nisu sefice, sve suprotno od toga
kog znas kao vodoliju

nisu sefice, sve suprotno od toga

Ni ovo nije tacno.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:40zato ti olis mene, a meni je Mjesec u vodolijilejlamo wrote: 26 Oct 2019, 19:19 kako spominjete te vodolije, proguglah malo...nemam nikog bliskog da je vodolija...
baš su kullajkam vodolije.
inace, Vodolije je nemoguce upotpunosti razumjeti , jer su prilicno intorevrtne na emocionalnom nivou ili iskazuju jubav ne neobicna nacin, to mi malo smeta kod Vodolija , ali nisu on ekrive, takve su
ja sam svojim Mjesecom cesto puta ne razumijem sebe, imam osjecaj da se stlano nesto mnjenjam, ali meni t promjen trebaju

Nosit ces ga na dusimrH wrote: 26 Oct 2019, 19:35Aj sve je to super, ali nema lika citav dan. Kako sam otisao napisao je jedan post aaaahhhi svaki trag mu se gubi
![]()
![]()
Zna li neko kakvo mu je zdravlje? Ima li srcanih problema?
Zovite ga na mobitel.
Nije Visoko kod Teherana![]()
![]()
![]()

Odoh na igricu,mozda je tamospacebound wrote: 26 Oct 2019, 19:42Nosit ces ga na dusimrH wrote: 26 Oct 2019, 19:35
Aj sve je to super, ali nema lika citav dan. Kako sam otisao napisao je jedan post aaaahhhi svaki trag mu se gubi
![]()
![]()
Zna li neko kakvo mu je zdravlje? Ima li srcanih problema?
Zovite ga na mobitel.
Nije Visoko kod Teherana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Covjek offline

Na igrici?

onda nisi tipicna Vodolija, radi podznaka i polozaja planetaOmmadawn wrote: 26 Oct 2019, 19:41Ni ovo nije tacno.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:40
zato ti olis mene, a meni je Mjesec u vodoliji
inace, Vodolije je nemoguce upotpunosti razumjeti , jer su prilicno intorevrtne na emocionalnom nivou ili iskazuju jubav ne neobicna nacin, to mi malo smeta kod Vodolija , ali nisu on ekrive, takve su
ja sam svojim Mjesecom cesto puta ne razumijem sebe, imam osjecaj da se stlano nesto mnjenjam, ali meni t promjen trebaju

Ama nije uopste ma forumu.Haman se i on tebe dojmio

Znam ih bas puno i svi lice ko jaje jajetu.

Pa to me i brine sto nije online

Izvini sefice to mora da su neke kineske vodolije. Nisi ti jos upoznala pravu vodoliju.

eh ja opet znam sve zenske

I ova dvojica sto ih ja znam imaju tanke usne.

spsjcise, izgled nije iskljucvo podznak, vec lokacije planete znaka iz prve kuce, a ne znam , gdje je kod tebe Mars i Plutonspacebound wrote: 26 Oct 2019, 19:50I ova dvojica sto ih ja znam imaju tanke usne.
Ali opisi po znakovima su nidje veze.
Ja bih trebala bit srednjeg rasta, misicava, crne kose i tamnih ociju![]()

Pa tako opisuju sve skorpije.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:54spsjcise, izgled nije iskljucvo podznak, vec lokacije planete znaka iz prve kuce, a ne znam , gdje je kod tebe Mars i Plutonspacebound wrote: 26 Oct 2019, 19:50
I ova dvojica sto ih ja znam imaju tanke usne.
Ali opisi po znakovima su nidje veze.
Ja bih trebala bit srednjeg rasta, misicava, crne kose i tamnih ociju![]()
plus Venera

upravo to, natalnaspacebound wrote: 26 Oct 2019, 19:56Pa tako opisuju sve skorpije.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:54
spsjcise, izgled nije iskljucvo podznak, vec lokacije planete znaka iz prve kuce, a ne znam , gdje je kod tebe Mars i Pluton
plus Venera
Ne znam ni ja, eno ti tamo moja natalna pa tabiri ako ti se da![]()
![]()

Ali i tu ti zavisi u kojem su podznaku, pa natalna karta i ostali faktori. Jelde?statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:50
da, sefice, postoje razlike izmejdu muskih i zenskih u istom znaku![]()
meni muske Vodolije nisu interesantnepoptuno te razumijem
![]()

nitko ne voli konflikte, a Mars u vagi ni ne moze da bude agresivac, jer vage traze balansspacebound wrote: 26 Oct 2019, 19:59 Eno, pluton i venera u skorpiji, gdje ce drugo bit
Mars u vagiJe li zato ne volim konflikte
?

naravnoOmmadawn wrote: 26 Oct 2019, 20:07Ali i tu ti zavisi u kojem su podznaku, pa natalna karta i ostali faktori. Jelde?statebriga wrote: 26 Oct 2019, 19:50
da, sefice, postoje razlike izmejdu muskih i zenskih u istom znaku![]()
meni muske Vodolije nisu interesantnepoptuno te razumijem
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest