obradila.
Svijest ima sidrište.

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

09 Oct 2019, 11:29

Vrag wrote: 08 Oct 2019, 21:20 Ko nema za bmw kompenzira iphonom ili samsungom
A tko nema ni za jedno ni za drugo ni za trece pise po forumu kako su to bezvezne stvari koje lijece licne frustracije i komplekse. :D.

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2203 times
Been thanked: 5121 times

09 Oct 2019, 11:53

Merlin246 wrote: 09 Oct 2019, 11:29
Vrag wrote: 08 Oct 2019, 21:20 Ko nema za bmw kompenzira iphonom ili samsungom
A tko nema ni za jedno ni za drugo ni za trece pise po forumu kako su to bezvezne stvari koje lijece licne frustracije i komplekse. :D.
Zmisli vozis bembaru i tipkas po ajfonu :cvike
Fuck you a friendly note to start the day

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

09 Oct 2019, 11:55

Hoce to BMW nadmasiti babu :hm (stariji forumasi ce skontati :ooo )

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 11:56

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... kom/556807

nisam vidio ranije priču, pa se tek sada uključujem u program.....

Raskrsnica sa kamerama je udaljena nekih 500 m od ovog stuba gdje se frajer zabio, u momentu kada ga je slikala kamera za prekoračenje brzine išao je 193 kmh. Dakle on je kroz grad vozio 140-150 kmh
BMW na njemačkim colskim tablama. Suvozač je 18-togodišnjak kojem nisu mogli naći usta na glavi da ga intubiraju od siline udarca.

Vozač balavac nepripremljeni i neotesani kojem bih ja da sam bio tu a on izašao iz auta, skratio glavu, a izašao je neozlijeđen, uganuće ručnog zgloba...

A nemojte mislit da nisam jednom izašao iz auta zbog bezobrazluka i neke sile ovakvih koji hodaju po zemlji kao Bogom dani da krše sve žive propise.

Nedavno sam imao takav jedan exces sa likom, seljačinom. Dvosmjerna je ulica, ali na njegovoj strani su parkirana auta, ja već zagazio u ulicu 20 m. Prvi vozač se već krenu vraćati u rikverc, njima je 5 m meni 20 m vraćanja i ovaj majmun se skloni da prvi vozač prođe u rikverc(njemu je to 2 m unatrag) i hop direktno na mene, kao ono da me udari sa autom. Ja zaista smireno samo stanem i čekam, a ovaj po gasu pa na mene, drugi put e treći put su meni roletne spale. Izašao sam iz auta sa namjerom da ga provučem kroz ono leptir staklo uz pominjanje familije, jel.
Mogu mislit na šta sam ličio jer se frajer sjebo i maše mi kao izvini evo sklanjam se, vele mi da sam i drečio čija je prednost, pojma nemam...

istini za volju, kasnije me bilo stid al u tom momentu roletni....

Auto je bilo VW Tiguan btw
"ignorance is bliss"

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

09 Oct 2019, 11:59

:cvike

Me? Wrong? Never! Image

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

09 Oct 2019, 12:01

Mislim ako si idiot nema veze sta vozis

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

09 Oct 2019, 12:03

mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 11:56 https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... kom/556807

Raskrsnica sa kamerama je udaljena nekih 500 m od ovog stuba gdje se frajer zabio, u momentu kada ga je slikala kamera za prekoračenje brzine išao je 193 kmh. Dakle on je kroz grad vozio 140-150 kmh
BMW na njemačkim colskim tablama. Suvozač je 18-togodišnjak kojem nisu mogli naći usta na glavi da ga intubiraju od siline udarca.

Vozač balavac nepripremljeni i neotesani kojem bih ja da sam bio tu a on izašao iz auta, skratio glavu, a izašao je neozlijeđen, uganuće ručnog zgloba...

A nemojte mislit da nisam jednom izašao iz auta zbog bezobrazluka i neke sile ovakvih koji hodaju po zemlji kao Bogom dani da krše sve žive propise.

