Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mad_max_ba wrote: 17 Oct 2019, 15:18
jarane
treba se provozat u pakistanu, koje ludilo
4 trake 5 vozila je u te 4 trake i dvije rikše, plus kontra stranom voze...
ja vozio cijelih 3 minute....
kud ne znam lijevom šaltat brzine, kud svi trube svima, kud oni na onim rikšama uljeću ko kamikaze na sve strane
loodilo ocm...
Nesto ko ona raskrsnica sto je behko postavio
ma onde ima organizacija neka, tamo nemaš pojma odakle će ti izletiti. Očekuj i autobus i auto i groba i rikšu i kamion a i pješaka..
Joj scena
Liku otpo točak i na sred ceste ba, doslovno NA SRED CESTE štema macolom da ga vrati nazad, ono razvršio alat a gužvaaaaaaaa...
Tu mi je bio signal da stanem i izađem iz auta nek neko drugi vozi ocm....
Ovde koliko traka ima ne mozes ih ni prebrojati dok vozis
mene jedino sto nervira sto nema onog pravila da cim je neko sporiji da se drzi desne strane, nego ti moras zaobilazis malo s leve, malo s desne
Nemoj žaliti, kad savlada vožnju proći će ... Bolje da pada na ispitima vožnje nego da ruši npr. pješake.
Znas i sama da je skolska voznja teza od onog kako se kasnije vozi.I savladala je ona to sve fino, ali trema blokira i onda napravis neku totalnu i nepotrebnu glupost.
Kakva je to školska vožnja i ta kasnije?
Trema? Nije spremna za samostalnu vožnju, završena priča.
spacebound wrote: 17 Oct 2019, 15:09
Znas i sama da je skolska voznja teza od onog kako se kasnije vozi.I savladala je ona to sve fino, ali trema blokira i onda napravis neku totalnu i nepotrebnu glupost.
toxic wrote: 17 Oct 2019, 15:24
Ovde koliko traka ima ne mozes ih ni prebrojati dok vozis
mene jedino sto nervira sto nema onog pravila da cim je neko sporiji da se drzi desne strane, nego ti moras zaobilazis malo s leve, malo s desne
spacebound wrote: 17 Oct 2019, 15:09
Moj sin je u toj fazi, obuke za vožnju ....
Ne moras strogo pazit na svaku i najmanju sitnicu.Npr. ako je neko auto samo mrvicu u traci pregledaj retrovozore, izbaci lijevi, prebaci u prvu, cekaj da se suprotna traka ocisti pa nastavi vozit.Ne moras na znaku stop brojat 3 sekunde, pa onda krenut, ne moras preko lezeceg u prvoj, ne moras grah bacat da procitas namjere pjesaka koji je u blizini pjesackog ali mu nije okrenut...Milion tih stvari.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Moj sin je u toj fazi, obuke za vožnju ....
Ne moras strogo pazit na svaku i najmanju sitnicu.Npr. ako je neko auto samo mrvicu u traci pregledaj retrovozore, izbaci lijevi, prebaci u prvu, cekaj da se suprotna traka ocisti pa nastavi vozit.Ne moras na znaku stop brojat 3 sekunde, pa onda krenut, ne moras preko lezeceg u prvoj, ne moras grah bacat da procitas namjere pjesaka koji je u blizini pjesackog ali mu nije okrenut...Milion tih stvari.
Sve ćeš ti to raditi i kad stekneš praksu, samo spontano ..... samo mi reci kojom ti brzinom planiraš preko ležećeg policajca ..
Sve ćeš ti to raditi i kad stekneš praksu, samo spontano ..... samo mi reci kojom ti brzinom planiraš preko ležećeg policajca ..
Moj muz uvijek u 2. I ja sam sa instruktorkom 2 3 puta, kad zaboravim prebacit.I ona mi rece da i ona uvijek u 2. i da tako vecina vozaca radi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.