Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
ako ikad budem otvarao kafanu zvat ce se GANGSTERI I KUJE
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
dupli
Last edited by respo on 18 Oct 2019, 11:22, edited 1 time in total.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Respo nemam ništa protiv tebe, ali tvoj vokabular kad su žene u pitanju, a tako indirektno i forumašice, je zbilja neprikladan, blago rečeno. Prvo ono zbog čega su te banovali, pa prvi post kad si se vratio bio ti je: gdje ste pič...pa sada ove kuje. De malo popusti s takvim riječnikom
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
jbt vi bas neki ustogljeni izgledadadojović wrote: 18 Oct 2019, 11:32 Respo nemam ništa protiv tebe, ali tvoj vokabular kad su žene u pitanju, a tako indirektno i forumašice, je zbilja neprikladan, blago rečeno. Prvo ono zbog čega su te banovali, pa prvi post kad si se vratio bio ti je: gdje ste pič...pa sada ove kuje. De malo popusti s takvim riječnikom
najveca ironija je sto se zbog onoga zbog cega sam banovan nije bunila ona kojoj je upuceno nego ostali
ovo kako bih ja nazvao kafanu se ne treba doticati nikoga i moja licna odluka kako bih ja dao ime svoj kafani
ako bi eventualno postojala ta kafana tvoje licno pravo hoces li doci ili ne u nju
sto mrzim lazno moralisanje
e da da ne ostanem duzan za ovaj moj prvi post ko se nasao u njemu njegov problem i ako ne zna domacu kinematografiju takodjer njegov problem
al bitno je da znaju izjave onoj ramiza boze i izjave ostalih jutubera farmera zadrugara i koga sve ne
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Nisu ti bas mišljenja neka revolucionarna da toliko srcano branis svoje pravo da ih izražavas.
Bolje da braniš pravo da šutiš.
Plead the fifth.
Plead the fifth.
. . . . . . . . .
a inace vasa su revolucionarnaSocrates wrote: 18 Oct 2019, 11:53 Nisu ti bas mišljenja neka revolucionarna da toliko srcano branis svoje pravo da ih izražavas.
Plead the fifth.
suti prilagodi se ne talasaj i sl
isti kao i sa muskarcima 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
kliknuo sam na mark all notifications read jer me ne interesuje đe sam quotan i reakcioniran 
ako usput naletim, naletim

ako usput naletim, naletim
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times

Ko nam te to jutio

Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Gle, nemam te namjeru ni odgajati ni preodgajati samo sam osjetio potrebu reagirati. Inače ima toliko tema na forumu nogomet film muzika mlaćenje prazne slame pa piši bez tih nepotrebnih izraza da se popravi dojam i naš o tebi i tvoj o namarespo wrote: 18 Oct 2019, 11:44jbt vi bas neki ustogljeni izgledadadojović wrote: 18 Oct 2019, 11:32 Respo nemam ništa protiv tebe, ali tvoj vokabular kad su žene u pitanju, a tako indirektno i forumašice, je zbilja neprikladan, blago rečeno. Prvo ono zbog čega su te banovali, pa prvi post kad si se vratio bio ti je: gdje ste pič...pa sada ove kuje. De malo popusti s takvim riječnikom
najveca ironija je sto se zbog onoga zbog cega sam banovan nije bunila ona kojoj je upuceno nego ostali
ovo kako bih ja nazvao kafanu se ne treba doticati nikoga i moja licna odluka kako bih ja dao ime svoj kafani
ako bi eventualno postojala ta kafana tvoje licno pravo hoces li doci ili ne u nju
e da da ne ostanem duzan za ovaj moj prvi post ko se nasao u njemu njegov problem i ako ne zna domacu kinematografiju takodjer njegov problem
al bitno je da znaju izjave onoj ramiza boze i izjave ostalih jutubera farmera zadrugara i koga sve ne
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
trebao si ranije osjetiti potrebu da ne komentarises nesto sto te ne zanima ili ako ti se ne svidjadadojović wrote: 18 Oct 2019, 13:30Gle, nemam te namjeru ni odgajati ni preodgajati samo sam osjetio potrebu reagirati. Inače ima toliko tema na forumu nogomet film muzika mlaćenje prazne slame pa piši bez tih nepotrebnih izraza da se popravi dojam i naš o tebi i tvoj o namarespo wrote: 18 Oct 2019, 11:44
jbt vi bas neki ustogljeni izgleda
posebno ako se tebe ne tice
ljudi gledajte svoja posla a ne necija druga
da je zena djevojka ili sta je vec kojoj je upucen komentar bilo sta reagovala dobila bi izvinjenje al jok naslo se vas 5 da moralisete
mozda se ja i ta forumasica znamo i zezamo se na taj racun al vazno je da vi imate potrebu nesto reci
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times