Bucke vs. mrsavice
Moderators: spacebound, Duminjo
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Bucke vs. mrsavice
bitno je da vas mi muskarci volimo heheh
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Većina muškaraca prije će se okrenuti za ovakvom figurom, mislim. A i većina žena.. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Ja poznajem par likova koji bi za nju rekli da je debela prasica
Meni je Christina prezgodna i jako sexy
somehow I manage
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

bas tako i da svaki moze izabrat po svom ukusukomsija wrote:bitno je da vas mi muskarci volimo heheh
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
ja se drzim ovoga
visina u cm minis sve sto je preko 100cm
preko toga debela
ispod toga mrsava
1 kg gore dole nisam sitnicar
moja hamuma je 160 cm visoka i 60 kg teska
taman po mom ukusu
najbitnije rasporedjeno bas tamo gdje treba
visina u cm minis sve sto je preko 100cm
preko toga debela
ispod toga mrsava
1 kg gore dole nisam sitnicar
moja hamuma je 160 cm visoka i 60 kg teska
taman po mom ukusu
najbitnije rasporedjeno bas tamo gdje treba
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
Brams mladi dječačići vole mršave cure. Ovi od otprilike 25 do 40 vole cure koje su kao pješčani sat- tanka u struku, vitke noge, ruke i vrat, a velike sise i guzice. Ovi preko 40 imaju nešto niži kriterij, pa preferiraju žene sa maaaalo zaobljenim stomakom, normalnim nogama itd ali MORA imati velike sise i guzicu. Za takve obično ne kažu da je zgodna, nego "dooobra" i dodaju kako vole žene koje možeš fino uFatit. Jer pod "buckama" podrazumjevaju da su bucke na prsima i zadnjici, a ne da su im sise npr dvojka ili trojka, guza manja ili srednja, al zato poveći stomak, podvoljak/podbradak itd. Nadam se da ćeš skontati šta hoću da kažem.
Ako dozvoljavas rado bih iznio moje neslaganje sa tvojim nabrajanjem kako mi muskarci (Bosanci a bogme i Hercegovci) vide ili zeleMaja wrote:Brams mladi dječačići vole mršave cure. Ovi od otprilike 25 do 40 vole cure koje su kao pješčani sat- tanka u struku, vitke noge, ruke i vrat, a velike sise i guzice. Ovi preko 40 imaju nešto niži kriterij, pa preferiraju žene sa maaaalo zaobljenim stomakom, normalnim nogama itd ali MORA imati velike sise i guzicu. Za takve obično ne kažu da je zgodna, nego "dooobra" i dodaju kako vole žene koje možeš fino uFatit. Jer pod "buckama" podrazumjevaju da su bucke na prsima i zadnjici, a ne da su im sise npr dvojka ili trojka, guza manja ili srednja, al zato poveći stomak, podvoljak/podbradak itd. Nadam se da ćeš skontati šta hoću da kažem.
vidjeti jednu zenu.
Ti sto si nabrojala su tipicni Turci Anatolci i pustinjski Arapi...oni kada spaze zenu preko 100kg zive vage naprosto padnu u trans.
Mi, mi volimo zenstvene zene, zena mora imati u sebi seksipilnu zenstvenosti,
a ne zene koje cesto susrecemo za tezgom jedne mesnice.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Maja wrote:Brams mladi dječačići vole mršave cure. Ovi od otprilike 25 do 40 vole cure koje su kao pješčani sat- tanka u struku, vitke noge, ruke i vrat, a velike sise i guzice. Ovi preko 40 imaju nešto niži kriterij, pa preferiraju žene sa maaaalo zaobljenim stomakom, normalnim nogama itd ali MORA imati velike sise i guzicu. Za takve obično ne kažu da je zgodna, nego "dooobra" i dodaju kako vole žene koje možeš fino uFatit. Jer pod "buckama" podrazumjevaju da su bucke na prsima i zadnjici, a ne da su im sise npr dvojka ili trojka, guza manja ili srednja, al zato poveći stomak, podvoljak/podbradak itd. Nadam se da ćeš skontati šta hoću da kažem.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
Pa gdje je tu neslaganjeMajor wrote:Ako dozvoljavas rado bih iznio moje neslaganje sa tvojim nabrajanjem kako mi muskarci (Bosanci a bogme i Hercegovci) vide ili zeleMaja wrote:Brams mladi dječačići vole mršave cure. Ovi od otprilike 25 do 40 vole cure koje su kao pješčani sat- tanka u struku, vitke noge, ruke i vrat, a velike sise i guzice. Ovi preko 40 imaju nešto niži kriterij, pa preferiraju žene sa maaaalo zaobljenim stomakom, normalnim nogama itd ali MORA imati velike sise i guzicu. Za takve obično ne kažu da je zgodna, nego "dooobra" i dodaju kako vole žene koje možeš fino uFatit. Jer pod "buckama" podrazumjevaju da su bucke na prsima i zadnjici, a ne da su im sise npr dvojka ili trojka, guza manja ili srednja, al zato poveći stomak, podvoljak/podbradak itd. Nadam se da ćeš skontati šta hoću da kažem.
vidjeti jednu zenu.
Ti sto si nabrojala su tipicni Turci Anatolci i pustinjski Arapi...oni kada spaze zenu preko 100kg zive vage naprosto padnu u trans.
Mi, mi volimo zenstvene zene, zena mora imati u sebi seksipilnu zenstvenosti,
a ne zene koje cesto susrecemo za tezgom jedne mesnice.
Apropo kategorija...
najbolja kategorija i najvece bogatstvo jedne zene je njen divan karakter, a takvih zaista ima...
*nema Majo neslaganja,
sem da sam i ja docarao zapazanja iz moje sredine sto se tice tih insana, ali to su mahom ONI tamo ONI....
najbolja kategorija i najvece bogatstvo jedne zene je njen divan karakter, a takvih zaista ima...
*nema Majo neslaganja,
sem da sam i ja docarao zapazanja iz moje sredine sto se tice tih insana, ali to su mahom ONI tamo ONI....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
Jel to Majore, tvrdiš da znaš definiciju ženstvenosti?Mi, mi volimo zenstvene zene, zena mora imati u sebi seksipilnu zenstvenosti,
Ako je tako, jedini si na forumu, koji to zna.
Evo teme, pa se uvjeri i "odrazi"
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=8&t=2132
Daleko da znam ili imam definiciju za sve nas...Krokodil Behko wrote:Jel to Majore, tvrdiš da znaš definiciju ženstvenosti?Mi, mi volimo zenstvene zene, zena mora imati u sebi seksipilnu zenstvenosti,
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=8&t=2132
"sto ljudi, sto raznih cudi"....ja obozavam jednu zdravu sredinu..
*hebo ti zenu koja ima puno ispred sebe i iza sebe, a zvrknuta u glavi...naravno, ima i takvih
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
E pa dobro ti je rekla Maja.Major wrote:Daleko da znam ili imam definiciju za sve nas...Krokodil Behko wrote:Jel to Majore, tvrdiš da znaš definiciju ženstvenosti?Mi, mi volimo zenstvene zene, zena mora imati u sebi seksipilnu zenstvenosti,
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=8&t=2132![]()
*hebo ti zenu koja ima puno ispred sebe i iza sebe, a zvrknuta u glavi...naravno, ima i takvih
Potpuno se uklapaš u njeno vidjenje stvari. Dakle - bucke.
A samo da znate, detaljnim studiranjem, dodjoh do zaključka, da podjednak
broj bucki i mršavih, ima dobro dupe. dakle, težina nema veze sa tim
E pa dobro ti je rekla Maja.Krokodil Behko wrote:Daleko da znam ili imam definiciju za sve nas...Major wrote:
Jel to Majore, tvrdiš da znaš definiciju ženstvenosti?
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=8&t=2132![]()
Potpuno se uklapaš u njeno vidjenje stvari. Dakle - bucke.
A samo da znate, detaljnim studiranjem, dodjoh do zaključka, da podjednak
broj bucki i mršavih, ima dobro dupe. dakle, težina nema veze sa tim
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
sto ljudi - sto cudi, sto zena - dvjesto sisaMajor wrote:
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

HRANIO JE I SILIO DA JEDE DOK NIJE DOŠLA NA 180 KG: Marini (23) suprug prijetio da će joj život pretvoriti u pakao! FOTOTop News, Život | 02.07.2012. - 20:01:08
--------------------------------------------------------------------------------
Marinu Nöhlen (23) iz Tönisvorsta u Njemačkoj njezin je suprug hranio i silio da jede sve dok se nije udebljala 180 kilograma te joj je zdravlje postalo ozbiljno ugroženo.
- Suprug mi je nosio čips, pizze, colu, hranio me masnom hranom i “šopao” svime i svačime. Govorio mi je da, ako ne budem pojela ono što mi donese, će mi život pretvoriti u pakao – kaže Marina. Uskoro je vaga pokazala da ima 180 kilograma na visinu od 1,71 metara. - Zglobovi su počeli patiti. Dok se moja kćer Zoe (2) igrala na podu morala sam sjediti na sofi i gledati je jer se nisam mogla sagnuti. Moja koljena to ne bi izdržala – kaže Marina.
Liječnica joj je predložila da ide na operaciju jer pati od gojaznosti odnosno prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u tijelu. Liječnici su je operirali u svibnju ove godine i operacija je prošla dobro te je Marina dosad izgubila preko deset kilograma.
Više ne živi sa suprugom koji ju je “šopao”.
- Želim svojoj kćeri pružiti normalan život i nadam se da ću još smršaviti i da ću se moći igrati sa svojom kćeri – kaže Marina.
Psihijatar Werner Platz kaže kako se u slučaju Marininog supruga vjerojatno radi o “feedingu”. To je novi pojam, a obično jedna osoba toliko hrani drugu da se ona nakon nekog vremena ne može kretati. - Rade to da bi pokazali da su glavni te da bi taj drugi postao potpuno ovisan o njima – kaže Werner Platz
i
a sama sustina je to
i sredina voli debele Masallaaaaaaaaa

