Zaboravila sam napisati da joj još samo fali metla.... Jaoooo...Dust wrote:
Sminka je minimalna, nakit minimalan, frizur'ca samo takva....

Moderator: Krokodil Behko
Zaboravila sam napisati da joj još samo fali metla.... Jaoooo...Dust wrote:
Sminka je minimalna, nakit minimalan, frizur'ca samo takva....
Marga" je policiji poznata od ranije jer se dovodila u vezu sa seks aferom na tuzlanskom odjeljenju Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, a prije 10 godina bila je vinovnik jedne pucnjave u Tuzli.
Jutrošnji pretres ne dovodi se u vezu sa njenim zetom Mersedom Hadžićem, zvanim Mirso Švicarac, sa kojim je već nekoliko godina u sukobu. Ona je u ožujku 2010. godine, nakon što joj je zapaljen automobil, rekla kako je njen jedini neprijatelj Hadžić koji je oženio njenu kćerku Jelenu.
Mjesto događaja u Brđanima blokirao je veliki broj policajaca, a uviđaj vodi Županijsko tužiteljstvo Tuzla.
Posljednjih godina, prema nekim pričama, Hadžić se povukla u tuzlansko naselje Brđani, gdje je živjela sa dvojicom sinova.
http://www.vecernji.ba/vijesti/margaret ... nak-402875
MB. i ja sam se pitala isto što i ti. Novinar je to tako napisao kao da je ovaj Švicarac neka poznata ličnost, a nije. Evo ko je taj:madam Bovary wrote:A ko joj je taj zet,i on neki frajer kao?
Ako je ovako lijep ko ona,nije cudno sto su se odmetnuli od normalnog drustva....bas da vidim kako ce proci na sudu
Jutrošnji pretres ne dovodi se u vezu sa njenim zetom Mersedom Hadžićem, zvanim Mirso Švicarac, sa kojim je već nekoliko godina u sukobu. Ona je u ožujku 2010. godine, nakon što joj je zapaljen automobil, rekla kako je njen jedini neprijatelj Hadžić koji je oženio njenu kćerku Jelenu.
blento59 wrote:u slicnim situacijama u americi socijalne sluzbe oduzimaju dijete
to ja citavo vrijeme govorim,ali mi niko ne vjerujesilence wrote:Strašno!
Gdje mi živimo?!![]()
pohvali se time,bas ti je za pohvalu,super ti je drzavaString wrote:Ovo nije stravican, ovo je klasican pokusaj ubistva, barem na nasim prostorima...
Fakat, gdje vi zivite?? Ovo nije nista novo....
Ne kukajte nego dodjite iz Francuske i ostalih zemalja pa napravite da bude bolja...france wrote:pohvali se time,bas ti je za pohvalu,super ti je drzavaString wrote:Ovo nije stravican, ovo je klasican pokusaj ubistva, barem na nasim prostorima...
to i ja govorim,ali vidis ja sam bila u francuskoj i trenutno sam u sarajevu,ali hvala Bogu uskoro se vracam u zemlju snova,da ne mislim kad ce me ko zbostiString wrote:Ne kukajte nego dodjite iz Francuske i ostalih zemalja pa napravite da bude bolja...france wrote:pohvali se time,bas ti je za pohvalu,super ti je drzavaString wrote:Ovo nije stravican, ovo je klasican pokusaj ubistva, barem na nasim prostorima...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests