da vidim
TROSJED
Moderator: VIP
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
- Status: Offline
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
Re: Vaš današnji outfit
Ocam polaZ tamo da
Ček da ispraVim
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
- toxic
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 1 time
Sigurno da ima i drugaciji nacin da se prokomentarise neciji izgled, al ne morate svaki put dizati frku.
To je njegov nacin, jelTe, nismo svi isti. S druge strane, ko odluci da postavi fotku treba vec da bude svestan da postoje i negativni komentari i da se nosi s istim
To je njegov nacin, jelTe, nismo svi isti. S druge strane, ko odluci da postavi fotku treba vec da bude svestan da postoje i negativni komentari i da se nosi s istim
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
za moj pojam je debelaOmmadawn wrote: 24 Oct 2019, 15:53Da, ali ja se bas ne bih slozio sa tobom da je Nora debela. Daleko je ona od debelog jarane. Daleko miljama...respo wrote: 24 Oct 2019, 15:50
jel ti vidis da si kontradiktorna?
je li debela? jeste
ja sam samo nazvao stvari pravim imenom a ne izmisljao jao kako si ugodno popunjena i macko dobro ti stoje kile i sl
nemam ja sta biti necim izazvan pa nesto reci jer moje pravo je da kometraisem sta zelim i da kazem to gdje hocu
to sto ti mislis da je to neotesanost ili bezobrazluk je vjerovatno proizvod toga da te boli cuti istinu
doduse i postoji izreka istina boli i istina oslobadja
A s druge strane i nije lijepo nekome reci da je debeo. Nije da ga jebes. Iako i ja mogu biti jebeno i bolno iskren.
nisam rekao da je predebela da ima problem sa debljinom i sl al jeste visak kilograma
meni nije jer onaj ko se uvrijedi ima problem sa samim sobom a en sa tom osobom koja joj je rekla
sta bih ja trebao kad mi kazes da imam veliki nos da se ljutim i to je ruzno a ovamo meni nos uvijek u ofsajdu
da se samo nadovezem gore za space
meni je vise ruzno kad opisujes nesto govoriti u 10-om licu nego da kazes ruzno je kad je respo kaze to i to
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
dobrotoxic wrote: 24 Oct 2019, 15:56 Sigurno da ima i drugaciji nacin da se prokomentarise neciji izgled, al ne morate svaki put dizati frku.
To je njegov nacin, jelTe, nismo svi isti. S druge strane, ko odluci da postavi fotku treba vec da bude svestan da postoje i negativni komentari i da se nosi s istim![]()
ne valja ti frizura
eh et
"ignorance is bliss"
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
Jesi li ikada razmisljao o tome da nekad neki komentari po pitanju izgleda mogu druge ljude da uvrijede?respo wrote: 24 Oct 2019, 15:57za moj pojam je debelaOmmadawn wrote: 24 Oct 2019, 15:53
Da, ali ja se bas ne bih slozio sa tobom da je Nora debela. Daleko je ona od debelog jarane. Daleko miljama...
A s druge strane i nije lijepo nekome reci da je debeo. Nije da ga jebes. Iako i ja mogu biti jebeno i bolno iskren.
nisam rekao da je predebela da ima problem sa debljinom i sl al jeste visak kilograma
meni nije jer onaj ko se uvrijedi ima problem sa samim sobom a en sa tom osobom koja joj je rekla
sta bih ja trebao kad mi kazes da imam veliki nos da se ljutim i to je ruzno a ovamo meni nos uvijek u ofsajdu
meni je vise ruzno kad opisujes nesto govoriti u 10-om licu nego da kazes ruzno je kad je respo kaze to i to
Ab yul ann idyad awt
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
upravotoxic wrote: 24 Oct 2019, 15:56 Sigurno da ima i drugaciji nacin da se prokomentarise neciji izgled, al ne morate svaki put dizati frku.
To je njegov nacin, jelTe, nismo svi isti. S druge strane, ko odluci da postavi fotku treba vec da bude svestan da postoje i negativni komentari i da se nosi s istim![]()
zasto se zamarate sa mnom kako ja nekome nesto kazem
ok vi necete da kazete tako i nemojte
ako ko bude imao problema zbog napisanih rijeci onda sam to ja i niko vise
posebno slucaj sa norom koja i sama prihvata istu cinjenicu
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
eno i bego se javio
al dok se ne postavi nemam mu šta reć, sad za sad je najljeVši

al dok se ne postavi nemam mu šta reć, sad za sad je najljeVši
"ignorance is bliss"
ne jer sam ti vec odgovorio onaj ko se uvrijedi ima problem sa samim sobom jer ne prihvata cinjenicno stanjeOmmadawn wrote: 24 Oct 2019, 15:59Jesi li ikada razmisljao o tome da nekad neki komentari po pitanju izgleda mogu druge ljude da uvrijede?respo wrote: 24 Oct 2019, 15:57
za moj pojam je debela
ako te ja tjesim laznim opisom onda idem protiv tebe a ne u tvoju korist
mozda bas zbog mog komentara pocne trenirati i sl i smanji tezinu
osim ako njoj ovo odgovara i zeli takva biti
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Jarane sta je ovo, ne znas gdje se vise zakuhalo. Ovdje ili na uparivanju 
11/11/22
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ja i ti imaš suprotne očimrH wrote: 24 Oct 2019, 16:05 Jarane sta je ovo, ne znas gdje se vise zakuhalo. Ovdje ili na uparivanju![]()
jedno lijevo drugo desno
"ignorance is bliss"
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma nije debela...respo wrote: 24 Oct 2019, 16:04ne jer sam ti vec odgovorio onaj ko se uvrijedi ima problem sa samim sobom jer ne prihvata cinjenicno stanjeOmmadawn wrote: 24 Oct 2019, 15:59
Jesi li ikada razmisljao o tome da nekad neki komentari po pitanju izgleda mogu druge ljude da uvrijede?
ako te ja tjesim laznim opisom onda idem protiv tebe a ne u tvoju korist
mozda bas zbog mog komentara pocne trenirati i sl i smanji tezinu
osim ako njoj ovo odgovara i zeli takva biti
Al sve i da jeste, sto bi ti to nekom govorio?
Nit si ti nutricionista, nit ona trazi savijet za nesto...kenjas bezze.
Dozvolite da se obratimo