Protesti te demantuju.Maja wrote: 15 Mar 2019, 23:44 Nekim ljudima su i ovce, koze i krave dovoljno privlacne.
Italijani cigani. Vazda bili.
Premda bi se sjevernjaci složili s tobom, kad je jug u pitanju.
Sami silovatelji su iz Perua.
Moderator: Krokodil Behko
Protesti te demantuju.Maja wrote: 15 Mar 2019, 23:44 Nekim ljudima su i ovce, koze i krave dovoljno privlacne.
Italijani cigani. Vazda bili.
Nista to nije novo, neke drzave su i prije rata hemijski kastrirale a ne ko ove sad sto poslije rata nesta pokusavajuMala_Mu wrote: 31 Mar 2019, 15:42 Italija razmatra poseban oblik kastracije kao kaznu za silovatelje
Italija je počela razmatrati posebnu metodu hemijske kastracije koju će koristiti na silovateljima. Ova mjera predstrožnosti dolazi nakon što su tri muškarca silovala američku tinejdžerku na Siciliji.
Italijani se nadaju da će na ovaj način smanjiti broj seksualnih zločina nakon brojnih incidenata koji su šokirali državu.
Trojica muškaraca su ranije ovog mjeseca silovali američku turistkinju, te su kompletan događaj snimili telefonom. Nedugo kasnije su uhapšeni nakon što je jedan od silovatelja poslao video žrtvi putem društvenih mreža.
"Ne možemo biti blagi prema crvima koji mogu da siluju turiste. Garantujem im da će odraditi svoje vrijeme u zatvoru i da će biti hemijski kastrirani", rekao je ministar Matteo Salvini na Twitteru.
Ideja hemijske kastracije je takva da će neke prestupnike kastrirati u zamjenu za smanjenje njihove zatvorske kazne.
klix.ba
Nista ja tu ne bi smanjivala..Ideja hemijske kastracije je takva da će neke prestupnike kastrirati u zamjenu za smanjenje njihove zatvorske kazne.
Treba to jedno 20ak godina na prisilni rad poslat, kakva je fajda ako ce ga kastrirat, nikva.Mala_Mu wrote: 31 Mar 2019, 16:54 Triconi pa novo ce biti u tim kojima nije bilo
Inace ne svidja mi se ovo
Nista ja tu ne bi smanjivala..Ideja hemijske kastracije je takva da će neke prestupnike kastrirati u zamjenu za smanjenje njihove zatvorske kazne.
Bilo je optuzbi na Ronalda cini mi se
Smrtna kazna je glupa jer nikakve fajde od tog covjeka ne vidis. Prisilan rad se ubio za kaznjavanje.Mister No wrote: 31 Mar 2019, 18:42 Za silovanje i pedofiliju bi uveo smrtnu kaznu prije nego za ubistvo.
Ljudi se iznerviraju, izgube u ljutinji razum, opali nekoga cekicem u glavu ovaj podlegne...jbg desi se, mogu da razunijem.
Silovanje ne!
I tako silovanje ima malo veze sa seksualnim uzbudjivanjem, a puno veze sa kontrolom, kompleksima, mrznjom, psihopatijom, manijom... ju nejm it...
Sve to stoji ali su kazne blage i ti kad odleze opet se odlucuju to ponavljat. Zato samo nesto tipa sibira ili onih kineskih radnih kampova za doedukaciju (naravno desetke godina).spacebound wrote: 31 Mar 2019, 18:48I tako silovanje ima malo veze sa seksualnim uzbudjivanjem, a puno veze sa kontrolom, kompleksima, mrznjom, psihopatijom, manijom... ju nejm it...ElTriconi wrote: 31 Mar 2019, 17:14
Treba to jedno 20ak godina na prisilni rad poslat, kakva je fajda ako ce ga kastrirat, nikva.
Pa ako ne bude moguce penetriranje penisom vec ce naci drugi nacin da siluje i ponizi zrtvu.
Mala_Mu wrote: 31 Mar 2019, 16:54 Triconi pa novo ce biti u tim kojima nije bilo
Inace ne svidja mi se ovo