U čemu je sad problem?
Zaključili smo besmislice na temi, nastavimo on topic...
Moderator: spacebound

umjesto da se sexaju..Fuddo wrote: 09 Oct 2019, 18:43 A sto je ovaj nas narod voLkoo agresivan?
To bi se oMa nesta pobLo, taaasss tiii hoosss da te jeNooc opalimm...
I onda se cudimo kako nam je luda sebija glavna u drzavi...tctctc, kud sam se medju vama rodiotacno cojek proklet.
![]()
... I molim te, nemoj o hinjavosti ..

Pa haj realno, vidis li ti ove nervoze...too izginiT samo.Duminjo wrote: 09 Oct 2019, 18:46umjesto da se sexaju..Fuddo wrote: 09 Oct 2019, 18:43 A sto je ovaj nas narod voLkoo agresivan?
To bi se oMa nesta pobLo, taaasss tiii hoosss da te jeNooc opalimm...
I onda se cudimo kako nam je luda sebija glavna u drzavi...tctctc, kud sam se medju vama rodiotacno cojek proklet.
![]()

pa ako im je to svakodnevnica, onda je normalnoFuddo wrote: 09 Oct 2019, 18:50Pa haj realno, vidis li ti ove nervoze...too izginiT samo.
Ja ne znam, meni je to vazda bilo sranje.
Ono dodjes u kafanu i pocne prica, jes cuo s kim se jebe ona, ko mu guzi onu, bla bla bla...mislim, sta me briga?
Nek jebe ko god koga hoce, sam meni nek ne uCeruju.
Zene su jos gore, jebote kad se to navije, sta iz tog ne ispada braco mila...a jebes ih, jedna s drugom kafu pije svaki dan. I haj reci jel to normalno?![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja bih mogao na to nešto reći ali ne smijem, biće da ubjeđujem druge da to i ne mora biti ljigavo i šupački.lejlamo wrote: 09 Oct 2019, 18:55 Ukoliko je veza monogamna, osoba vara kada je nezadovoljna partnerom i odnosom koji imaju, ali iz bilo kojeg razloga ne može/ne želi da izađe iz veze (materijalna zavisnost, iskorištavanje partnerovih sposobnosti za nešto, pa je bolje da su skupa i sl.)
Uglavnom, ljigav postupak. Takve osobe imaju problem sa samostalnošću, karakterom...i tako tim stvarima...
Ne znam zašto je problem završiti s nekom vezom...mislim, znam, ali je šupački.
Zašto ne smiješ?Dorian wrote: 09 Oct 2019, 18:58Ja bih mogao na to nešto reći ali ne smijem, biće da ubjeđujem druge da to i ne mora biti ljigavo i šupački.lejlamo wrote: 09 Oct 2019, 18:55 Ukoliko je veza monogamna, osoba vara kada je nezadovoljna partnerom i odnosom koji imaju, ali iz bilo kojeg razloga ne može/ne želi da izađe iz veze (materijalna zavisnost, iskorištavanje partnerovih sposobnosti za nešto, pa je bolje da su skupa i sl.)
Uglavnom, ljigav postupak. Takve osobe imaju problem sa samostalnošću, karakterom...i tako tim stvarima...
Ne znam zašto je problem završiti s nekom vezom...mislim, znam, ali je šupački.

Duminjo wrote: 09 Oct 2019, 18:56 zamisli fudo sad ti imas zenu (ako mozes to zamislit) i sad.. ispadne neki belaj, zena ti mora u zatvor na 20 godina (racunaj do kraja zivota).. a ovamo zamisli drugu opciju. zena te prevari i poslije toga te odmah ostavi.
sta je gore?

j... seFuddo wrote: 09 Oct 2019, 19:01Duminjo wrote: 09 Oct 2019, 18:56 zamisli fudo sad ti imas zenu (ako mozes to zamislit) i sad.. ispadne neki belaj, zena ti mora u zatvor na 20 godina (racunaj do kraja zivota).. a ovamo zamisli drugu opciju. zena te prevari i poslije toga te odmah ostavi.
sta je gore?
Ma sto cu bolan zamislit?![]()
Znam da ti bi.

Pa nema tu takvih ljudi i onakvih ljudi. Svi mi zauzimamo različite uloge tokom svakog dana, a da ne govorim o čitavom životu.Merlin246 wrote: 09 Oct 2019, 19:27 Pa Soc takvi ljudi trebaju da se bave profesionalno glumom - da budu glumci i glumice i imaju uloge razne, a ne da ulaze u veze i brakove i tu da glume.![]()

I jos zapjeva onu od alke vujice...

ako smo sa nekim u vezi sebicni, onda tog nekoga, pored koga smo, ne volimo.. em lazemo, em smo sebicni..kakva je to ljubav?Socrates wrote: 09 Oct 2019, 19:28 Pa iz sebičnih razloga, kao što i sve drugo radimo.
Ali, recimo da možeš lagati i zato da ne povrijedis toga kojeg volis. Nekad i da mu život učiniš ljepšim.
Roditelji svakodnevno lažu svoju malu djecu, recimo.