Pa evo dvoje ti reklo da ih ne zanima

Moderators: spacebound, Duminjo
a joj sto cu sa tobom
ama zanima ih, ali imaju razlog nemanja zelje da pitaju
Spomenula je i lake muškarce.Venera wrote: 29 Oct 2019, 18:45jeste vazno, to je upravo pokusala obrazloziti lejlamo, da se u tvojoj sredini jos uvijek degradira zena terminom laka zena , naravno da je to grniceno sovinsiticko razmisljanjeDorian wrote: 29 Oct 2019, 18:41
Nastranu moje ili tvoje lično mišljenje o lakim ženama i muškarcima ili njihovom nepostojanju, postoje neki termini koji su opšteprihvaćeni i koristimo ih u diskusiji koja je tada svima razumljiva.
Govorimo o kolokvijalnom shvatanju tih pojmova, zar je to potrebno posebno naglasiti?![]()
Ne bi trebalo da ima ikakvih tajni medju osobama koje hoce zivit u nekoj zajednicilejlamo wrote: 29 Oct 2019, 18:52 meni je normalno da s partnerom ili osobom koja mi treba postati partner pričam o temi seksualnosti, o željama, potrebama, očekivanjima, pa i iskustvima u smislu koliko se odgovorno upuštao u seksualne odnose, s kakvim profilima osoba je dijelio intimne trenutke...voljela bih znati i mislim da bi bilo korektno da osoba o tome može otvoreno i normalno pričati i ako je imao nekih rizičnih iskustava da to svakako treba reći....
lejlamo wrote: 29 Oct 2019, 18:52 meni je normalno da s partnerom ili osobom koja mi treba postati partner pričam o temi seksualnosti, o željama, potrebama, očekivanjima, pa i iskustvima u smislu koliko se odgovorno upuštao u seksualne odnose, s kakvim profilima osoba je dijelio intimne trenutke...voljela bih znati i mislim da bi bilo korektno da osoba o tome može otvoreno i normalno pričati i ako je imao nekih rizičnih iskustava da to svakako treba reći....
ne mislim na detaljisanja, blabla...nego zreo razgovor o seksualnosti.
zašto je pandorina
Jakako ces mislit?respo wrote: 29 Oct 2019, 18:52 jbt ova stvarno hoce da ti moras misliti isto kao i ona
koji je ona kompleksas u pm
Krijem da se ne brukam. Gdje cu reč da nisam nijedne imao...
To si odlično sazeorespo wrote: 29 Oct 2019, 18:52 jbt ova stvarno hoce da ti moras misliti isto kao i ona
koji je ona kompleksas u pm
ma digni noguSalko_dvominutaš wrote: 29 Oct 2019, 18:53 Da si prvi oooo
Da si prvi
Ma digni ruku
Digni obadve
....
![]()
30+ partnera/kistorm wrote: 29 Oct 2019, 18:52 Sa dvadeset me je zanimao broj donekle, jer tako tada kontas... Očekujes zasnovati obitelj, pa sad partnerica sa 30+ partnera (bubam) ne čini ti se neki materijal, iskreno
U ovim godinama - ne zanima me.
Ne bježim od debate, ako nanese razgovor o bivšima, i to je dio te osobe sa kojom si trenutno u vezi, ali samo do granice do koje ona želi i dopusti. Jednako i ja.
Zaboga, svi imamo nešto života iza sebe i ne očekujem, niti je dužan netko taj život secirati meni na pladnju.
bolje je reci