Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 30 Oct 2019, 23:22
a ja jos nisam skonto kako da slozim drva u drugu ruku
ma moze se ba, samo ne znam kako da objasnim.. mescini slabo baratas rukama
a vrata otvoris laktom, a zatvoris guzicom...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:21
cek da ja ovo skrinšotujem ... zatrebace na vikendici, duga je zima
Kad cu ja otici na tu tvoju vikendicu
cim dodjem u bosnu idemo... al tamo nema nes momaka, odmah da napomenem...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vala cucnem, a ako se zakomplikuje onda i zasjednem hahaha
Mrzis ti kad izadjes sa drustvom i sjednu za one visoke stolove, a nema dovoljno stolica. Pa moras da stojis i budes oci u oci sa flasom.
ah, otkad nisam bila oci u oci sa nekom flasom... samo kafe pijem
a ja uvijek stojim za tim stolovima svakako... lakse se djuska
Duminjo wrote: 30 Oct 2019, 23:34
Nikad mi nije bilo jasno zasto djuskate
pa kad te povuce ritam, mora malo i kuk da drma... ne mozes ko panj stajati
ma pusti njih..haj ti samnom i snowie na vikendicu, da sta zamezimo i zalijemo i tak