A pod zabavno mu aki rahimovski i jelena rozga

Pa sta insan da odgovori. Sto ne mogu glupih izjava. Pitanja.

Moderator: Krokodil Behko
... koliko ima klora u vodi .....Cvrle wrote: 26 Aug 2018, 19:35 Do sada nisam bila alergicna ni na sta. Ali evo ima jedan period nesto se desava i sumnjam da je neka vrsta alergije.
Naime svaki put kad dosjem u dodir s vodom, da li to bilo pranje sudja ili tusiranje, posle toga javi mi se u nogama i rukama nesnosljivo peckanje.
Hocu da pobudalim.
Evo sad sam se da prostite okupala i hocu kozu zguliti sa sebe. Mijenjala sam i sapune i kupke, jedno vrijeme samo vodu koristila, ali dzaba.
To je takvo peckanje, kao da me milion iglica bocka po nogama i rukama. Ne smijem da se pocesem jer se bojim da cu zguliti sve.
Moram sto prije doktoru![]()
uzmi manju flasu vode...
Sutra ce meni seka to da uradi, ona ima ta cuda za ispitivanje svega i svacega
Nista, kreme i gelovi, mazanje i masiranje da ne ode dalje. Ukoliko bi se pogorsalo, ne daj Boze, operacija i tako to.
U pravu si. Gdje ima zbaviti?
jesi li radila alergo-test (na polen/kucnu prashinu...)?Maja wrote: 28 Mar 2019, 09:00 Svako proljece kad ustanem i sidjem u prizemlje (tata rastvori da se prozraci) pocne me skakljati nos i onda krenem kihati. Jedno 5-6 puta dok zalijevam kafu. Cim pocnem piti kafu prestane. Pitam se jel to alergija, ja sa sela, citav zivot u prirodi :h
jel' to čitavu zimu budeš gore i ležiš pa onda siđeš u proljećeMaja wrote: 28 Mar 2019, 09:00 Svako proljece kad ustanem i sidjem u prizemlje (tata rastvori da se prozraci) pocne me skakljati nos i onda krenem kihati. Jedno 5-6 puta dok zalijevam kafu. Cim pocnem piti kafu prestane. Pitam se jel to alergija, ja sa sela, citav zivot u prirodi![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest