statebriga wrote: 21 Oct 2019, 18:55
respo wrote: 21 Oct 2019, 18:51
kakav pogresan utisak sa svim muskarcima trenutno ovdje si se zakacila
onom gvadalahari iz cista mira ajd razguli s teme
fudi komentarises brak i sl
meni juce govoris muska kurva i sl
mene nije to dotaklo ni malo al sam siguran da nekome tako u stvarnosti kazes da bi 9 od 10 muskaraca bi te ako ne stociralo onda bar osamarilo ili pljunulo
ako mislis da se ne bi zbog ovoga gore svadjali grdno se varas
samo sam se sustila na vas nivo par puta, da vidite sebe kako se godinama ponasate na forumima
lazes da ti ne smeta , al nije ni bitno
fudo komentarise cijeli moj zivot godinu dana na forumu, a mogu i ja jedna dan o njegovom braku
jednsotavno se ponasate imbcilno
spustila se na nas nivo
fino vidis da paras oblake
zasto bih lagao kad mi neko kaze da sam muska kurva i sl sta ja imam od toga mozda mi i odgovara otkud znas?
pretpostavljam da fudo komentarise ono sto ti otkrijes o zivotu i tako je u biti sa svime na internetu ostalo sve je zadiranje u privatnost
preci su na svoj primjer
nemam se sta buniti ako sutra pocne bilo ko pisati o eventualnim mojim problemima sa alkoholom ako sam vec rekao da pijem i da znam nekad pretjerati u kolicini pa mi nije dobro ili o mom oblacenju suknje ako sam postavio takvu sliku da svi vide i sl
al ne bi trebala imati pravo da pises o mom odnosu sa majkom kojeg nisam pominjao svo vrijeme provedeno na forumima
imas ti pravo al nije to pristojno ni pitati a posebno komentarisati ako ja nisam nista pisao o tome
jednostavno tebe muci realnost da nisi vise tinejdzerka i da ne mozes birati kao one
boli te istina koju ti neko kaze u lice
sebe tjesis da si jos uvijek vrhunska a znas i sama da je kao sto neko rece mozda ovo i neki od zadnjih vozova koje jos uvijek mozes birati
u tome je citava bit