Grom te jebo, ja ga digao, vidim curi ulje. Dihtung se sav poderao. Reko ovo bih ja mijenjao. Kaze ona "mijenjaj". I sta cu...
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ab yul ann idyad awt
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2800 times
- Been thanked: 5033 times
- Status: Online
Fudo, 6 novembra 2017 u 23 i 15 mi nisi odgovorio na poruku. Zašto?Fuddo wrote: 22 Oct 2019, 23:44Sihir nije...al pet godina poslije, cim nesto zajebe ova njegova ce mu rec, a sjecas li se ti kad si onoj s posla biciklo stimo...jos ce dodat aaahaaaaaa, jel?
Zajebano.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Da i tebi trazi posla?
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
Ma samo gleda da sam sto manje kuci.
Ab yul ann idyad awt
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24196 times
Evo rocko...vidis.Nora Ibsenova wrote: 22 Oct 2019, 23:45Fudo, 6 novembra 2017 u 23 i 15 mi nisi odgovorio na poruku. Zašto?Fuddo wrote: 22 Oct 2019, 23:44
Sihir nije...al pet godina poslije, cim nesto zajebe ova njegova ce mu rec, a sjecas li se ti kad si onoj s posla biciklo stimo...jos ce dodat aaahaaaaaa, jel?
Zajebano.
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2800 times
- Been thanked: 5033 times
- Status: Online
Da joj ne dolazi kakav majstor?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

Valjda da bude mirna.
Ab yul ann idyad awt
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sevapa si zaradio.
Allah te nagradio.
Svaka cast. Cestitam ti.
Dozvolite da se obratimo
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

To sam ja prvo posumnjao. Znam ja onu "Muz zadnji sazna". Pa ko biva izadjem a ovamo se sakrijem i cekam... Jednom se smrznuo cekajuci vani. Sakrio se iza auta. I primjetim da mi lijeva strana malo "lezi". Upalim lampu na mobitelu i vidim da mi je prednji lijevi feder pukao...
Ab yul ann idyad awt
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nedje sam ja to vec u nekom zajebanom filmu gledo, nemere mi naumpast kojem...al znam da nije dugo trajo.Ommadawn wrote: 22 Oct 2019, 23:50To sam ja prvo posumnjao. Znam ja onu "Muz zadnji sazna". Pa ko biva izadjem a ovamo se sakrijem i cekam... Jednom se smrznuo cekajuci vani. Sakrio se iza auta. I primjetim da mi lijeva strana malo "lezi". Upalim lampu na mobitelu i vidim da mi je prednji lijevi feder pukao...
Dozvolite da se obratimo
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1494 times
kako đe sam ,maaaaajke ti...
ta nema nas sto 'vakih...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

Ne znam sta je bilo na filmu ali ja sam morao feder mijenjat. Da je makar izasao neki majstor iz mog stana pa da mu kazem "de buraz kad si vec tu, sredi mi ovo ovdje pa da smo kvit".
Ab yul ann idyad awt
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Nisam primjetio neke velike razlike. Mozda sto sam kupovao u velikim radnjama. Jedino sto je taxi u Mostaru nesto pravo jeftin bio.Maja wrote: 22 Oct 2019, 18:50Imas temu Koliko ste platili pa vidi da je u Stocu sve najskuplje. A u Capljini je jos skuplje samo niko nije postavljao fotku racuna.respo wrote: 22 Oct 2019, 17:27
mozda je to slucaj samo sa capljinom jer je na granici pa vjerovatno hrvati dolaze da se namire pa su malo digli cijene al inace u manjim mjestima je osjetno jeftinije nego u sarajevu
Mislim da je i Mostar skuplji od Sarajeva al nisam sigurna pa necu inzistirati.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

I onda mu kazes, a jesi ga popravio, svaka ti castOmmadawn wrote: 23 Oct 2019, 00:01 Ne znam sta je bilo na filmu ali ja sam morao feder mijenjat. Da je makar izasao neki majstor iz mog stana pa da mu kazem "de buraz kad si vec tu, sredi mi ovo ovdje pa da smo kvit".
Dozvolite da se obratimo
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

Jah, ko svi normalni ljudi. A mozda je i to slomljeno namjerno, da ja to mijenjam sam, da sam sto manje kuci...Fuddo wrote: 23 Oct 2019, 00:06I onda mu kazes, a jesi ga popravio, svaka ti castOmmadawn wrote: 23 Oct 2019, 00:01 Ne znam sta je bilo na filmu ali ja sam morao feder mijenjat. Da je makar izasao neki majstor iz mog stana pa da mu kazem "de buraz kad si vec tu, sredi mi ovo ovdje pa da smo kvit".![]()
Aaaaa, zato ona ko biva ne vidi rupe na putu. Ne bi li mu sto prije jebala mater pa da ja opet moram dizalo, pa sarafaj, zajebaji se. I jos se buni kad kazem "Pa je li majke ti ne mozes izbjeci te rupe".
Ab yul ann idyad awt
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Druze, kako god nemoj da te samo iznervira i onda uradis nesto nepromisljeno.Ommadawn wrote: 23 Oct 2019, 00:14Jah, ko svi normalni ljudi. A mozda je i to slomljeno namjerno, da ja to mijenjam sam, da sam sto manje kuci...
Aaaaa, zato ona ko biva ne vidi rupe na putu. Ne bi li mu sto prije jebala mater pa da ja opet moram dizalo, pa sarafaj, zajebaji se. I jos se buni kad kazem "Pa je li majke ti ne mozes izbjeci te rupe".
Znaci, smireno, kulturno, cekaj dok predjes Izacic pa je onda ratkapom
Dozvolite da se obratimo
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

Stanem i kažem: De vidi šta to lupa na zadnjem točku.Fuddo wrote: 23 Oct 2019, 00:19Druze, kako god nemoj da te samo iznervira i onda uradis nesto nepromisljeno.Ommadawn wrote: 23 Oct 2019, 00:14
Jah, ko svi normalni ljudi. A mozda je i to slomljeno namjerno, da ja to mijenjam sam, da sam sto manje kuci...
Znaci, smireno, kulturno, cekaj dok predjes Izacic pa je onda ratkapom![]()
I izađe. A ja fino “Eh eto evo ti Bosne, hajd sad materi pješke”, zatvorim prozor, puknem po gasu, spustim se do Splita i prvi trajekt za Hvar.
Ab yul ann idyad awt
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5261 times
- Been thanked: 7458 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Moj drug oso sa zenom u Bosnu, i tamo se nesto pojebali, a valjda mu se nakupilo svega, i blento je istema.Ommadawn wrote: 23 Oct 2019, 00:23Stanem i kažem: De vidi šta to lupa na zadnjem točku.Fuddo wrote: 23 Oct 2019, 00:19
Druze, kako god nemoj da te samo iznervira i onda uradis nesto nepromisljeno.
Znaci, smireno, kulturno, cekaj dok predjes Izacic pa je onda ratkapom![]()
I izađe. A ja fino “Eh eto evo ti Bosne, hajd sad materi pješke”, zatvorim prozor, puknem po gasu, spustim se do Splita i prvi trajekt za Hvar.
Sam kad ce belaj, nisu joj sljive prosle, i mamu joj cim je sletila nazad odmah ga prijavi. Ovi supci ga na pravdiboga strpali u zatvor, morali mu mi pare skupljat za kauciju, jbg, istrosi se tamo.
Vidis ti rodjo na sta je to sve spremno.
Treba ba bit oprezan
Dozvolite da se obratimo