pa eto ti si jos pesimisticnija
nisam rekao da je takav slucaj sa svima nego da ima takvih mnogo iako sam samo pomenuo jedan slucaj
Moderator: Krokodil Behko
pa eto ti si jos pesimisticnija
ne znam ja meni su rekli da si bog za misice izgled i tomrH wrote: 22 Oct 2019, 14:10 Raja hvala vam svima, zaista puno hvala.
Ali morate znati da ja nisam ni A od apolona kako Zeljeni rece.
Ja sam normala lik, kao i svaki bosnjo, volim da me i pohvale a i zajebavaju na racun izgleda. Bitno mi je da me zdravlje sluzi, treniram zbog zdravlja prvenstveno, spavanja, kvalitetne ishrane, a izgled ako dodje to je samo +.
Vec sam rekao da su me skoro invalidom proglasili i rekli da ne smijem vise nikada u zivotu dici vise od 20 kg. Od tada se sve promjenilo. Ne da se dokazujem nekome, nego da dokazem sam sebi da ja to mogu. Kako kaze onaj cika Toni, bolest ne postoji, vezbaj p.... ti materina.
Da ne zachatavam temu, sve vas volim majke mi i svakome bi preporucio da se pokrene, trenira, jede kvalitetno, prazni negativnu energiju, a izgled ce doci na kraju 100%
✌ peace
Onda cu tebe na iftar voditi
Vidjela da hoce na trening sa vrhbosnicom, pa u afektu prekinula.Sad pate oboje, a vrhbosnica trlja rukeMaja wrote: 22 Oct 2019, 14:27 Mrh rekao da ga je lejla ostavila, lejla se zali da je mrh odbacio. Sta je po cetvrtku? Po srijedi.
A bili su čust par.
lejlamo wrote: 22 Oct 2019, 13:27 a glede teme, ostavi me mrh samu ko list na vetru, samu na ovom svetuuuu...avaj.
odoh u birtiju.
Rodjo jaci si infuenser od moje lude rodice Hane.mrH wrote: 22 Oct 2019, 14:10 Raja hvala vam svima, zaista puno hvala.
Ali morate znati da ja nisam ni A od apolona kako Zeljeni rece.
Ja sam normala lik, kao i svaki bosnjo, volim da me i pohvale a i zajebavaju na racun izgleda. Bitno mi je da me zdravlje sluzi, treniram zbog zdravlja prvenstveno, spavanja, kvalitetne ishrane, a izgled ako dodje to je samo +.
Vec sam rekao da su me skoro invalidom proglasili i rekli da ne smijem vise nikada u zivotu dici vise od 20 kg. Od tada se sve promjenilo. Ne da se dokazujem nekome, nego da dokazem sam sebi da ja to mogu. Kako kaze onaj cika Toni, bolest ne postoji, vezbaj p.... ti materina.
Da ne zachatavam temu, sve vas volim majke mi i svakome bi preporucio da se pokrene, trenira, jede kvalitetno, prazni negativnu energiju, a izgled ce doci na kraju 100%
✌ peace
Users browsing this forum: No registered users and 154 guests