Nidje veze, ja tebi nisam govorio kako ces zivit kako zatadjujes i egzistencionalne stvari ti nisam spominjao, a za ono sto sam te pitao govorio sam, ti osjecas tako i tako a ti bi samo rekla da ili ne.snowie wrote: 30 Oct 2019, 01:23Eto vidis ti si to za mene radio, meni govorio kako je meni ili nije.Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 01:22 Haj kanite se navike.
Niko nije u nicijoj kozi, i mi iz svoje.koze ne mozemo i tako ne mozemo pricati kako se ko osjeca i kako ko zivi.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Odbrusila, ne odbrusila. Izvalila takvu podcjenjivacku i bezobraznu glupost. Da je zasluzila provokaciju sve dok ne promijeni svoj stav. "Bussy zapad" ce je uvijek podsjetiti.Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 01:27 Ma pusti vraga, uzeo gdje je tanak led zna da neces mu nista odbrusit, nek hajduk ide zezad Zagorku ako smije ili koju drugu forumasicu, da odmah dobije po nosu.
Ti i jos neke forumasice na ovom forumu ste dobre osobe, jer moras bas dobra osoba biti da ne nasjednes na moje provokacije toliko vremena.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Najbolje joj je da te prijavi za proganjanje, i Behko to začas riješi.
. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Pa jel ti volis kad te zovu kajmacar?Vrag wrote: 30 Oct 2019, 01:42Odbrusila, ne odbrusila. Izvalila takvu podcjenjivacku i bezobraznu glupost. Da je zasluzila provokaciju sve dok ne promijeni svoj stav. "Bussy zapad" ce je uvijek podsjetiti.Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 01:27 Ma pusti vraga, uzeo gdje je tanak led zna da neces mu nista odbrusit, nek hajduk ide zezad Zagorku ako smije ili koju drugu forumasicu, da odmah dobije po nosu.
Ti i jos neke forumasice na ovom forumu ste dobre osobe, jer moras bas dobra osoba biti da ne nasjednes na moje provokacije toliko vremena.
Zasto bi neko volio da bude zigosan cijelo vrijeme jednim epitetom?
I zasto bi neko bio zigosan cijelo vrijeme jednim epitetom.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Socrates
- Forum [Bot]
Ma Behko je izričito napomenuo da je proganjanje validan razlog za prijavu i ban.
Pošto ovaj i sam kaže da ne namjerava odustati, ne mora se ni dokazivati.
Pošto ovaj i sam kaže da ne namjerava odustati, ne mora se ni dokazivati.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Pusti se ti mene.
Vrijeđamo se svi, tu i tamo, skoro i ne prestaje.
Ali, prestanemo. Al' ti proganjas kao neki ulicar.
Vrijeđamo se svi, tu i tamo, skoro i ne prestaje.
Ali, prestanemo. Al' ti proganjas kao neki ulicar.
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
Ti si se prvi uhvatio mene.
Ti ne prestajes, s kim god si usao u raspravu vrijedjao si. Drugacije ne znas. Kao neki ulicar. Tako da neka banuju dva ulicara, bit ce im bolje.
Ti ne prestajes, s kim god si usao u raspravu vrijedjao si. Drugacije ne znas. Kao neki ulicar. Tako da neka banuju dva ulicara, bit ce im bolje.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ti si nedokazan čovjek.
Uhvatiš se jednoga i vrtiš danima i danima. Mjesecima.
Nadam se da razumiješ da je to nedovoljno za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju.
Žena rekla svoje mišljenje, napali ste je, trebalo bi da bude dosta svakom čovjeku koji ima bilo sta drugo da kaže.
Međutim, ti nastavi i nastavi, pa moras sam razumjeti da to nema nikakvog smisla.
Uhvatiš se jednoga i vrtiš danima i danima. Mjesecima.
Nadam se da razumiješ da je to nedovoljno za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju.
Žena rekla svoje mišljenje, napali ste je, trebalo bi da bude dosta svakom čovjeku koji ima bilo sta drugo da kaže.
Međutim, ti nastavi i nastavi, pa moras sam razumjeti da to nema nikakvog smisla.
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
Pa ti sve isto radis sto i ja. Niti se moze dokazati nesto, niti prihvacas drugo misljenje. I tebi se objasni vise puta pa zavrsis na vrijedjanje. To je u tvojoj glavi diskusija. U nasim nije. Ja ponavljam ti vrijedjas, finalni rezultat nema diskusije.
Najbolje da nas banuju za stalno, mislim da se slazes.
Najbolje da nas banuju za stalno, mislim da se slazes.
- Socrates
- Forum [Bot]
Meni kad nađeš da sam prvi uvrijedio, dobiješ nagradu.
Jel' ja trebam tebe podsjećati kakav si nastup imao kad si došao na Forum?
Meni nikad nećeš biti ništa više od tog prvog nastupa. Odlučio si gubiti vrijeme po ovosvjetskim forumima, ne govoreći apsolutno ništa iza čega stoji neka, bilo kakva, izgradjena misao.
Drugima si dobar, i svaka čast.
Prestani proganjati ženu, nadam se da toliko razumnog još možeš izvući iz sebe.
Lijepo te je zamolila. Razumnom čovjeku dosta.
Jel' ja trebam tebe podsjećati kakav si nastup imao kad si došao na Forum?
Meni nikad nećeš biti ništa više od tog prvog nastupa. Odlučio si gubiti vrijeme po ovosvjetskim forumima, ne govoreći apsolutno ništa iza čega stoji neka, bilo kakva, izgradjena misao.
Drugima si dobar, i svaka čast.
Prestani proganjati ženu, nadam se da toliko razumnog još možeš izvući iz sebe.
Lijepo te je zamolila. Razumnom čovjeku dosta.
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
Respo kad je bio jedna od tema rasprave, Nice try...
Nastup je takav kakav je i forum, neozbiljnog, sirovog i saljivog karaktera. Mozda je nekad bio drugaciji, ali trenutna garnitura clanova ga ovakvim predstavlja. Na njemu napisati izgradjenu misao je besmisleno. Na forumu smo ionako zbog gubljenje vremena. Ako si ti tu zbog nadopunjavanja, diskusija, ili bilo cega drugog konstruktivnog onda sretno u tome. Mozda neko nekad nadje vremena pa u moru neozbiljnih, besmislenih, saljivih postova i procita to.
Zena kad se izvine i ja cu prestati. Do tada cu biti nerazuman.
Nastup je takav kakav je i forum, neozbiljnog, sirovog i saljivog karaktera. Mozda je nekad bio drugaciji, ali trenutna garnitura clanova ga ovakvim predstavlja. Na njemu napisati izgradjenu misao je besmisleno. Na forumu smo ionako zbog gubljenje vremena. Ako si ti tu zbog nadopunjavanja, diskusija, ili bilo cega drugog konstruktivnog onda sretno u tome. Mozda neko nekad nadje vremena pa u moru neozbiljnih, besmislenih, saljivih postova i procita to.
Zena kad se izvine i ja cu prestati. Do tada cu biti nerazuman.
- Socrates
- Forum [Bot]
Mi očigledno imamo različite ideje o tome sta je uvreda.Vrag wrote: 30 Oct 2019, 02:43 Respo kad je bio jedna od tema rasprave, Nice try...
Nastup je takav kakav je i forum, neozbiljnog, sirovog i saljivog karaktera. Na njemu napisati izgradjenu misao je besmisleno. Na forumu smo ionako zbog gubljenje vremena. Ako si ti tu zbog nadopunjavanja, diskusija, ili bilo cega drugog konstruktivnog onda sretno u tome. Mozda neko nekad nadje vremena pa u moru neozbiljnih, besmislenih, saljivih postova i procita to.
Zena kad se izvine i ja cu prestati. Do tada cu biti nerazuman.![]()
Nice Try još nisam uvrijedio.
Ti ako nisi u stanju složiti normalnu misao za Forum, nisi je u stanju složiti ni u životu. Toliko puta dokazano. I na kraju, opet ti platiš. Mi možemo ovdje raspravljati o tome da li se Forum odražava na realni život, ali svi mi vrlo dobro znamo da se odražava. Iskreno, nekima je i bolje da napuste Forum, jer osjećam po postovima da nije ovo dobro za njih, in the long run.
Dakle, ja radim ono za što mislim da je dobro za mene. A da li će neko to čitati, apsolutno me ne interesuje.
Ona ti se za mišljenje, koje nije o tebi, neće izvinjavati.
A sve ostalo, nastavi kako hoćeš, pa ćeš vidjeti gdje ćeš završiti.
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
Ocito da imamo. A kako kazes, kako se forum odrazava na realni zivot mozda bi trebao i ti malo razmisliti o svom forumskom pristupu.
Ako je forum to neko mjerilo(a ne smatram ga) onda mislim da sam itekako u stanju napisati, a i u zivotu sloziti.
Ponavljam se. Sve ukupno kad se pogleda takav je forum. Ti ako vidis da je ovakav nacin dobar za tebe, onda samo nastaviti. Mada mislim da si promasio lokaciju.
Ono nije bilo misljenje nego etiketiranje, podcjenjivanje i omlazavanje. Ne samo da je o meni nego i o 70% forumasa(da ne idem van okvira foruma).
Ako je forum to neko mjerilo(a ne smatram ga) onda mislim da sam itekako u stanju napisati, a i u zivotu sloziti.
Ponavljam se. Sve ukupno kad se pogleda takav je forum. Ti ako vidis da je ovakav nacin dobar za tebe, onda samo nastaviti. Mada mislim da si promasio lokaciju.
Ono nije bilo misljenje nego etiketiranje, podcjenjivanje i omlazavanje. Ne samo da je o meni nego i o 70% forumasa(da ne idem van okvira foruma).
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa ja se još kontroliram, i to veoma dobro.Vrag wrote: 30 Oct 2019, 03:29 Ocito da imamo. A kako kazes, kako se forum odrazava na realni zivot mozda bi trebao i ti malo razmisliti o svom forumskom pristupu.
Eto, čim složis dužu rečenicu, ja vidim da je ne znaš složiti. Ovo si upisao u jednom dahu, kao kad dijete uhvate da krade slatkiše. Ne obracas pažnju na detalje. Kao da stucas. Mada, za pohvalu je sto si se udostojio rzamišljati, bez tribalizma, jaranizma i navijačkog mangupluka. Čovjek mora pokazati da je dostojan mozga koji posjeduje.
A to o etiketiranju i ostalom, dosta vas koji živite u BIH pišete mnogo gore stvari o zemlji gdje zivite nego ona. A i mislite daleko gore. Pa što njih ne progonite?
Dakle, vas je napad bio skoro iskljucivo zato što ona živi u Americi.
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9911 times
- Been thanked: 16712 times
- Status: Online
Jutar 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MrH
- 22 bez glave

- MrH
- 22 bez glave