Sta ce mu valjak?Konsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:14I kad nadjes zagondziju koji ce zaduziti valjak.snowie wrote: 18 Oct 2019, 12:11 Ali evo najozbilnije sad fakat bi voljela na plazi(pjescanoj) navecer pod mjesecom i zvjezdama da vodim ljubav, to mi bas zvuci nekako romanticno. Tj. na nekoj egzoticnoj plazi ne na ovim nasim. Puste zelje ali eto da kazem![]()
Na kojim lokacijama biste voljeli voditi ljubav
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Na kojim lokacijama biste voljeli voditi ljubav
Last edited by Ariel on 18 Oct 2019, 12:15, edited 1 time in total.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
A jelte mozete li nam odrzati kurs? Bice vise kandidata. Moglo bi da bude svakakvih kombinacija.vrhbosnica wrote: 18 Oct 2019, 12:11been there, done that..idemo daljesnowie wrote: 18 Oct 2019, 11:56
Pa napravi se fino, dekica se stavi, da nije bas direkt na travi, a na plazi nisam rekla na sljunkovitoj nego na pjescanoj ali pod uslovom da ne puse jak vjetar da me onaj pjesak ne siba po nogamai naravno deka ili peskir
![]()
![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
vidi kakav novogodisnji paket za neku egzoticnu zemlju...za ove nase plaze si okasnilasnowie wrote: 18 Oct 2019, 12:11Ali evo najozbilnije sad fakat bi voljela na plazi(pjescanoj) navecer pod mjesecom i zvjezdama da vodim ljubav, to mi bas zvuci nekako romanticno. Tj. na nekoj egzoticnoj plazi ne na ovim nasim. Puste zelje ali eto da kazemKonsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:01
Sjooo i tebe. Imaju ti dihtunzi, automatski izbacuje vodu, jes dobro ono vakum unutra drzi, samo je najbitnije na vrijeme unplug.
Snowie pobogusibrate komplikujes. Te de ovo de ponesi ono...![]()

samo nemoj na betonu sjediti
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Konsultant
- Legenda foruma
E moj Konse fino je tebi Julia rekla, drz se 'aljina
@vrhbosnica, sjedio, pa odero guzove. Doso tobe.
Pa de reciKonsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:19E moj Konse fino je tebi Julia rekla, drz se 'aljina
@vrhbosnica, sjedio, pa odero guzove. Doso tobe.

- Konsultant
- Legenda foruma
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
vrhbosnica wrote: 18 Oct 2019, 12:13
stojecki? bjez ba..ode ti sav osjecaj u noge... kao da i nisi nis radio...

...
ja ga ne sjedo više u pijesak, 10 dana sam ga čistio iz guzice
"ignorance is bliss"
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
dzaba kurs,praksa je sve..al evo brzi intro..Konsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:15 A jelte mozete li nam odrzati kurs? Bice vise kandidata. Moglo bi da bude svakakvih kombinacija.
ponesi dekicu, ne mozes onako na travi, fuj...
iako su suknje i haljine prakticnije, budu poslije ko sazvakane,pa bolje jeans...
ponijeti kakve kreme za polsije ujeda insekata

i kada nesta zasushka u zbunju, sjetiti se da se te zivotinjice vise boje nas nego mi njih...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Konsultant
- Legenda foruma
Da pobrojimo: dekica, jeans, krema, sredstvo protiv komaraca, reptila, kesica za prije i poslije, sokic za osvjezenje, malo vode za plaknuti ako none dismr, nocna lampa ako je po mraku.
Huuuh... naporan vam taj ceif.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2690 times
- Been thanked: 8315 times
Problem seksa u kući je taj što te žena može uhvatiti kako se seksaš.nida wrote: 18 Oct 2019, 10:34Evo spejsA i vrhbosna objasnile.
Ok auto, probaš- em nije udobno, em od vazda nešto lupiš.
Otvorene lokacije - vazda kontas hoce li ko naići i poHebat cejf.
Kuci - imaš varijacija na temu koliko želiš. Jal na podu, stolu, uz/niz zid, ispred ogledala.... da začinis pomagalima, i drugim budalestinjama ovisno sta ko voli.
A krevet je nenadmašiv u svakom pogledu. Tu je daleko najljepše, najintimnije.... najvoljenije. Ono hugs i ostalo nakon....
I sto je najvažnije kad sve obaviš, mozes fino pod tuš - nea da budeš dzunup.
Ovo sam sve čula.... pričali mi![]()
I to je još i podnošljivo, nego zamisi da još vrisne "Hoću i ja!"
Bolan, žene su da peru, kuhaju, uzgajaju djecu i da ih poštujemo. Za divlji, uzbudljivi, neinhibirani itd seks nisu žene koje poštujemo nego ljubavnice.
Zato kuća nije dobro mjesto za seks.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
nida, ti si moj tip
da si musko zenila bi te kolko sutra

da si musko zenila bi te kolko sutra

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
kakva kesica? za sta ce ti?Konsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:58 Da pobrojimo: dekica, jeans, krema, sredstvo protiv komaraca, reptila, kesica za prije i poslije, sokic za osvjezenje, malo vode za plaknuti ako none dismr, nocna lampa ako je po mraku.
nemoj sok, sokovi nisu zdravi... ponesi vode i protein plocicu... da oporavis misice, kao poslije teretane

A odete u turističku posjetu recimo u Španiju i vratite se vjenčane.
Ko hoće neđe način, ko neće nađe razlog.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9800 times
- Been thanked: 16481 times
Dorian wrote: 18 Oct 2019, 13:29Problem seksa u kući je taj što te žena može uhvatiti kako se seksaš.nida wrote: 18 Oct 2019, 10:34
Evo spejsA i vrhbosna objasnile.
Kuci - imaš varijacija na temu koliko želiš. Jal na podu, stolu, uz/niz zid, ispred ogledala.... da začinis pomagalima, i drugim budalestinjama ovisno sta ko voli.
A krevet je nenadmašiv u svakom pogledu. Tu je daleko najljepše, najintimnije.... najvoljenije. Ono hugs i ostalo nakon....
Bolan, žene su da peru, kuhaju, uzgajaju djecu i da ih poštujemo. Za divlji, uzbudljivi, neinhibirani itd seks nisu žene koje poštujemo nego ljubavnice.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ženu koju poštuješ, majku tvoje djece, čuvaricu kuće i ognjišta držiš na pijedestalu, gledaš kao božanstvo. I ono što je bilo prije djece je bilo dok nije postala majka.
Nećeš je prljati i ponižavati životinjskim nagonima kao što je seks. Za to imaš druge žene.
Nećeš je prljati i ponižavati životinjskim nagonima kao što je seks. Za to imaš druge žene.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9800 times
- Been thanked: 16481 times

Zivotinjski seks je odlicna stvar, kad covjek ima zdrav odnos prema njemu.
E cuj ponizavanje, e cuj prljavi, e cuj, odoh drugoj da ovu postovanu gospodju, blago njoj, ne zaprljam

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
volio bih da te imam uvijek
da te niko ne ukrade
volio bih te imat pored kade
tu pored starog tu pored stare
da te niko ne ukrade
volio bih te imat pored kade
tu pored starog tu pored stare
🐽
PA da.
U stvari, žene kada postanu majke urade toliku uslugu društvu i našoj vrsti u cjelini da bi trebalo pronaći mjesto, neki kontinent, na koji bi žene poslije poroda slali i tamo im omogućili sve ovozemaljske užitke. Naravno, muškarcima bi pristup bio zabranjen smrtnom kaznom.
A mi bi se morali okretati drugim ženama za zadovoljavanje naš pohote...
U stvari, žene kada postanu majke urade toliku uslugu društvu i našoj vrsti u cjelini da bi trebalo pronaći mjesto, neki kontinent, na koji bi žene poslije poroda slali i tamo im omogućili sve ovozemaljske užitke. Naravno, muškarcima bi pristup bio zabranjen smrtnom kaznom.
A mi bi se morali okretati drugim ženama za zadovoljavanje naš pohote...
Last edited by Dorian on 18 Oct 2019, 13:49, edited 1 time in total.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2690 times
- Been thanked: 8315 times
Ne postujemo svi isto zene.Dorian wrote: 18 Oct 2019, 13:29Problem seksa u kući je taj što te žena može uhvatiti kako se seksaš.nida wrote: 18 Oct 2019, 10:34
Evo spejsA i vrhbosna objasnile.
Postovanje je kad ženi pomognes ( u najmanju ruku pokusas uraditi isto koliko i ona) oko ovih nabrojanih "zenskih". Jer, i ona bi nekad sat dva odmorila ko i ti. Meni je ovo tvoje robinja, slabo bogami zena koju postujes. Postovanje je i kad ženu zadovoljis. Kako zagrljajem, vodjenjem ljubavi tako i divljim sexom.
Ako je ti ne zadovoljis, nekad, divlji i onako zivotinjski, zadovoljice neko drugi