jer bi ti njega poderala logicnoNora Ibsenova wrote: 22 Oct 2019, 13:38Ma slusaj me respo, da mi Jhonny Deep licno, nicim izazvan, kaze poderao bi te, heftu bi mu zujalo u usima.respo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
kad mrh i goran bare daju komentar istoj djevojci
vjerujem da mrh kaze to mala sad bi te podero ona bi pisnula
a kad bi bare rekao dobro tijelo imas pljuvala bi ga jer je seksisticki manijak
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
Re: (S)parimo forumaše
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Sa mnom radi jedan lik koji je strašno vulgaran. Svaka izgovorena riječ je njemu povod za dvosmislene i vulgarne komentare. Konstantno, ne povremeno, nego konstantno to radi. A često ti komentari nisu duhoviti, na nivou su 13-godišnjaka.respo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
Ali, sve žene koje se naljute kada čuju slične dvosmislenosti od drugih muškaraca, čak i kada nisu njima lično upućene, na njegove vulgarnosti se nasmiju, pa čak i počnu sa njim se šaliti, ponašaju se kao da im je to simpatično, da im godi.
Stvar je u tome da je lijep, zgodan, ima dubok glas itd.
Pametnom dovoljno.
Pa jest... Bježati od takvih žena...Dorian wrote: 22 Oct 2019, 13:39Sa mnom radi jedan lik koji je strašno vulgaran. Svaka izgovorena riječ je njemu povod za dvosmislene i vulgarne komentare. Konstantno, ne povremeno, nego konstantno to radi. A često ti komentari nisu duhoviti, na nivou su 13-godišnjaka.respo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
Ali, sve žene koje se naljute kada čuju slične dvosmislenosti od drugih muškaraca, čak i kada nisu njima lično upućene, na njegove vulgarnosti se nasmiju, pa čak i počnu sa njim se šaliti, ponašaju se kao da im je to simpatično, da im godi.
Pametnom dovoljno.
Habibti, ya nour el - ain... 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9861 times
- Been thanked: 16643 times
- Status: Offline
Ja bih mu rekla:"Cekam te od kasnog pubertetskog doba."Nora Ibsenova wrote: 22 Oct 2019, 13:38Ma slusaj me respo, da mi Jhonny Deep licno, nicim izazvan, kaze poderao bi te, heftu bi mu zujalo u usima.respo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ako je zgodan i lijep, onda nema veze što je vulgaran. I većine su takve, da ne generalizujem. Bar 60% njih.Dorian wrote: 22 Oct 2019, 13:39Sa mnom radi jedan lik koji je strašno vulgaran. Svaka izgovorena riječ je njemu povod za dvosmislene i vulgarne komentare. Konstantno, ne povremeno, nego konstantno to radi. A često ti komentari nisu duhoviti, na nivou su 13-godišnjaka.respo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
Pametnom dovoljno.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7872 times
- Been thanked: 18616 times
Zar ti ovo nije ulizivanje za sta nas optuzujes
Znaci ako neko nekom napise nesto fino to je ulizivanje, laze mu.
Ako neko tebi napise nesto fino, zahvalis mu umjesto da ga opalis štocem.
Kako sad to?
a on vas ne bi ni pogledao jer je kazu gay 
sta da napisem na kraju koji simbol da bi ti znala da je sarkazam?
- Maja
- Administrator

- Maja
- Administrator

pa ti smatraj izvlakusom do tebe je
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2277 times
- Been thanked: 5485 times
Sto bi ja volio vidjet tvoj osmijeh
Fuck you a friendly note to start the day
- Maja
- Administrator

Ni pristojnom komplimentu ne treba vjerovati jer neko ga daje samo iz razloga da dokaze da nije ljubomoran i da nema problem nositi se s nekim ko je bolji od njega. Haj ti znadi jel iskren ili zeli komplimentom komplimentirati sebistorm wrote: 22 Oct 2019, 13:32Pa ne pričamo o sklonostima uvjetovanim prirodom... Nego čisto, pošto je riječ o outfit temi, komentar na odjeću, ukupni dojam, je li uopće za taj stil i tako to...Dorian wrote: 22 Oct 2019, 13:20 Ama, shvatite da ih i ne primjećujemo. Ima kod nas taj nagon da kada ti muškarac uđe u vidno polje, oči same lete u stranu i Hanijeva sandzacka Hanijeva sandzacka glava se okreće da izbjegne smjer tog muškarca.
To je priroda tako podesila. I onda mu ne možeš ni komplimentirati, kada ga i ne primjećuješ.
Dakle, nije što nećemo, nego nam priroda ne dozvoljava.
Ovako to sa muške strane bude uglavnom djetinjast pristup... Jojbudem li ga pohvalio sroza mi se rejting... Treba ga bocnut, muško sam
Naravno, bude normalnih ocjena, komplimenata, ali daleko manje nego kod žena.
Imam i za njih opasku, sklone su si ponekad pretjerano davati komplimente... Ali to je opet uglavnom u dobroj namjeri, podstrek,, nešto tako...
- Maja
- Administrator

Bas obrnutorespo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
sta je obrnuto?Maja wrote: 22 Oct 2019, 14:03Bas obrnutorespo wrote: 22 Oct 2019, 13:34 meni recimo sta je zanimljivo tu je
kod tebe mozda jeste obrnuto al ti si onda jedan od 100 slucajeva
... Ili očekuje zbog toga zauzvrat i na svoj račun... Svakako, ima i toga.Maja wrote: 22 Oct 2019, 14:02Ni pristojnom komplimentu ne treba vjerovati jer neko ga daje samo iz razloga da dokaze da nije ljubomoran i da nema problem nositi se s nekim ko je bolji od njega. Haj ti znadi jel iskren ili zeli komplimentom komplimentirati sebistorm wrote: 22 Oct 2019, 13:32
Pa ne pričamo o sklonostima uvjetovanim prirodom... Nego čisto, pošto je riječ o outfit temi, komentar na odjeću, ukupni dojam, je li uopće za taj stil i tako to...
Ovako to sa muške strane bude uglavnom djetinjast pristup... Jojbudem li ga pohvalio sroza mi se rejting... Treba ga bocnut, muško sam
Naravno, bude normalnih ocjena, komplimenata, ali daleko manje nego kod žena.
Imam i za njih opasku, sklone su si ponekad pretjerano davati komplimente... Ali to je opet uglavnom u dobroj namjeri, podstrek,, nešto tako...![]()
Ali razvijes onda osjećaj kroz neko vrijeme u svezi nekoga...
Teško se može dugo to odigravati..
Habibti, ya nour el - ain... 
- Maja
- Administrator

- Maja
- Administrator

- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Raja hvala vam svima, zaista puno hvala.
Ali morate znati da ja nisam ni A od apolona kako Zeljeni rece.
Ja sam normala lik, kao i svaki bosnjo, volim da me i pohvale a i zajebavaju na racun izgleda. Bitno mi je da me zdravlje sluzi, treniram zbog zdravlja prvenstveno, spavanja, kvalitetne ishrane, a izgled ako dodje to je samo +.
Vec sam rekao da su me skoro invalidom proglasili i rekli da ne smijem vise nikada u zivotu dici vise od 20 kg. Od tada se sve promjenilo. Ne da se dokazujem nekome, nego da dokazem sam sebi da ja to mogu. Kako kaze onaj cika Toni, bolest ne postoji, vezbaj p.... ti materina.
Da ne zachatavam temu, sve vas volim majke mi i svakome bi preporucio da se pokrene, trenira, jede kvalitetno, prazni negativnu energiju, a izgled ce doci na kraju 100%
✌ peace
Ali morate znati da ja nisam ni A od apolona kako Zeljeni rece.
Ja sam normala lik, kao i svaki bosnjo, volim da me i pohvale a i zajebavaju na racun izgleda. Bitno mi je da me zdravlje sluzi, treniram zbog zdravlja prvenstveno, spavanja, kvalitetne ishrane, a izgled ako dodje to je samo +.
Vec sam rekao da su me skoro invalidom proglasili i rekli da ne smijem vise nikada u zivotu dici vise od 20 kg. Od tada se sve promjenilo. Ne da se dokazujem nekome, nego da dokazem sam sebi da ja to mogu. Kako kaze onaj cika Toni, bolest ne postoji, vezbaj p.... ti materina.
Da ne zachatavam temu, sve vas volim majke mi i svakome bi preporucio da se pokrene, trenira, jede kvalitetno, prazni negativnu energiju, a izgled ce doci na kraju 100%
✌ peace
11/11/22