Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chloe wrote: 12 Oct 2019, 08:10 Eto mene abd ubrzo u Sa...
Bit će, bit će...
Ja do 25.12. sam ovdje pa odoh, ako uspiješ bas bih voljela da se vidimo
Meni je tamo shopping zakon, naravno kad uspijem da odem sama. Ne mozes od ovih bandita nista, em se gube, em ulaze po kabinama drugim, em ako udju sa mnom u kabinu, ona zavjesa samo tamo vamO.
Sad sam skontala, e jesu upuStani
Abd se vidimo, imam u narednom periodu dva seminara..
Znaš kako, isplati se nama, par sati je do Graza, nakupujem prehrane i sredstava za higijenu za duži perid, malo krpica... I u plusu sam gledajući cijene kod nas, a bom' i izbor je bolji... :cook
Ja do 25.12. sam ovdje pa odoh, ako uspiješ bas bih voljela da se vidimo
Meni je tamo shopping zakon, naravno kad uspijem da odem sama. Ne mozes od ovih bandita nista, em se gube, em ulaze po kabinama drugim, em ako udju sa mnom u kabinu, ona zavjesa samo tamo vamO.
Sad sam skontala, e jesu upuStani
Znaš kako, isplati se nama, par sati je do Graza, nakupujem prehrane i sredstava za higijenu za duži perid, malo krpica... I u plusu sam gledajući cijene kod nas, a bom' i izbor je bolji... :cook
ma kakve te zafrkancije....bolje da clo mene i nidu pokupi u sa i da idemo na zlatibor picvajz praviti...
carobnjak N wrote: 12 Oct 2019, 07:38
Ja za dorucak pojedem bananu ...mrsko mi peci jaja
Staviš tavu na štednjak, ubaciš malo maslaca, ubiješ jaja na to, upališ štednjak, počneš polako miješati ali konstantno. S vremena na vrijeme digneš malo tavu da ne zagori, pa opet spustiš i sve tako dok ne budu kremasta - to jeste ne previše suha.
Onda posoliš i pobiberiš. Nemoj prije jer će biti vodenasta.
Ako hoćeš, dodaš kašiku Creme Fraiche u to a ekstra je dodatak čajna kašikica ili dvije ajvara.
Sve sa svim pet minuta.
Da sam ja gladan ne bi mi bilo mrsko. Svejedno, hvala na uputstvu
ma kakve te zafrkancije....bolje da clo mene i nidu pokupi u sa i da idemo na zlatibor picvajz praviti...