Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..spacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:38Ne znas podilazit, uvlacit se, bit ono sto neko zeli da budes vec si ono sto jesi.Nisi diplomata.Imala sam ja tih savjeta,kako treba s muskarcima.Ja to ne znam i ne mogu, takt i diplomacija zdravo, uvlacenje zdravo, treptanje okicama i prenemaganje zdravo. Kod mene ti je sve s neba pa u rebra, otvoreno, u trenutku, sta mislim i kako osjecam bez onog famoznog zenskog "obradjivanja" polako.Ma zdravo, baSibila wrote: 02 Nov 2019, 12:55
pa kako ja ne uspijevam.....nit sam od pameti niti sam od velike glume....
ruzna nisam. malo punija jesam ...
.ma mozda fakat ovo silno laprdanje odbija....![]()
jel ta tiha ..mirna i to...
![]()
![]()
Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2907 times
- Been thanked: 9153 times
- Status: Online
Re: Kakvu zenu muskarci zele
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Status: Offline
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 13:51
Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..
DEFINICIJA
kabadàhija m <N mn -e>
DEFINICIJA
1. pov. zamjenik dahije u Osmanskom Carstvu
2. pren. reg. nasilnik, siledžija
ETIMOLOGIJA
tur. kabadayı: onaj koji se prikazuje junakom ← kaba: sirov, grub + dayı: junak
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10331 times
- Been thanked: 17645 times
Otkud izjednacavanje konkretnosti i kabadahijzma (je l se tako receDuminjo wrote: 02 Nov 2019, 13:51Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..spacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:38
Ne znas podilazit, uvlacit se, bit ono sto neko zeli da budes vec si ono sto jesi.Nisi diplomata.Imala sam ja tih savjeta,kako treba s muskarcima.Ja to ne znam i ne mogu, takt i diplomacija zdravo, uvlacenje zdravo, treptanje okicama i prenemaganje zdravo. Kod mene ti je sve s neba pa u rebra, otvoreno, u trenutku, sta mislim i kako osjecam bez onog famoznog zenskog "obradjivanja" polako.Ma zdravo, ba![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
paaa...sva je mazna, i ne zna nista, i sva je izgubljena bez njega,,i tako ta prica.. i impresionirana svakim njegovim potezom i recenicom..Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 12:55Jel glumi za svoje, kasnije, dobro ili glumi za zajednicko dobro i njegovu muskost?vrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 12:48
jedna mi ovakva munta rodjaka.. bogami ga je i smuntala... svadba na proljece![]()
i to mu jaca ego, stali...
ljubavi hajmo ovo ono..mogli smo tamo vamo.. i on htjeo, ne htjeo - na kraju uradi kako je rekla
'ta ti je zensko, treba se paziti...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Duminjo
- Urednik foruma

Nosi definicije u skolu.. Necu ni da citamVenera wrote: 02 Nov 2019, 13:56Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 13:51
Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..![]()
DEFINICIJA
kabadàhija m <N mn -e>
DEFINICIJA
ETIMOLOGIJA
tur. kabadayı: onaj koji se prikazuje junakom ← kaba: sirov, grub + dayı: junak![]()
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ma naš jezik je siromašanVenera wrote: 02 Nov 2019, 13:56Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 13:51
Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..![]()
DEFINICIJA
kabadàhija m <N mn -e>
DEFINICIJA
ETIMOLOGIJA
tur. kabadayı: onaj koji se prikazuje junakom ← kaba: sirov, grub + dayı: junak![]()
"ignorance is bliss"
-
Venera
- Seksologinja

pa zena ne mora biti sironiva, gruba, ako je iskrena i direktna
pa valjda znas sto si napisao
-
Venera
- Seksologinja

ne, nije ovo samo odgovornoste zene, nije fer , a sto znas o njemu , mi nemamo pojma zasto se on tako ponasavrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 13:57paaa...sva je mazna, i ne zna nista, i sva je izgubljena bez njega,,i tako ta prica.. i impresionirana svakim njegovim potezom i recenicom..Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 12:55
Jel glumi za svoje, kasnije, dobro ili glumi za zajednicko dobro i njegovu muskost?![]()
ljubavi hajmo ovo ono..mogli smo tamo vamo.. i on htjeo, ne htjeo - na kraju uradi kako je rekla
- spacebound
- Urednik foruma

Ja bih preko takve bagerom preslavrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 13:57paaa...sva je mazna, i ne zna nista, i sva je izgubljena bez njega,,i tako ta prica.. i impresionirana svakim njegovim potezom i recenicom..Duminjo wrote: 02 Nov 2019, 12:55
Jel glumi za svoje, kasnije, dobro ili glumi za zajednicko dobro i njegovu muskost?![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
taka sam ti istaspacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:38Ne znas podilazit, uvlacit se, bit ono sto neko zeli da budes vec si ono sto jesi.Nisi diplomata.Imala sam ja tih savjeta,kako treba s muskarcima.Ja to ne znam i ne mogu, takt i diplomacija zdravo, uvlacenje zdravo, treptanje okicama i prenemaganje zdravo. Kod mene ti je sve s neba pa u rebra, otvoreno, u trenutku, sta mislim i kako osjecam bez onog famoznog zenskog "obradjivanja" polako.Ma zdravo, baSibila wrote: 02 Nov 2019, 12:55
pa kako ja ne uspijevam.....nit sam od pameti niti sam od velike glume....
ruzna nisam. malo punija jesam ...
.ma mozda fakat ovo silno laprdanje odbija....![]()
jel ta tiha ..mirna i to...
![]()
![]()
jesi i ti single
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- spacebound
- Urednik foruma

Udata vec 9 godina, i kaze da je i sad lud za mnom bas zato sto sam takva, zaHebana i ne ovisim iskljucivo o njemuvrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 14:00taka sam ti istaspacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:38
Ne znas podilazit, uvlacit se, bit ono sto neko zeli da budes vec si ono sto jesi.Nisi diplomata.Imala sam ja tih savjeta,kako treba s muskarcima.Ja to ne znam i ne mogu, takt i diplomacija zdravo, uvlacenje zdravo, treptanje okicama i prenemaganje zdravo. Kod mene ti je sve s neba pa u rebra, otvoreno, u trenutku, sta mislim i kako osjecam bez onog famoznog zenskog "obradjivanja" polako.Ma zdravo, ba![]()
![]()
jesi i ti single![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ja rekoh kako mnogi muškarci gledaju (mnogi, ne svi).. Plase se te konkretnosti.. Kad se necega plasis onda to malo i preuvelicas..spacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:56Otkud izjednacavanje konkretnosti i kabadahijzma (je l se tako receDuminjo wrote: 02 Nov 2019, 13:51
Mi volimo konkretne zene. Samo nas je ponekad strah te konkretnosti, ako se pretjeram ili ako cesto dolazi do izrazaja. U nekom momentu se zapitamo "ko je ovdje musko? Hocu ženu pored sebe a ne kabadahiju"..) ?Ako se ne sluzim nekakvim trikovima da istjeram svoje, vec otvoreno kazem sta ja zelim ne znaci da nisam i mazna i njezna ondje gdje i kad treba biti.I nisam nista manje zensko, samo znas na cemu si, bez trikova i prenemaganja.
Kad musko vozi 20 preko ogranicenja, to je Normalno.
Kad zensko stisne i vozi 20 preko ogranicenja, Mozes Vrlo lako cuti Komentar "gledaj kabadahije"..
Prirodno, ta konkretnost sa zenskim emocijama, kod nekih zena, ponekad zna malo zaparati.. Ne stoji vam baš
I jebo me svak što ne legoh spavat
-
Venera
- Seksologinja

a njega bi postedjela, nije vam fazon , samo zene napdatispacebound wrote: 02 Nov 2019, 14:00Ja bih preko takve bagerom preslavrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 13:57
paaa...sva je mazna, i ne zna nista, i sva je izgubljena bez njega,,i tako ta prica.. i impresionirana svakim njegovim potezom i recenicom..
'ta ti je zensko, treba se paziti...![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
awwwwspacebound wrote: 02 Nov 2019, 14:03Udata vec 9 godina, i kaze da je i sad lud za mnom bas zato sto sam takva, zaHebana i ne ovisim iskljucivo o njemu![]()
meni su se ljutili sto ne trazim pomoci, i sto sam suvise samostalna..tako neka prica.. haj, nije bitno
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14885 times
- Been thanked: 25526 times
Ahahahahaspacebound wrote: 02 Nov 2019, 14:03Udata vec 9 godina, i kaze da je i sad lud za mnom bas zato sto sam takva, zaHebana i ne ovisim iskljucivo o njemu![]()
Sestro i ti se drogiras, nema sta drugo bit.
Dozvolite da se obratimo
-
Venera
- Seksologinja

ako se plasite takvih zena, trebate malo razmisliti o sebi , zasto ih se plasite, sto je uzrok tomeDuminjo wrote: 02 Nov 2019, 14:03Ja rekoh kako mnogi muškarci gledaju (mnogi, ne svi).. Plase se te konkretnosti.. Kad se necega plasis onda to malo i preuvelicas..spacebound wrote: 02 Nov 2019, 13:56
Otkud izjednacavanje konkretnosti i kabadahijzma (je l se tako rece) ?Ako se ne sluzim nekakvim trikovima da istjeram svoje, vec otvoreno kazem sta ja zelim ne znaci da nisam i mazna i njezna ondje gdje i kad treba biti.I nisam nista manje zensko, samo znas na cemu si, bez trikova i prenemaganja.
Kad zensko stisne i vozi 20 preko ogranicenja, Mozes Vrlo lako cuti Komentar "gledaj kabadahije"..
Prirodno, ta konkretnost sa zenskim emocijama, kod nekih zena, ponekad zna malo zaparati.. Ne stoji vam baš
I jebo me svak što ne legoh spavat![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ti si bila Maloprije iskrena i konkretna, al si bila gruba i kabadahije..
Trebala bi se sibili izvinuti.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne plasimo, samo takve Često ne želimo.. Nemoj brkatiVenera wrote: 02 Nov 2019, 14:05ako se plasite takvih zena, trebate malo razmisliti o sebi , zasto ih se plasite, sto je uzrok tomeDuminjo wrote: 02 Nov 2019, 14:03
Ja rekoh kako mnogi muškarci gledaju (mnogi, ne svi).. Plase se te konkretnosti.. Kad se necega plasis onda to malo i preuvelicas..
I jebo me svak što ne legoh spavat![]()
![]()
-
Venera
- Seksologinja

meni nisu jasne osobe koje tako pgovore nekome, hej moras ovako, moras ovo, ono, a nikad ne pitaju osobu, ne upoznaju je, bitno je da dijele savjetevrhbosnica wrote: 02 Nov 2019, 14:05awwwwspacebound wrote: 02 Nov 2019, 14:03
Udata vec 9 godina, i kaze da je i sad lud za mnom bas zato sto sam takva, zaHebana i ne ovisim iskljucivo o njemu![]()
![]()
meni su se ljutili sto ne trazim pomoci, i sto sam suvise samostalna..tako neka prica.. haj, nije bitno![]()