Pa takve danas mozes naci jedino u obdanistu a i to je pitanje
Joj ali se vi nekad uhvatite necega, onom Rembi kazem da trazi nevinu koja nista nije probala ako se ibreti sto je njen bivsi ili ko vec dirao dolje.. jer ko sto kaze Socrates ima ih nevinih koje su cuvale za braka a opet nesto probale... a ovom Rembi treba neko ko nije nista..
Bar po njegovom postu se da zakljuciti. Sad jel se salio ili mislio ozbiljno je druga stvar.
pa dobro ja rekao gdje takve moze naci
u obdanistu
ne znam tacno al mislim da najvise djeca ekperimentisu 7-8 razred a nesto ozbiljnije doba srednje skole
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
jok eto hocemo frustrirane zene koje ce ti govoriti kako da mislis
Veca je mogucnost da nevina bude frustrirana od one koja ima normalan/redovan Sex.
Ako se ti ponasas tako da ti neko mora govoriti kako da misliš, tvoja je krivica.
Frustrirana zensko = nezadovoljno zensko.. Opet krivica muškarca koji je sa njom.
Veca je mogucnost da nevina bude frustrirana od one koja ima normalan/redovan Sex.
Ako se ti ponasas tako da ti neko mora govoriti kako da misliš, tvoja je krivica.
Frustrirana zensko = nezadovoljno zensko.. Opet krivica muškarca koji je sa njom.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
respo wrote: 29 Oct 2019, 18:10
Nit me zanima niti pricam
+1
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
doduse
uglavnom mladje sladje
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
doduse
uglavnom mladje sladje
dalo bi se i o tome ja sam neko kome pase sve od 16 do 60