kako ba?

Moderator: Krokodil Behko
kako ba?
sebi u bradu je dozvoljeno i prilicno bezopasnospacebound wrote: 09 Oct 2019, 13:05 Afekt, izrevoltirala ga budala
Eh ja tako kad god mi neko svirne imam zelju da mu pokazem srednji prst, ali hajd znaj kakva je budala za volanom, pa se zadovoljim sto mu sebi u bradu sasujem porodicno stablo![]()
i tu je trebalo sve i završiti ali mene đavo natjera da i ja njemu na sekundu upalim
Blicao si bar dvadeset sekundi hajd priznaj.
to ti je naknadna pametVanilla wrote: 09 Oct 2019, 13:09i tu je trebalo sve i završiti ali mene đavo natjera da i ja njemu na sekundu upalimdamir5 wrote: 09 Oct 2019, 13:07
kako ba?samo sto sam mu blicnuo na pola sekunde-sekundu, ne duze sigurno? A on vozio mozda kilometar iza mene s dugim svjetlima, tek sam usporio da prodje kad smo izasli na pravac.
![]()
Zato samo tako i smijemdamir5 wrote: 09 Oct 2019, 13:08sebi u bradu je dozvoljeno i prilicno bezopasnospacebound wrote: 09 Oct 2019, 13:05 Afekt, izrevoltirala ga budala
Eh ja tako kad god mi neko svirne imam zelju da mu pokazem srednji prst, ali hajd znaj kakva je budala za volanom, pa se zadovoljim sto mu sebi u bradu sasujem porodicno stablo![]()
![]()
Zadnja maglenka cini cuda
nisam ni imao vremena a vjerujem da i ne bih i da jesam
joj u ilijašu na onom pružnom prelazu, ženska se uvali loli i ovaj joj vrišći jel normalna hoće li ubit koga, kad iz nje stade sipat, majke očevi, svi mrtvi...spacebound wrote: 09 Oct 2019, 13:05 Afekt, izrevoltirala ga budala
I meni su pomijesane, pa ne znam kako prokomentarisatimad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 13:12joj u ilijašu na onom pružnom prelazu, ženska se uvali loli i ovaj joj vrišći jel normalna hoće li ubit koga, kad iz nje stade sipat, majke očevi, svi mrtvi...spacebound wrote: 09 Oct 2019, 13:05 Afekt, izrevoltirala ga budala
e tu je čovjek izašao iz auta, ja kad joj sveza šamarčinu...
E tu sam stvarno imao pomješane emocije izać branit je a kriva 1000 na sat ili ostat u autu...
Al završi se na tome, lola se nakon šamara vrati u auto ova ušutila....
Jesi siguran da to ima veze s prometom. Možda je to onaj lik što si mu gledao suprugu na nudističkoj.
Ma nije on s dzetom mog'o dobacit do mora
sine damire,ima "onaj' retrovizor..moze on duga koliko hoce....
ma nema škoda toshark-attack wrote: 09 Oct 2019, 13:18sine damire,ima "onaj' retrovizor..moze on duga koliko hoce....damir5 wrote: 09 Oct 2019, 13:07
kako ba?samo sto sam mu blicnuo na pola sekunde-sekundu, ne duze sigurno? A on vozio mozda kilometar iza mene s dugim svjetlima, tek sam usporio da prodje kad smo izasli na pravac.
# samokazem
ima l' dovoljno "konja'..zlu ne trebalo?!mad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 13:22ma nema škoda toshark-attack wrote: 09 Oct 2019, 13:18
sine damire,ima "onaj' retrovizor..moze on duga koliko hoce....
# samokazem
![]()
nema u mom paketu opremeshark-attack wrote: 09 Oct 2019, 13:18sine damire,ima "onaj' retrovizor..moze on duga koliko hoce....damir5 wrote: 09 Oct 2019, 13:07
# samokazem
ja samo znam da nece vise psovat majke oceve i mrtve ljudespacebound wrote: 09 Oct 2019, 13:14I meni su pomijesane, pa ne znam kako prokomentarisatimad_max_ba wrote: 09 Oct 2019, 13:12
joj u ilijašu na onom pružnom prelazu, ženska se uvali loli i ovaj joj vrišći jel normalna hoće li ubit koga, kad iz nje stade sipat, majke očevi, svi mrtvi...
e tu je čovjek izašao iz auta, ja kad joj sveza šamarčinu...
E tu sam stvarno imao pomješane emocije izać branit je a kriva 1000 na sat ili ostat u autu...
Al završi se na tome, lola se nakon šamara vrati u auto ova ušutila....![]()
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests