Moderator: VIP
Ja bih do inventara,pa da idem dalje
Ja jedino strahujem od Hannibala..
PrepricajSocrates wrote: 30 Oct 2019, 23:34 Sad mi tacno dođe da prepričam čitav slučaj Ezre McCandless, da vidim sta bi vi mislili o svemu ovome.
Ovo će se izučavati na pravnim fakultetima. Jebes ikakvu seriju za ovo.
Svako umiješan se ponašao krajnje nerazumno.
Izgleda kao da si više napisao kad ne dodaješ prazan redSocrates wrote: 31 Oct 2019, 00:12 U martu je odselila kod majke u obližnji gradić. Već je prekinula sa svim Boyfriends.
Dopisuje se sa Boyfriend 1, pomalo pričaju o ljubavi. Majka je zbog toga izbacuje iz kuće. Ode da živi kod oca.
Mart 22, 2018 je dan D.
Uzima neke stvari da vrati Boyfriendu 2. I da obavi još neke stvari u tom gradiću.
Odlazi kod njega i dok raspravljaju o njihovoj vezi u njegovoj sobi, dolazi Boyfriend 1 (out of nowhere) zatice ih kako raspravljaju, napravi malu scenu i izlazi napolje. Čeka je napolju.
Ona i Boyfriend 2 isto izlaze napolje. Napolju, dvoja policijska kola (ko ih je zvao?), nju legitimiraju, pitaju je li sve u redu. Ona kaže jest. Policija odlazi.
Ona sjeda u kola sa Boyfriend 2. Na kraju te voznje, kola su zaglavljena u nekom blatu u nedodjiji.
Ona se pojavila unezvjerena, krvava i blatnjava u nekoj obližnjoj kuci. Ukućani zovu policiju.
Boyfriend 2 je nadjen sljedeći dan, uboden nožem 16 puta.
Nema sumnje da je ona ubica. Ona tvrdi da je bilo u samoodbrani. Da ju je ovaj htio silovati. Al' ovo je tek pola priče.