Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U stvari, žene kada postanu majke urade toliku uslugu društvu i našoj vrsti u cjelini da bi trebalo pronaći mjesto, naki kontinent, na koji bi žene poslije poroda slali i tamo im omogućili sve ovozemaljske užitke. Naravno, muškarcima bi pristup bio zabranjen smrtnom kaznom.
A mi bi se morali okretati drugim ženama za zadovoljavanje naš pohote...
Hajde bjezi, trollu, i ja budala sto sam se primila
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Dorian wrote: 18 Oct 2019, 13:29
Problem seksa u kući je taj što te žena može uhvatiti kako se seksaš.
I to je još i podnošljivo, nego zamisi da još vrisne "Hoću i ja!"
Bolan, žene su da peru, kuhaju, uzgajaju djecu i da ih poštujemo. Za divlji, uzbudljivi, neinhibirani itd seks nisu žene koje poštujemo nego ljubavnice.
Zato kuća nije dobro mjesto za seks.
Pa sta i da vrisne, samo kažeš uskoci my Dear.
A to sa “ženom” ne mozes imati divlji i uzbudljiv seks?
E svašta li ću pročitati....
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
Dorian wrote: 18 Oct 2019, 13:29
Problem seksa u kući je taj što te žena može uhvatiti kako se seksaš.
I to je još i podnošljivo, nego zamisi da još vrisne "Hoću i ja!"
Bolan, žene su da peru, kuhaju, uzgajaju djecu i da ih poštujemo. Za divlji, uzbudljivi, neinhibirani itd seks nisu žene koje poštujemo nego ljubavnice.
Zato kuća nije dobro mjesto za seks.
Pa sta i da vrisne, samo kažeš uskoci my Dear.
A to sa “ženom” ne mozes imati divlji i uzbudljiv seks?
Konsultant wrote: 18 Oct 2019, 12:58
Da pobrojimo: dekica, jeans, krema, sredstvo protiv komaraca, reptila, kesica za prije i poslije, sokic za osvjezenje, malo vode za plaknuti ako none dismr, nocna lampa ako je po mraku.
Huuuh... naporan vam taj ceif.
kakva kesica? za sta ce ti?
nemoj sok, sokovi nisu zdravi... ponesi vode i protein plocicu... da oporavis misice, kao poslije teretane
Kesica za ponijeti gore popisate stvari. Nije to mala lista. Neteglio u rukama nako. Ima keisa, svoj ti poso.
Ekoloski osvjesten. Sutra ce mi neko reci sto si bacio cackalicu, sto ostavi ovo ono...
Voda i plocica. Dobro, zapisato. Molim ko ima iskustva nek dopuni
Dorian wrote: 18 Oct 2019, 13:40
Ženu koju poštuješ, majku tvoje djece, čuvaricu kuće i ognjišta držiš na pijedestalu, gledaš kao božanstvo. I ono što je bilo prije djece je bilo dok nije postala majka.
Nećeš je prljati i ponižavati životinjskim nagonima kao što je seks. Za to imaš druge žene.
ali to mi zene volimo taj zivotinjski nagon, to nas ozviljava , to i jeste dio strasnog seksa , pa i mi vas znao dobro razmrdati
u seksu ne postoji ponizavvanje
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"