TROSJED
Moderator: VIP
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
- Status: Offline
Re: TROSJED
respo wrote: 24 Oct 2019, 16:54statebriga wrote: 24 Oct 2019, 16:45
pa nisi me nikad ni vidio, kako mozes tvrditi tako nesto![]()
mene tvoje misljenje ne iritiria, ti si emocinlano ostecene osoba , jer si ruzan , ali nemoj druge gnjaviti , idi trazi pomoc strucnjaka![]()
ti pokazujes da si ruzna i debela cim te toliko dotice tema
ja odoh traziti pomoc a za tebe pomoci nema
nisi strucnjak tako da slobodno mozes prestati da me citiras
ne, grijesis, meni smeta tvoje presravanje prema drugima, mene ne mozes isfrustrirati, jer sma svijesna sa kakvom osobom imam konverzzaciju
dovoljno sam strucnjak da primjetim da si emocionlano ostecen i postao si asocijalan , jer kao osoba n eposjedujes druge kvalitete
dali si svijestan koliko si dosadan

oh da i debela sam

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Ommadawn
- Osvježenje foruma
- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
Jesi. Sam napišeš nešto provokativno da bi ljudi reagovali.respo wrote: 24 Oct 2019, 16:24jesam ja kriv sto ljudi se zakace za moje postove?
ja samo iznio misljenje i da nije space pocela ove diskusije ne bi bilo
ja i nora se slozili i to je to
da sto je najgore i nora se slozila al jok vazno je da neko glumi advokata
Ab yul ann idyad awt
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
cekaj ba sta je provokativno sto kazem nesto sto se meni svidja ili ne svidja?Ommadawn wrote: 24 Oct 2019, 17:21Jesi. Sam napišeš nešto provokativno da bi ljudi reagovali.respo wrote: 24 Oct 2019, 16:24
jesam ja kriv sto ljudi se zakace za moje postove?
ja samo iznio misljenje i da nije space pocela ove diskusije ne bi bilo
ja i nora se slozili i to je to
da sto je najgore i nora se slozila al jok vazno je da neko glumi advokata
i meni se mozda svidja ono sto ti ne volis pa ne komentarisem jer imas svoje misljenje svoj ukus je li tebi nesto lijepo ili ruzno
konkretno meni ide na zivce kad ljudi sve srbe smatraju cetnicima i kad ih krive sve za ovo sto se desilo pa ih ne osudjujem njihovo misljenje njihovo pravo
ako mozemo diskutovati o tome mozemo al nikad im necu reci ma ti si supak jer tako mislis
ako iz nekih stvari ne shvati da mozda ima pogresno misljenje onda neka zivi u zabludi
ja kad shvatim da sam pogrijesio ja to prihvatim
konkretno bila je na klixu tema o onim tenama neporopusnim
ja sam pisao da da svaki model ima nivo propusnosti
i tvrdio sam da su mozda i te iste dok neko od forumasa nije snimio da su nepropusne
ok ja konkretno sa tim tenama pogrijesio i priznao da su oni u pravu i to je to
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
jesi ikad imala svoje misljenje ili samo kopiras druge?statebriga wrote: 24 Oct 2019, 17:12respo wrote: 24 Oct 2019, 16:54
ti pokazujes da si ruzna i debela cim te toliko dotice tema
ja odoh traziti pomoc a za tebe pomoci nema
nisi strucnjak tako da slobodno mozes prestati da me citiras
ne, grijesis, meni smeta tvoje presravanje prema drugima, mene ne mozes isfrustrirati, jer sma svijesna sa kakvom osobom imam konverzzaciju
dovoljno sam strucnjak da primjetim da si emocionlano ostecen i postao si asocijalan , jer kao osoba n eposjedujes druge kvalitete
dali si svijestan koliko si dosadan![]()
oh da i debela samdobro si me vidio na outfit
![]()
ti bas imas problema i od sad si na foe da znas da ne citam vise tvoje postove
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- MrH
- 22 bez glave
-
- Seksologinja
jupiiiirespo wrote: 24 Oct 2019, 17:31jesi ikad imala svoje misljenje ili samo kopiras druge?statebriga wrote: 24 Oct 2019, 17:12
dali si svijestan koliko si dosadan![]()
oh da i debela samdobro si me vidio na outfit
![]()
ti bas imas problema i od sad si na foe da znas da ne citam vise tvoje postove

nisi ti sposoban imati normlanu konverazaciju , a narocito ne sa mnom
jadniju sobu , poput tebe, na forumu nisam dugo srela

- hepo_kockica
- Inventar foruma
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 75 times
- MrH
- 22 bez glave
11/11/22
- Ommadawn
- Osvježenje foruma
- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
Da. Ti si komentarisao nečiji fizički izgled i dovoljno imaš čorbe u glavi da znaš da se to jednostavno ne radi. Iz čistog moralnog aspekta. Ali ti to činiš da bi skrenuo pažnju na sebe.respo wrote: 24 Oct 2019, 17:30cekaj ba sta je provokativno sto kazem nesto sto se meni svidja ili ne svidja?
i meni se mozda svidja ono sto ti ne volis pa ne komentarisem jer imas svoje misljenje svoj ukus je li tebi nesto lijepo ili ruzno
konkretno meni ide na zivce kad ljudi sve srbe smatraju cetnicima i kad ih krive sve za ovo sto se desilo pa ih ne osudjujem njihovo misljenje njihovo pravo
ako mozemo diskutovati o tome mozemo al nikad im necu reci ma ti si supak jer tako mislis
ako iz nekih stvari ne shvati da mozda ima pogresno misljenje onda neka zivi u zabludi
i tvrdio sam da su mozda i te iste dok neko od forumasa nije snimio da su nepropusne
Kažeš li tako osobama sa invaliditetom bez ikakvog povoda “Ti si invalid”? Možda na forumu, ali čisto sumnjam u stvarnom životu.
A to što ti smatraš da Nora jeste debela je tvoje subjektivno mišljenje na koje imaš pravo.
Ali nije pristojno.
Baš kao što nije pristojno ni politički korektno reći da su svi Srbi četnici.
Jer bilo ko od nas da to ovdje napiše, ti ćeš biti prvi koji će na to reagovati.
Ab yul ann idyad awt
kakvog moralnog aspekta boga ti ?Ommadawn wrote: 24 Oct 2019, 18:46Da. Ti si komentarisao nečiji fizički izgled i dovoljno imaš čorbe u glavi da znaš da se to jednostavno ne radi. Iz čistog moralnog aspekta. Ali ti to činiš da bi skrenuo pažnju na sebe.respo wrote: 24 Oct 2019, 17:30
cekaj ba sta je provokativno sto kazem nesto sto se meni svidja ili ne svidja?
Kažeš li tako osobama sa invaliditetom bez ikakvog povoda “Ti si invalid”? Možda na forumu, ali čisto sumnjam u stvarnom životu.
A to što ti smatraš da Nora jeste debela je tvoje subjektivno mišljenje na koje imaš pravo.
Ali nije pristojno.
Jer bilo ko od nas da to ovdje napiše, ti ćeš biti prvi koji će na to reagovati.
fino kazem sta mislim i to je to ne radim to zbog paznje i bilo cega
da je "normalno" da kazem manje mahalsko okruzenje ta izjava bi prosla i kao zdravo kako si
to sa invalidom je pogresna usporedba jer ta osoba zna da je invalid
ovo sa debljinom je sasvim drugacija prica jer nekome je ona debela nekome nije neko tako voli pa mozda i jos deblje a neko ne jer je ljepota u oku posmatraca apstraktna pojava a ne kao invaliditet sa tacnom definicijom ako mislimo na fizicku invalidnost
da bilo ko napise svi srbi su cetnici sigurno ne bi reagovao na nacin da kazem sto mrzim kad sve srbe nazovu cetnicima
omma ti si kreten sto sve srbe nazivas cetnicima i sl
usao bi s tobom u diskusiju zasto tako mislis i dao argumente da nije tako
a ti ako shvatis je li to to ili nije to onda je na tebi ostalo i tu je kraj
i to sigurno nisi rekao jer zelis paznju nego sto mislis tako iz ovog ili onog razloga
-
- Seksologinja
nije bitno , da li je osoba debela ili nije, imam masu dragih osoba koje imaju visak kilaze, ali je ziasta bespotrebno nekome reci da ima visak kilograma , jer to svaka osoba vrlo dobro zna ; kile se mogu regulirati, bitno je da uzrok debljine nisu bolesti
ali, ako je neko ruzan, tu nema pomoci za korkecije

ali, ako je neko ruzan, tu nema pomoci za korkecije
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7771 times
- Been thanked: 18266 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9796 times
- Been thanked: 16465 times
Respo se uhvatio debljine ko pjan plota.
Nije u tome stvar vec u bilo kakvom "sipanju istine" bez da te iko ista pita.
Zasto sebi neko daje za pravo tu divnu osobinu, iskrenost, mijesati sa bezobrazlukom, a reci cu, i zlobom?
Zar se meni svako na forumu svidja, evo reci cemo, jer se ipak prica oko toga vrti, fizicki?A zasto bih ja pobogu, nekome, ko npr. stavi selfie rekla da je ruzan/na tek onako?I jos se onda dicila da sam ja iskrena.Ne, dragi moji, vec sam bezobrazna.Nema tu nikakve lijepe osobine.
A nije mi se jednom desilo da vidim neciju sliku i da pomislim tako nesto, ili outfit koji mi se ne svidja, ili nekog ne smatram zgodnim/om.I sto bih svojim komentarom nekom mozda pokvraila sam taj trenutak, a mozda i cijeli dan?Presutim.Kultura.Kad mi se nesto svidi, e to pohvalim.Mada rijetko, jer mi je mrsko kucat.
A ja sam iskrena osoba.
Nije u tome stvar vec u bilo kakvom "sipanju istine" bez da te iko ista pita.
Zasto sebi neko daje za pravo tu divnu osobinu, iskrenost, mijesati sa bezobrazlukom, a reci cu, i zlobom?
Zar se meni svako na forumu svidja, evo reci cemo, jer se ipak prica oko toga vrti, fizicki?A zasto bih ja pobogu, nekome, ko npr. stavi selfie rekla da je ruzan/na tek onako?I jos se onda dicila da sam ja iskrena.Ne, dragi moji, vec sam bezobrazna.Nema tu nikakve lijepe osobine.
A nije mi se jednom desilo da vidim neciju sliku i da pomislim tako nesto, ili outfit koji mi se ne svidja, ili nekog ne smatram zgodnim/om.I sto bih svojim komentarom nekom mozda pokvraila sam taj trenutak, a mozda i cijeli dan?Presutim.Kultura.Kad mi se nesto svidi, e to pohvalim.Mada rijetko, jer mi je mrsko kucat.
A ja sam iskrena osoba.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Ommadawn
- Osvježenje foruma
Hvala.
Ne znam. Nisam ga nikada to pitao niti mi je to bas bitno. Znam da nije nacionalista i da se zgraza toga. Bas kao i ja.
Ab yul ann idyad awt
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7771 times
- Been thanked: 18266 times
- Status: Online
- Ommadawn
- Osvježenje foruma
Jednostavno kulturno ponasanje.respo wrote: 24 Oct 2019, 18:57kakvog moralnog aspekta boga ti ?Ommadawn wrote: 24 Oct 2019, 18:46
Da. Ti si komentarisao nečiji fizički izgled i dovoljno imaš čorbe u glavi da znaš da se to jednostavno ne radi. Iz čistog moralnog aspekta. Ali ti to činiš da bi skrenuo pažnju na sebe.
Ali nije pristojno.
fino kazem sta mislim i to je to ne radim to zbog paznje i bilo cega
da je "normalno" da kazem manje mahalsko okruzenje ta izjava bi prosla i kao zdravo kako si
to sa invalidom je pogresna usporedba jer ta osoba zna da je invalid
ovo sa debljinom je sasvim drugacija prica jer nekome je ona debela nekome nije neko tako voli pa mozda i jos deblje a neko ne jer je ljepota u oku posmatraca apstraktna pojava a ne kao invaliditet sa tacnom definicijom ako mislimo na fizicku invalidnost
da bilo ko napise svi srbi su cetnici sigurno ne bi reagovao na nacin da kazem sto mrzim kad sve srbe nazovu cetnicima
omma ti si kreten sto sve srbe nazivas cetnicima i sl
usao bi s tobom u diskusiju zasto tako mislis i dao argumente da nije tako
a ti ako shvatis je li to to ili nije to onda je na tebi ostalo i tu je kraj
i to sigurno nisi rekao jer zelis paznju nego sto mislis tako iz ovog ili onog razloga
Dzentlmentsvo.
Ti se drzis te mantre "Odgovoran sam samo za ono sto napisem. Ne kako ti to shvatis", koja po meni je sasvim u redu.
Ali tvoji provokativni komentari vise govore o tebi nego o nekome drugom.
Ab yul ann idyad awt