Nedavno sam imao takav jedan exces sa likom, seljačinom. Dvosmjerna je ulica, ali na njegovoj strani su parkirana auta, ja već zagazio u ulicu 20 m. Prvi vozač se već krenu vraćati u rikverc, njima je 5 m meni 20 m vraćanja i ovaj majmun se skloni da prvi vozač prođe u rikverc(njemu je to 2 m unatrag) i hop direktno na mene, kao ono da me udari sa autom. Ja zaista smireno samo stanem i čekam, a ovaj po gasu pa na mene, drugi put e treći put su meni roletne spale. Izašao sam iz auta sa namjerom da ga provučem kroz ono leptir staklo uz pominjanje familije, jel.
Mogu mislit na šta sam ličio jer se frajer sjebo i maše mi kao izvini evo sklanjam se, vele mi da sam i drečio čija je prednost, pojma nemam...

Vidio si sta se desilo u mom selu na autpoutu sa Audijem

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 12:04

Beni wrote: 09 Oct 2019, 12:01 Mislim ako si idiot nema veze sta vozis
ma vidi
ako si idiot pa još voziš kakva ljuta kola onda si ober idiot sa stvaom ko sam ko ja.
"ignorance is bliss"

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

09 Oct 2019, 12:06

mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 12:04
Beni wrote: 09 Oct 2019, 12:01 Mislim ako si idiot nema veze sta vozis
ma vidi
ako si idiot pa još voziš kakva ljuta kola onda si ober idiot sa stvaom ko sam ko ja.
Blago receno

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 12:07

Beni wrote: 09 Oct 2019, 12:03

Vidio si sta se desilo u mom selu na autpoutu sa Audijem
ma vidi ono je na autoputu, zamisli ovog ba kroz grad tim brzinama..

i btw naišo sam na ono
popolovljen auto dakle jedna polovica tamo druga na drugoj strani.
Zadnji kraj čitav i rade mu štopuše i sva 4 žmigavca
"ignorance is bliss"

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9442 times
Been thanked: 15806 times

09 Oct 2019, 12:26

mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 11:56 https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... kom/556807

Mogu ti reci da i meni takvi degeni pritiscu dugmad za nasilnik mod :oo Srecom nisam musko :valja .Stvarno nemam zrna ni tolerancije ni razumijevanja za samozive i nekulturne idiote, a puna ih Bosna.Kod nas recimo u glavnoj ulici nedaleko od bankomata redovno stoje auta usred trake sa sva cetiri zmigavca ukljucena, jer gospoda mora podici pare, a nedaj Boze da parkiraju na parking koji je samo 20-ak metara dalje.Sva bih ja ta auta macolom ukrasila :oo
Jucer gledam konja kako hladno izlazi iz jednosmjerne, isao zabranjenim smijerom, i nista, ukljuci se k'o svi sretni i nastavi voznju i sa svojim zivotom :bije A meni od huje zivot za godinu skratio :123
I da znas da se cenzirisem kad opisujem ove situacije i misljenje o tim "ljudima' jer bih u protivnom bila kao vjesalica s klixa :oo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

09 Oct 2019, 12:28

Od nervoze u saobracaju nemas nista

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 12:42

spacebound wrote: 09 Oct 2019, 12:26

Mogu ti reci da i meni takvi degeni pritiscu dugmad za nasilnik mod :oo Srecom nisam musko :valja .Stvarno nemam zrna ni tolerancije ni razumijevanja za samozive i nekulturne idiote, a puna ih Bosna.Kod nas recimo u glavnoj ulici nedaleko od bankomata redovno stoje auta usred trake sa sva cetiri zmigavca ukljucena, jer gospoda mora podici pare, a nedaj Boze da parkiraju na parking koji je samo 20-ak metara dalje.Sva bih ja ta auta macolom ukrasila :oo
Jucer gledam konja kako hladno izlazi iz jednosmjerne, isao zabranjenim smijerom, i nista, ukljuci se k'o svi sretni i nastavi voznju i sa svojim zivotom :bije A meni od huje zivot za godinu skratio :123
I da znas da se cenzirisem kad opisujem ove situacije i misljenje o tim "ljudima' jer bih u protivnom bila kao vjesalica s klixa :oo
Ma vidi, stvarno al stvarno se trudim da izbjegavam situacije u kojim će mi toliko huju dignut, ali kod nas je narod ba drsko/neotesan i još u konbinaciji sa bijesnim autom to baš dođe na krkanluk level..

Evo da se referiram na događaj sa početka teme, vidim nešto spominju nekulturu osobe koja je izašla iz auta sa roletnama. Zašto, pobogu si brate, taj vozač xy auta nije mogao sam izaći iz automobila i reći prijatelju imam problem taj i taj... Mislim da bi mu svi pomogli i da bi situacija završila možda čak i sa pivama, jel.

Al jok, vozač odabranog auta je izabrao da bude jako pristojan da se zakuje u svoju sjedalicu iza volana ljubljenih kolica, (vjerovatno spominjući familiju svim ostalim učesnicima u situaciji a što se moglo pročitati i sa usana) pritiščući dugmad strpljenja....

dobro je i prošao, ja ovakvim kada izađem iz auta nosim i penkalo...
"ignorance is bliss"

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

09 Oct 2019, 12:48

mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 12:42
spacebound wrote: 09 Oct 2019, 12:26

Ma vidi, stvarno al stvarno se trudim da izbjegavam situacije u kojim će mi toliko huju dignut, ali kod nas je narod ba drsko/neotesan i još u konbinaciji sa bijesnim autom to baš dođe na krkanluk level..

Evo da se referiram na događaj sa početka teme, vidim nešto spominju nekulturu osobe koja je izašla iz auta sa roletnama. Zašto, pobogu si brate, taj vozač xy auta nije mogao sam izaći iz automobila i reći prijatelju imam problem taj i taj... Mislim da bi mu svi pomogli i da bi situacija završila možda čak i sa pivama, jel.

Al jok, vozač odabranog auta je izabrao da bude jako pristojan da se zakuje u svoju sjedalicu iza volana ljubljenih kolica, (vjerovatno spominjući familiju svim ostalim učesnicima u situaciji a što se moglo pročitati i sa usana) pritiščući dugmad strpljenja....

Ma izbjegavaj ti koliko hoces dzaba kad te iza svakog ugla neki debil ceka :cudi
Ovdje blizu, putem kojim moram sici do grada svaki dan na ulazu u nepreglednu krivinu parkirano auto.Ne znam cije.Rekla sam dok dobijem vozacku prvi put kad ga vidim tu(jer ja moram uci u traku za kontra smjer da bih konja kojem je mrsko uvesti auto u dvoriste, i to na srecu jer ne mogu vidjeti da li mi neko dolazi u susret, zaobisla) ostavit ceduljicu da sam ga slikala, sa fino vidljivim tablicama, pa kad opet auto tu zateknem raspravit ce sa policijom. Ti trebas glavu, hajd svoju, nego i svoje djece stavit u torbu zbog konja koji je umislio da mu je cestu caca u amanet ostavio :gazi
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 12:52

spacebound wrote: 09 Oct 2019, 12:48
mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 12:42

Ma izbjegavaj ti koliko hoces dzaba kad te iza svakog ugla neki debil ceka :cudi
Ovdje blizu, putem kojim moram sici do grada svaki dan na ulazu u nepreglednu krivinu parkirano auto.Ne znam cije.Rekla sam dok dobijem vozacku prvi put kad ga vidim tu(jer ja moram uci u traku za kontra smjer da bih konja kojem je mrsko uvesti auto u dvoriste, i to na srecu jer ne mogu vidjeti da li mi neko dolazi u susret, zaobisla) ostavit ceduljicu da sam ga slikala, sa fino vidljivim tablicama, pa kad opet auto tu zateknem raspravit ce sa policijom. Ti trebas glavu, hajd svoju, nego i svoje djece stavit u torbu zbog konja koji je umislio da mu je cestu caca u amanet ostavio :gazi
ja sam zbog takve situacije imamo bliski susret sa, ni manje ni više, autobusom.. Doduše autobus je zaobilazio parkirani auto. Što je najgore, autobus je bio krivac prema policijskom zapisniku.....

Ne i šonjo koji se parkirao pola na pločnik pola na kolnik....
"ignorance is bliss"

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

09 Oct 2019, 12:58

Vozim puno pa bude svakakvih situacija, a imao sam i jednu veri spešl. Stigne mene jednom po noći neki krš, meščini džeta 2, s dugim svjetlima. Ja upalim sve 4, on ništa, usporim da prođe, ništa, dam desni i skoro skroz stanem, on prođe, ... i tu je trebalo sve i završiti ali mene đavo natjera da i ja njemu na sekundu upalim duga, da skonta u čemu je problem. I čim sam ja upalio, lik na kočnicu, zadimi se iz točkova, blokirali točkovi bez abs-a, ... a ja ga samo obiđem i nastavim svoju vožnju. Sustize on mene, pretece me na krivini i stade na sred ceste. Izlazi iz kola, prljav u radnom odijelu, grmalj, otvara gepek i vadi veliku sjekiru :sok vitla sa njom i galami HAJ SAD, HAJ SAD. Ja u rikverc (sreca nije bilo nikog iza), nekih pedesetak metara, okrenem se i odem mozda kilometar do kruznog toka, uhvatim kolonu i s njima. On otisao. Od tad pustam budale, jbg, kontam ili treba isto tako nositi sjekiru ili mozda pistolj pa onda ko koga, pa i biti spreman poginuti ili robijati nizasto ili pustiti kraju...
Sto je najgore, znam lika, prakticno komsija, kradljivac šuma, robijao je za to, vjerovatno ide s tog svog posla (otud i velika sjekira u gepeku). Licno se divim likovima kao Nicein muz, eto i Max koji ce izaci i tuce se s budalama. Ja cu uvijek gledati da izbjegnem sukob.
Me? Wrong? Never! Image

Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 4821 times
Been thanked: 6390 times

09 Oct 2019, 13:03

Bome si i ti tu trazio belaja :roll
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

09 Oct 2019, 13:05

Afekt, izrevoltirala ga budala :cudi
Eh ja tako kad god mi neko svirne imam zelju da mu pokazem srednji prst, ali hajd znaj kakva je budala za volanom, pa se zadovoljim sto mu sebi u bradu sasujem porodicno stablo :ooo

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

09 Oct 2019, 13:06

damir5 wrote: 09 Oct 2019, 12:58 Vozim puno pa bude svakakvih situacija, a imao sam i jednu veri spešl. Stigne mene jednom po noći neki krš, meščini džeta 2, s dugim svjetlima. Ja upalim sve 4, on ništa, usporim da prođe, ništa, dam desni i skoro skroz stanem, on prođe, ... i tu je trebalo sve i završiti ali mene đavo natjera da i ja njemu na sekundu upalim duga, da skonta u čemu je problem. I čim sam ja upalio, lik na kočnicu, zadimi se iz točkova, blokirali točkovi bez abs-a, ... a ja ga samo obiđem i nastavim svoju vožnju. Sustize on mene, pretece me na krivini i stade na sred ceste. Izlazi iz kola, prljav u radnom odijelu, grmalj, otvara gepek i vadi veliku sjekiru :sok vitla sa njom i galami HAJ SAD, HAJ SAD. Ja u rikverc (sreca nije bilo nikog iza), nekih pedesetak metara, okrenem se i odem mozda kilometar do kruznog toka, uhvatim kolonu i s njima. On otisao. Od tad pustam budale, jbg, kontam ili treba isto tako nositi sjekiru ili mozda pistolj pa onda ko koga, pa i biti spreman poginuti ili robijati nizasto ili pustiti kraju...
Sto je najgore, znam lika, prakticno komsija, kradljivac šuma, robijao je za to, vjerovatno ide s tog svog posla (otud i velika sjekira u gepeku). Licno se divim likovima kao Nicein muz, eto i Max koji ce izaci i tuce se s budalama. Ja cu uvijek gledati da izbjegnem sukob.
Ma vidi, stvaaarrrnooo, al stvaaarrrnoooo se trudim da izbjegnem sukobe i zaista rijetko mi se desi. Al ako ti meni glumiš budalu e pa jarane da vidiš još veću.
Istini za volju ovom sa sikirom bih i ja pobjego ili bih iskoristio to u svoju prednost pa ga malo još i prepo, ne znam.
Na mene je lik, šaronja, naletio trzno palicu pa se kasnije izvinjavao.... Parkiro mi se lik na ulaz od kuće...
"ignorance is bliss"

Post Reply

Return to “Auto / Moto”