Nije mi zica od sijalice blizu vode veg onijeh kondenziratih kapiBeni wrote: 10 Oct 2019, 17:18Trico ugasi ti onda i svjetlo u kupatilu kad se kupas, stoe sigurno je sigurno

Moderator: VIP
Nije mi zica od sijalice blizu vode veg onijeh kondenziratih kapiBeni wrote: 10 Oct 2019, 17:18Trico ugasi ti onda i svjetlo u kupatilu kad se kupas, stoe sigurno je sigurno
Dodje loli racun 150 maraka kae ne trosim puno struje a bojler vazda radi. Iskljuci ga pajdo dok se kupas, doce 140 maaaarki
Opasno je zimi grijalicu drzat dok se kupas, more te ubit kad je hos ugasit il premjestitMala_Mu wrote: 10 Oct 2019, 17:21 Zivim opasno, ne gasim bojler kad se kupam
Al fakat, i nedavno je bio slucaj..
evo
https://srpskainfo.com/nije-iskljucila- ... rodjendan/
Ne bih ja, ali kako god hoćeš.snowie wrote: 10 Oct 2019, 16:42Ja tako stalno gasila i zalila se kako mi nikad nije dovoljnio vode za kupanja i roditelji mi rekli jesi budala sta gasis bezveze i od tada nikad ne gasim kad se kupam i evo ziva i zdravaElTriconi wrote: 10 Oct 2019, 16:39 Ja triput provjerim jel iskljicen bojler, biz bolan ne idem na elektricnu stolicu![]()
![]()
Ps elektricni bojler? Pricamo o njemu?![]()
Cuj za kogaa
Tu bih dopunio, ako dobiju, slavim, ako izgube jope slavim. Bice ukoso u svakom slucaju.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests