Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
lejlamo wrote: 26 Oct 2019, 19:19
kako spominjete te vodolije, proguglah malo...nemam nikog bliskog da je vodolija...
Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom. Oba tipa ličnosti veoma su sposobni da vide, bez predrasuda, obe strane, što ih čini osobama koje odlično rešavaju probleme. Iako su veoma prilagođeni energiji koja ih okružuje, vodolije imaju duboku potrebu da budu neko vreme sami i daleko od svega kako bi obnovili energiju. Ključna reč za ovaj znak je “mašta”. Osobe rođene u znaku vodolije mogu da vide svet pun mogućnosti iako se čini da ih nema.
Eto, ako imas dovoljno razloga da me ne volis - bujrum
Zbog jedne sam ured izludila, ne mogu se nase prirode, i uvijek se na forumu zezamo oko te moje netrepeljivosti koja datira odavno .Ali vecinom jesu cudaci
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Eto, ako imas dovoljno razloga da me ne volis - bujrum
Zbog jedne sam ured izludila, ne mogu se nase prirode, i uvijek se na forumu zezamo oko te moje netrepeljivosti koja datira odavno .Ali vecinom jesu cudaci
Eh vidis ja sam zbog jedne Skorpije mijenjao broj telefona, napravio policijsku prijavu...
A da sam cudak - moguce. Nisam jednom cuo "Nemoj sa njim, on ti je cudan, vidis kako je obucen. Prica se i da pije drogu".
Eh vidis ja sam zbog jedne Skorpije mijenjao broj telefona, napravio policijsku prijavu...
A da sam cudak - moguce. Nisam jednom cuo "Nemoj sa njim, on ti je cudan, vidis kako je obucen. Prica se i da pije drogu".
Moralo je tako zavrsit, ona posesivna, ti neuhvatljiv Znam kako joj je, jadna
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kako ti je neko nalagao Boze sacuvaj.
Evo ja sam vodolija i odgovorno tvrdim da je sve kontra od nabrojanog
Hajd sad naprći usne pa stavi selfi da vidimo jel istina ili laz
Pitaj Maxu kolike su mi usne, danas smo se ljubili.
Ponudio sam mu cigaru, znaci nisam skrt.
Cekao ga 5 min ispred salona strpljivo, znaci nisam zivcan
Maja wrote: 26 Oct 2019, 19:33
Joj salke jest radodajka. Mora da je neki podatan znak.
Aj sve je to super, ali nema lika citav dan. Kako sam otisao napisao je jedan post aaaahhh i svaki trag mu se gubi
Zna li neko kakvo mu je zdravlje? Ima li srcanih problema?
Zovite ga na mobitel.
Nije Visoko kod Teherana
lejlamo wrote: 26 Oct 2019, 19:19
kako spominjete te vodolije, proguglah malo...nemam nikog bliskog da je vodolija...
Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom. Oba tipa ličnosti veoma su sposobni da vide, bez predrasuda, obe strane, što ih čini osobama koje odlično rešavaju probleme. Iako su veoma prilagođeni energiji koja ih okružuje, vodolije imaju duboku potrebu da budu neko vreme sami i daleko od svega kako bi obnovili energiju. Ključna reč za ovaj znak je “mašta”. Osobe rođene u znaku vodolije mogu da vide svet pun mogućnosti iako se čini da ih nema.
baš su kul lajkam vodolije.
zato ti olis mene, a meni je Mjesec u vodoliji
inace, Vodolije je nemoguce upotpunosti razumjeti , jer su prilicno intorevrtne na emocionalnom nivou ili iskazuju jubav ne neobicna nacin, to mi malo smeta kod Vodolija , ali nisu on ekrive, takve su
ja sam svojim Mjesecom cesto puta ne razumijem sebe, imam osjecaj da se stlano nesto mnjenjam, ali meni t promjen trebaju
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"