Ti si otiso korak daljeOmmadawn wrote: 31 Oct 2019, 23:41Ganjao se ja sa jednom djevojkom, pa godinama. Prvo sam kontao da nisam njen tip ali opet nekako vidim da cura se svaki put javi kad me vidi i fino prica. (ispostavit ce se kasnije da sam joj se fakat svidjao ispocetka, to mi je rekla kasnije ali ja to tad nisam znao). Ali nekako uvijek ispadne ili ja imam curu a ona slobodna, ili ja nemam curu a ona nasla novog momka. I nakon izvjesnog vremena potrefi se da smo oboje slobodni i pocnemo mi izlaziti. Kafa po kafa, pa onda u kino, pa onda na veceru, pa jednom na rucak, ja se odjednom uhvatio prenemagat, ne znam sta mi je. Ali napravi ona prvi korak i krenemo mi. Moja sva raja mi haman cestitala "Joj, svaka cast, eto konacno...". Nisu dvije-tri sedmice prosle, ja nju prevarim s nekakvom curom koju sam vidio tada i vise nikad. Iz cistog nekog mog pasjaluka.Zagorka wrote: 31 Oct 2019, 22:56
Ja u nekog tipa u 4-om srednje. Aman gledala ga i treptala, a ne bi prva riječ rekla kad bi crkla.
Elem u nekom momentu pita on mene da pijemo kafu, prohodamo, ja sedam dana s njim hodala i raskinem. Veli pa što.
Eto, ne znam.
Nekad su iz daljine stvari ljepše.
Ma naravno da se kajem. Jest da smo dugo bili zajedno, jest da je svega bilo ali eto to sam tad na pocetku uradio i ni danas dan ne znam zasto. I veli mi tad jedna prijateljica "Pa dobro konju jedan kretenski, sta da ona prevari tebe?". Reko "Pa nista, sta sad..." A najgore je to sto sam fakat tako i osjecao. Totalno ravnodusan.
Covjek je djubre nekad.
A zadnja ti recenica stoji uz priču