--------------------------------------------------------------------------------
Marinu Nöhlen (23) iz Tönisvorsta u Njemačkoj njezin je suprug hranio i silio da jede sve dok se nije udebljala 180 kilograma te joj je zdravlje postalo ozbiljno ugroženo.
- Suprug mi je nosio čips, pizze, colu, hranio me masnom hranom i “šopao” svime i svačime. Govorio mi je da, ako ne budem pojela ono što mi donese, će mi život pretvoriti u pakao – kaže Marina. Uskoro je vaga pokazala da ima 180 kilograma na visinu od 1,71 metara. - Zglobovi su počeli patiti. Dok se moja kćer Zoe (2) igrala na podu morala sam sjediti na sofi i gledati je jer se nisam mogla sagnuti. Moja koljena to ne bi izdržala – kaže Marina.
Liječnica joj je predložila da ide na operaciju jer pati od gojaznosti odnosno prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u tijelu. Liječnici su je operirali u svibnju ove godine i operacija je prošla dobro te je Marina dosad izgubila preko deset kilograma.
Više ne živi sa suprugom koji ju je “šopao”.
- Želim svojoj kćeri pružiti normalan život i nadam se da ću još smršaviti i da ću se moći igrati sa svojom kćeri – kaže Marina.
Psihijatar Werner Platz kaže kako se u slučaju Marininog supruga vjerojatno radi o “feedingu”. To je novi pojam, a obično jedna osoba toliko hrani drugu da se ona nakon nekog vremena ne može kretati. - Rade to da bi pokazali da su glavni te da bi taj drugi postao potpuno ovisan o njima – kaže Werner Platz
i
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Ja ipak mislim da se trazi ono sto se nema ili je nemoguce imati
rekoh vec da je to sasvim svejedno ako zena je zena,prava domacica ljubavnica prijatelj ,izgledi znaju prevariti. Svejedno je kad je volis debela mrsava i zna sta hoce u zivotu svaki lonac nadze sebi poklopac i tacka
kakve debele mrsave ,
zena je zena

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
kontamMaja wrote:Brams mladi dječačići vole mršave cure. Ovi od otprilike 25 do 40 vole cure koje su kao pješčani sat- tanka u struku, vitke noge, ruke i vrat, a velike sise i guzice. Ovi preko 40 imaju nešto niži kriterij, pa preferiraju žene sa maaaalo zaobljenim stomakom, normalnim nogama itd ali MORA imati velike sise i guzicu. Za takve obično ne kažu da je zgodna, nego "dooobra" i dodaju kako vole žene koje možeš fino uFatit. Jer pod "buckama" podrazumjevaju da su bucke na prsima i zadnjici, a ne da su im sise npr dvojka ili trojka, guza manja ili srednja, al zato poveći stomak, podvoljak/podbradak itd. Nadam se da ćeš skontati šta hoću da kažem.
pješćani sat je kao najpoželjniji oblik, ja sam se mjerila da vidim ispadne mi da sam i ja tog oblika, samo što bi mogla srediti strukić
da ne volim toliko jest, imala bi sigurno tanašni strukić, ali jebiga
somehow I manage
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Gospodice Brams pa da,,
onaj bucmasti pjescani sat kad razvrstamo porukice od Blente takav sat ne bih zasigurno prosao,,morao bih ga prvo poslati na tesanje u struku ili neku manju reparaturu,,
mada kod Majora upravo taj srednji bucmasti dio ,super bi prosao,,

onaj bucmasti pjescani sat kad razvrstamo porukice od Blente takav sat ne bih zasigurno prosao,,morao bih ga prvo poslati na tesanje u struku ili neku manju reparaturu,,
mada kod Majora upravo taj srednji bucmasti dio ,super bi prosao,,
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Naravno, uvijek je bilo freakovaGospođa Brams wrote:Ja poznajem par likova koji bi za nju rekli da je debela prasica