Aako sta valja onda govorite bravvoooo Lannccciiiii
Ovo drugo neka ide meni na ledja

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hvala malena
Vidi vidi sto se grebe preko lancigrozdjar wrote: 28 Oct 2019, 10:25 Eto ja moram i za mene i za Lanci
Aako sta valja onda govorite bravvoooo Lannccciiiii![]()
Ovo drugo neka ide meni na ledja![]()
Hvala ti

Cvrlka ...
podsjeti me na film nestasne sekretarice
Smijes
Aha, super onda.
imam dar da vidim sta je ispod u vecini slucajeva pogodimVanilla wrote: 28 Oct 2019, 11:33 Ina, ovako kako je respo rekao, majica i pantole.
Hahahahaha uopšte ne znam što sam stisnula ovako šaku, nesvjesno. Jutro, ba, ko zna jesam li i budna bila![]()

grozdjar wrote: 28 Oct 2019, 11:34 Sto meni niko ne rece da sam ja sexy
Ma bas me briga, utjehu cu naci u jelu i picuobilato cu da koristim takve pogodnosti
![]()
Sretni i debeli je parola za dobar zivot![]()

Moras izvjezbat neku zafrkanu pozu, kljuc je u stavugrozdjar wrote: 28 Oct 2019, 11:34 Sto meni niko ne rece da sam ja sexy
Ma bas me briga, utjehu cu naci u jelu i picuobilato cu da koristim takve pogodnosti
![]()
grozdjar wrote: 28 Oct 2019, 11:34 Sto meni niko ne rece da sam ja sexy
![]()
Ili je samo dovoljno da stisne šaku, vidišspacebound wrote: 28 Oct 2019, 11:37Moras izvjezbat neku zafrkanu pozu, kljuc je u stavugrozdjar wrote: 28 Oct 2019, 11:34 Sto meni niko ne rece da sam ja sexy
![]()
Onda ce poceti da pristizu pohvale, srcad, puse, strikovi puni gacica na pp i dalje sto zamislis
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests