Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14135 times
- Been thanked: 23475 times
- Status: Online
Re: Poruka za forumaša
Sto se neka nervoza uvukla u narod...
Ma ne guzi niko nista, nema sta drugo bit.
Treba se drogirat, jebo ovo.
Ma ne guzi niko nista, nema sta drugo bit.
Treba se drogirat, jebo ovo.
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24146 times
- Been thanked: 6288 times
- Status: Offline
...moj Fudo, unose nam nemir! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Nice, e pa stvarno, zaista...
Dumi
Dumi
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9961 times
- Been thanked: 16771 times
Je li nice danas ili sutra rodjendan 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Kad me krenulo s ostavljanjem poruka, da i respi poručim, a vezano za ovaj upis:
Cenzura takvog govora mora da postoji na svim javnim mjestima, pa i na forumu.
Ne dopadamo se svi svima. To je jasno i nema potrebe za isticanjem.
Istaknuti treba pozitivne osobine, ne negativne, tako da ti je ona tema....niđe veze.
sloboda govora nije apsolutna sloboda. granica se postavlja kada narušava slobodu/dostojanstvo nekog drugog pojedinca. prosto ne možeš laprdati šta ti padne na pamet, omalovažavati, nazivati pogrdnim imenima ili porediti osobe sa negativnim pojavama i sl.da otvorim ovu temu me podstaklo to da sam primjetio da ovdje ljudi pisu ono sto drugi zele cuti pa me zanima stvarno sta ljudi misle jedni o drugima o izgledu i svemu ostalom al iskreni odgovori i opisi bez uvijanja
Istaknuti treba pozitivne osobine, ne negativne, tako da ti je ona tema....niđe veze.
ajde mi reci gdje sam ja ikoga nazvao pogrdnim imenom omalovazavao poredio sa negativnim pojavama i narusio slobodu /dostojanstvo ?lejlamo wrote: 20 Oct 2019, 11:44 Kad me krenulo s ostavljanjem poruka, da i respi poručim, a vezano za ovaj upis:
sloboda govora nije apsolutna sloboda. granica se postavlja kada narušava slobodu/dostojanstvo nekog drugog pojedinca. prosto ne možeš laprdati šta ti padne na pamet, omalovažavati, nazivati pogrdnim imenima ili porediti osobe sa negativnim pojavama i sl.da otvorim ovu temu me podstaklo to da sam primjetio da ovdje ljudi pisu ono sto drugi zele cuti pa me zanima stvarno sta ljudi misle jedni o drugima o izgledu i svemu ostalom al iskreni odgovori i opisi bez uvijanja
i dalje gdje je granica i ko odredjuje ti kad je narusena sloboda govora dostojanstvo i sl
po tebi ja mogu reci da si ti meni sada narusila dostojanstvo i da te treba cenzurisati?
ona tema nije bila namjenjena za isticanjem negativnih osobina nego i jednog i drugog
evo mogu recimo tebe ovdje opisati
koliko god bili suprotnog misljenja tvoja dobra strana je da zelis diskutovati o tome i koliko sam zakljucio zelis bar vidjeti sta je sta a ne ides sa vrijedjanjem i pokusaja da omalovazis drugu stranu
u tome je poenta bila
i ne misli da ako u ovom slucaju licno ja ako imam nesto protiv nekoga da necu istaci i dobre strane te osobe
cak sta vise mislim da se vise postuju neprijatelji izmedju sebe nego prijatelji
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
@respo
a joj. pa eto kud dalje da idem od brigine i tvoje prepiske. jedno drugo ste vrijeđali. to nije nešto što spada pod slobodu govora. a ti si svojom temom želio baš to. to je bila poenta moje poruke tebi.
a joj. pa eto kud dalje da idem od brigine i tvoje prepiske. jedno drugo ste vrijeđali. to nije nešto što spada pod slobodu govora. a ti si svojom temom želio baš to. to je bila poenta moje poruke tebi.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1655 times
- Been thanked: 3118 times
Respo ti si i mene premasio, ni ja se nisam uspio zavadit sa toliko forumasa i forumasica za tako kratko vrijeme, 
Last edited by Mutevelija on 20 Oct 2019, 12:22, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
ona mene uopste nije uvrijedilalejlamo wrote: 20 Oct 2019, 12:16 a joj.pa eto kud dalje da idem od brigine i tvoje prepiske. jedno drugo ste vrijeđali. to nije nešto što spada pod slobodu govora. a ti si svojom temom želio baš to. to je bila poenta moje poruke tebi.
za mene ona je samo pokazala sta je ona u biti sa tim porukama a nikako da meni nesto moze biti ako kaze da sam muska fufica ili sta vec
i zasto ne soada u slobodu govora?
ona je rekla sto je rekla i sto misli kao sto rekoh vise je pokazala o sebi kompletnom prepiskom za razliku da je samo rekla svoje misljenje i to je to
ne znam sta tacno ti podrazumijevas pod slobodu govora i gdje je konkretna granica toga
je li sloboda govora ako kazem da ti nisi sposobna za raditi u rudniku ili ako nisi sposobna shvatiti politicke procese u drzavi? ili je to uvreda?
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1655 times
- Been thanked: 3118 times
Sta mislis respo brate o feminizmu 
Da vidim imamol koju zajednicku

Da vidim imamol koju zajednicku
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
pa nemam bas neko misljenje o tome nisam nikad o tome nesto razmisljao i pokusao da imam neko jasnije misljenje o tomeMutevelija wrote: 20 Oct 2019, 12:23 Sta mislis respo brate o feminizmu
Da vidim imamol koju zajednicku![]()
![]()
vjerujem da ima i dobrih i losih strana
feminizam je da donekle potreban jer se u biti bore za svoja prava ma kakva god bila
tu je samo problem ako ga neko koristi u pogresne svrhe sto je u biti problem svih ideja
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
hehe.
na osam mjeseci zatvora, zbog uvrede, osudili su lika koji je izgovorio sljedeće:
na osam mjeseci zatvora, zbog uvrede, osudili su lika koji je izgovorio sljedeće:
osobu je nazvao „kretenom“, “neodgovornim klovnom“, i „budalom“ koji bi svoje frustracije trebalo da ispolji na svom psu ili ljubavnici.
briga bi onda zaglavlila minimalno godinu kad bih je tuzio tom sudulejlamo wrote: 20 Oct 2019, 12:30 hehe.
evropski sud za ljudska prava je na osam mjeseci zatvora zbog uvrede osudio lika koji je izgovorio sljedeće:osobu je nazvao „kretenom“, “neodgovornim klovnom“, i „budalom“ koji bi svoje frustracije trebalo da ispolji na svom psu ili ljubavnici.
Naravno da ga je osudio. Spomenuo je psa, a u EU psi imaju veća prava od muškaraca.