Šal sam čini mi se dobio od žene kao poklon.
A krenuo sam na sastanak sa šefovima i kolegama. Imao sam jutros nimalo prijatan incident na nastavi...

Jebiga, to je nekad u sastavu našeg posla...

Nisam familijo, danas sam na postedinida wrote: 23 Oct 2019, 15:17 Vala ste danas svi grmeći.
Dje onaj MrH?
Jes ti sta bacio?Kakvog outfita?
Sto na poštedi? StaL si to zGlajzo
Razveli me, pa me respo ganja, a nisam se naspavao. A znas mene, moje
Jaaah znam temrH wrote: 23 Oct 2019, 15:29
Razveli me, pa me respo ganja, a nisam se naspavao. A znas mene, mojepripada samo njoj
![]()
Isprobava gležnjarice koje su bile kod obućara, potpetice provjeravala jer mi djelovalo da je debela ona plastika ... i ostale otkopčane cipele
Ti ko Fudo, jos samo bradu da pustis.Nora Ibsenova wrote: 23 Oct 2019, 15:51 Joj kako se vi svaki dan pickate, ja ustanem, navučem farmerke, majicu i jaknu i preko vrata![]()
Samo probaj
I rahat..Nora Ibsenova wrote: 23 Oct 2019, 15:51 Joj kako se vi svaki dan pickate, ja ustanem, navučem farmerke, majicu i jaknu i preko vrata![]()
Šta ćeš, mi smo ti radnička klasaMister No wrote: 23 Oct 2019, 15:53Ti ko Fudo, jos samo bradu da pustis.Nora Ibsenova wrote: 23 Oct 2019, 15:51 Joj kako se vi svaki dan pickate, ja ustanem, navučem farmerke, majicu i jaknu i preko vrata![]()
Nora Ibsenova wrote: 23 Oct 2019, 15:51 Joj kako se vi svaki dan pickate, ja ustanem, navučem farmerke, majicu i jaknu i preko vrata![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests