Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma naravno da nema potrebe...
Samo će ti muškarac muškarcu tu komplimentirati jako teško i rijetko...
Ovo kroz sukanje ne kontam baš, ali vjerojatno si u pravu dosta...
Evo zadnji primjer, pojavi se mrH, više je bio podhebavan, nego da mu se napiše, hej, imaš super stil...
Nije brate, nemoj tako. I mrs je mislio da ga podjebavaju Al ne mislim da je tako.
Vi jednostavno niste za tih tipicnih komplimenata: jao kako si lijep, kako si zgodan, itd
Vise to radite kroz zafrkavanje.
A doduse, i da su ga podjebavali, mrH je jedan od najzgodnijih coeka koga znam, ne samo na forumu, pucketa njemu sto ga neko zeza
Frajer, lafac, cool... Tako to... Ne mora mi biti zgodan i privlačan...
(jedan je maxo )
Ptopisao bih ovo sto je Nora napisala. Mi muskarci to jednostavmo tako radimo. Evo npr. moj drustvo, kad se neko skocka od nas pretezno mu kazemo isti si nista, isti si q itd. itd.
A sto se tice MrH-a, ja vjerujem da nas je vecina mislila pozitivno kad smo ga komentarisali. Bar ja jesam, i fakat je ljudina ko Apolon
Ma nidje veze. Joj Hamo vid' mu glave jaaaa komplimenta
To njihovo komentarisanje na taj način je test izdržljivosti. Nema to veze sa komplimentima a vi kako hoćete
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ja nisam primijetila to, vise je do toga da muskarci ne znaju i nece verbalizovati komplimene kao zene, nego ih udjeljuju kroz sale, najcesce vulgarne.Takvi ste
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 22 Oct 2019, 13:15
Ja nisam primijetila to, vise je do toga da muskarci ne znaju i nece verbalizovati komplimene kao zene, nego ih udjeljuju kroz sale, najcesce vulgarne.Takvi ste
Ovo i mislim. Samo ti to lijepo saze
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Ama, shvatite da ih i ne primjećujemo. Ima kod nas taj nagon da kada ti muškarac uđe u vidno polje, oči same lete u stranu i glava se okreće da izbjegne smjer tog muškarca.
To je priroda tako podesila. I onda mu ne možeš ni komplimentirati, kada ga i ne primjećuješ.
Dakle, nije što nećemo, nego nam priroda ne dozvoljava.
spacebound wrote: 22 Oct 2019, 13:15
Ovo i mislim. Samo ti to lijepo saze
Nisam vidjela sta si ti pisala, nego sam se osvrnula na ovu pricu koju je storm zapoceo.Drugacije gledamo na musko-muske odnose, ocito
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.