Venero draga zar ćemo od svega i svačega praviti nauku
jel donji horko ili koka je nebitno...bitno je to da se napravi dobra supa
Moderator: VIP

Venero draga zar ćemo od svega i svačega praviti nauku

grozjaru ovo smijesno, niko nije reagirao na ovakav bljutav sovinizam

sefice, rijec Bok nema zajednicko znacenje sa rijeci Bog
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ljudiiiii

Zasto u engleskom jeziku ne postoji Rjecnik Stranih Rijeci?Salko_dvominutaš wrote: 31 Oct 2019, 16:43ljudiiiii
skontoooo saaammmmmmmmmmmmmm veneruuuuuu
:sretan
Jeste tačnoooooo venera, samo ti nisi skontala gdje je siromašniji...
nmg bilivit kako si površnaaaaaaaaaaaaaa....
Naime: U Knjizi dr Ranka Bugarskog Jezik i Kultura stoji kvalifikacija svjetskih jezika po mnogo čemu izmeđuostalog i po broju korisnika određenog jezika. Dakle, ne ulazeći u fond riječi, gramatiku, broj slova alfabeta određenog jezika, već striktno po broju aktivnih "pričalaca" naš jezik spada u klasifikaciju "siromašnih" u odnosu na Engleski.
ČestitamVenera wrote: 31 Oct 2019, 17:12Zasto u engleskom jeziku ne postoji Rjecnik Stranih Rijeci?Salko_dvominutaš wrote: 31 Oct 2019, 16:43
ljudiiiii
skontoooo saaammmmmmmmmmmmmm veneruuuuuu
:sretan
Jeste tačnoooooo venera, samo ti nisi skontala gdje je siromašniji...
nmg bilivit kako si površnaaaaaaaaaaaaaa....
Naime: U Knjizi dr Ranka Bugarskog Jezik i Kultura stoji kvalifikacija svjetskih jezika po mnogo čemu izmeđuostalog i po broju korisnika određenog jezika. Dakle, ne ulazeći u fond riječi, gramatiku, broj slova alfabeta određenog jezika, već striktno po broju aktivnih "pričalaca" naš jezik spada u klasifikaciju "siromašnih" u odnosu na Engleski.![]()

Nema ništa bez potkrijepljenja i ovaj ‘argument’ je lahko oborljiv

samo vi bez mene..Salko_dvominutaš wrote: 31 Oct 2019, 17:19Nema ništa bez potkrijepljenja i ovaj ‘argument’ je lahko oborljiv

Pa eto

cuo sam za jelahspacebound wrote: 31 Oct 2019, 17:19 Eh eto, na Jelah, u sumrak po najvecoj guzvi, stani kreni, pazi na sve strane.I prezivjeh, a i onaj jadnik sto je 15 km vozio iza mene, ne pretice covjek.Mogu mislit kako sam ga napatila, i kako je pozelio zmigavac da mi izljubi kad sam ga na Usori ukljucila![]()

Auuuu

Salko cvaj minutEn HajSalko_dvominutaš wrote: 31 Oct 2019, 17:26Pa eto
Čestitam i tebi
Kako lijeva nogica
Jel sta smrdilo na neku gumu/plastiku
![]()

Sve je dobroSalko_dvominutaš wrote: 31 Oct 2019, 17:26Pa eto
Čestitam i tebi
Kako lijeva nogica
Jel sta smrdilo na neku gumu/plastiku
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests