Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač
Rodjo kakva se to revija sprema a meni niko nista ne govori?
Ja mislila on je s tobom vec sklopio ugovor treba nam neko tamo kao sto si ti
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač
Kako mislis?
Opcepoznato je ko ovdje s parama, i sve u vezi s njima, radi. Pare kod mene stoje.
Decko, setaj. Idi na fotkanje.
Ja sam uzimam pare ko nece da plati i donosim tebi. Samo ja necu da javno ofiram kod koga su pare jer ne zelim da te dovodim u opasnost od pljackasa.
Znam, na sve mislim
Nismo se tako dogovorili ti si zaduzen za skupljanje modela i ostale potrebe.
A to sto se tice plati itd ja vec sebe vidim u tome kako napredujemo
Zar i za cistaca moramo odvajati?
Neka sad za sad ne treba sami cemo i cistit
Mogul ja da čistim? Imam metlu,mogu i poletjeti ako zatreba
Kako mislis?
Opcepoznato je ko ovdje s parama, i sve u vezi s njima, radi. Pare kod mene stoje.
Ti si posebna prica tebe trebamo najvise
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Kako mislis?
Ja sam uzimam pare ko nece da plati i donosim tebi. Samo ja necu da javno ofiram kod koga su pare jer ne zelim da te dovodim u opasnost od pljackasa.
Znam, na sve mislim
Dobar pokusaj ali...svoj ti pos'o. Kad su pare u pitanju ni sebi ne vjerujem
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Lanci, ovo kako je krenulo nama nece ni za kifle ostati. Ljudi sami sebi pozicije dodjeljuju
Ali neka masala, neka posla.
Cosmopolitan, Playboy i ostali casopisi na aparatima
mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:44
Lanci, ovo kako je krenulo nama nece ni za kifle ostati. Ljudi sami sebi pozicije dodjeljuju
Ali neka masala, neka posla.
Cosmopolitan, Playboy i ostali casopisi na aparatima
Pa kad vi nećete poziciju da nam udjelite, moramo sami na sebe misliti...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ovo sto fali u desnom cosku, to sam vam dala za taj casopis, to da pokrenete.
Vanilla wrote: 30 Oct 2019, 22:49
Ovo sto fali u desnom cosku, to sam vam dala za taj casopis, to da pokrenete.
Puno tu nedostaje... Da nisi nešto i u privatne troškove koristila lovu...
Gdje su računi...
Na sta je ostatak otisao, vidjet cete na sutrasnjem outfitu. Stay tuned
Last edited by Vanilla on 30 Oct 2019, 22:54, edited 1 time in total.