Omma, svidja mi se sto ne bjezis od boja.I gdje je onaj visak kila koji spominjes
Barba

ina wrote: 23 Oct 2019, 15:27
Jucer sam se skuhala. Danas bijela bluza kratkih rukava, jeans, bijele patike i torba, zelenajaknica.
I omiljeni privjesak.![]()

Ah šta ćeš, može nam se

Oman, Barba, Carobnjak SAVRSENIspacebound wrote: 23 Oct 2019, 17:02 Bogme je muska strana dobila dobra pojacanja
Omma, svidja mi se sto ne bjezis od boja.I gdje je onaj visak kila koji spominjes?
BarbaKosulje muskarcima najbolje pristaju .
A ovo još malo toplih dana... Onda fade to black, Ionako ide
ne vrijedjaj ja sam komunista

Storm ko moj rodjo Cicko, i on vazda nesta studira, a stariji dvije godine od mene.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jesil to i ti kolega

Hvala puno ali ne treba pretjerivatistatebriga wrote: 23 Oct 2019, 17:49Oman, Barba, Carobnjak SAVRSENIspacebound wrote: 23 Oct 2019, 17:02 Bogme je muska strana dobila dobra pojacanja
Omma, svidja mi se sto ne bjezis od boja.I gdje je onaj visak kila koji spominjes?
![]()
![]()
![]()

Isti aco pejovic unoj litarkrvi prvi drznedaj.storm wrote: 23 Oct 2019, 16:03 MrH zabranjeno komentirati...
Konzultacije sa profesorom
? (red je da završim ovo škole, dosta sam star)
kon.jpg
Znam da si me htio pohvaliti... Ali aco

Sve ok, al cipele su kriminalne.Femea wrote: 23 Oct 2019, 18:48 Ja do maločas ovako
Cipele nisu elegancija kao kod Lanci, ali su stare 10-tak godina pa ih ta neuništivost čini super cipelama![]()

Imam i gorih pa ti je bolje da ne komentarišeš

Behkoniju se izgleda svidja radi boje.Čupava wrote: 23 Oct 2019, 17:42 Ina i meni se dopada tvoja jakna.. zamišljam je sa crnom kombinacijom![]()

Hvalaspacebound wrote: 23 Oct 2019, 17:02 Bogme je muska strana dobila dobra pojacanja
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests