Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote:Pa ko će se stalno trackati kremom. To radim samo kad idem na kupanje. Danas sam bila par sati u prirodi i tek kad sam došla kući koža je planula.
I ja sam. Nekih pola sata šetnje i ramena su planula. Da stvar bude gora, na haljini sam imala na ledjima jedan prorez i tu je desetak centimetara kože izgorilo, sad to izgleda tako smiješno
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
Maja wrote:Pa ko će se stalno trackati kremom. To radim samo kad idem na kupanje. Danas sam bila par sati u prirodi i tek kad sam došla kući koža je planula.
I ja sam. Nekih pola sata šetnje i ramena su planula. Da stvar bude gora, na haljini sam imala na ledjima jedan prorez i tu je desetak centimetara kože izgorilo, sad to izgleda tako smiješno
Meni i vrat planuo. Sad sam prava seljanka-redneck
Sheval wrote:U velikoj sam žurbi pa onako s noga da poželim dobrodošlicu odnosno da iskažem svoje veliko zadovoljstvo povratkom Silence.
Jedne lijepe,kulturne,osjećajne i nadasve simpatične žene,dame.
Dobro nam se vratila.
Sheval
Ovo je moje zadovoljstvo Sheval , nije tvoje. Čitati ovako lijepu dobrodošlicu zaista mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Hvala ti Sheval...
Šta ću sa vama tako dragim... burek, heidi , blento, Zagor (neću kuhati više, samo manje) ... hvala i vama...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Zavidim vam, ne pada mi na pamet da uopšte ustajem prije sutra....
Tigris wrote:da me nervira kad napisem super-duper post koji svi treba da vide.........i onda neko napise drugi....i prebaci se na slijedecu stranu a moj biser ostane u pozadini
Šta'š, dešava se; a ako ti to može biti neka utjeha - rijetko koji propustim.