Maja wrote: 20 Oct 2019, 23:22
Mutevelija wrote: 20 Oct 2019, 23:17
@Majo
Pa ne znam

, zasto su bitne karme, zasto je bitan status forumasa, da nije bitno ne bi imali.
Valjda je smisljeno da bude kao neka stimulacija kad nastanjcas toliko postova I toliko da dobijes tu titulu/status.
Meni nekad cudno zna bit kad odem na forum bez reakcija/karmi, ali to su pretezito politicki forumi.
Reakcije imaju smisla, mada umanjuju broj postova na forumu. Nekad, umjesto da citiras nekog i odgovoris, das mu reakciju.
I boja nicka je OK, kao razlikujes se.
A zvjezdice i status

Pogotovo na mobu jer se tad ni avatar posteno ne vidi. Al hajd...
Necu nista da predlazem ali hipoteticki pricano kakve bi "ozbiljne teme "bile da nema reakcija I tog senzaciolizma, manje bi se pravili pametni I smijesni, a ruku na srce reakcije to inspirisu, dobijes jednom reakciju

ili vise njih od ostalih forumasa na nekoj temi mislis da si smijesan zabavan, mislim da bi broj postova dobrano I opao jer ne bi imali sta ocekivati oni koji se hrane od reakcija, evo ja prvi priznam

to bi bilo I dobro I lose...
Reakcije su sigurno bile osmisljene.za.one.chat forume prvenstveno, gdje dominira.vise neozbiljnog opustajuceg kontenta, ne vidim smisao na nekoj politickoj temi.davanje

ove ili neke od reakcija, izgube onda teme smisao, neki se ne prave pametni da dobiju

a neki se ne prave smijesni da dobiju

jer nemaju svrhu to nece dobit

jer ne postoji.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820