Da. Ima i žena koje nikakve uloge u sopstvenim životima nemaju.
Ništa gadnije za vidjeti.
Moderators: spacebound, Duminjo

Da. Ima i žena koje nikakve uloge u sopstvenim životima nemaju.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne postoje partneri koji su potpuno jednaki i ravnopravni. Netko ce uvijek bit dominantniji, netko spremniji na kompromise itd. E sad netko zeli bas inzistirati da sve bude pola-pola, a nekome pase drugacija dinamika u odnosu.lejlamo wrote: 03 Nov 2019, 11:42 meščini najteže partnera doživjeti jednakim sebi![]()
čemu te potrebe za vođenjem i potčinjavanjem....![]()

Apsolutno. A jos gore kada tu ulogu pokusaju prebaciti partneru.
Pitam isključivo iz čiste znatiželje. Možeš li navesti jedan primjer ili više njih nebitno šta znači ta teza: da on odlučuje?gospođa Brams wrote: 03 Nov 2019, 11:40 Dobro ste vec primjetili, dominantnost se uvijek trpa u isti kos s bahatoscu i kretenizmom, sto nije istina.
Ja volim cvrstu rukuMoj dragi je dobar kao kruh, sto bi se reklo ne bi ni mrava zgazio, ali ima u sebi tu dominantnost i rekla bih svojeglavost...ne voli da mu se naređuje, to je jedna od stvari koja me i privukla njemu, ne da se zajebavat, uvijek reagira na nepravdu i nepravda ga jako pogađa. Poslusat ce moj savjet ali samo ako dobro promisli i na kraju sam dođe do zakljucka da je to ipak ono sto treba napraviti
Ja vodim brigu o toliko stvari u zivotu da mi potpuno odgovara da njemu prepustim glavnu rijec u nekim stvarima. Dobro se osjecam pod njegovim "vodstvom" i obozavam ga tetositi i sluziti
![]()
Mislim da je problem "nice guysa" sto bespogovorno slusaju zene i stavljaju ih na pijedestal, ne pruzaju nikakav "otpor" i kontru, pa su zato cesto dosadnjikavi.

Objasnjeno sve.gospođa Brams wrote: 03 Nov 2019, 11:40 Dobro ste vec primjetili, dominantnost se uvijek trpa u isti kos s bahatoscu i kretenizmom, sto nije istina.
Ja volim cvrstu rukuMoj dragi je dobar kao kruh, sto bi se reklo ne bi ni mrava zgazio, ali ima u sebi tu dominantnost i rekla bih svojeglavost...ne voli da mu se naređuje, to je jedna od stvari koja me i privukla njemu, ne da se zajebavat, uvijek reagira na nepravdu i nepravda ga jako pogađa. Poslusat ce moj savjet ali samo ako dobro promisli i na kraju sam dođe do zakljucka da je to ipak ono sto treba napraviti
Ja vodim brigu o toliko stvari u zivotu da mi potpuno odgovara da njemu prepustim glavnu rijec u nekim stvarima. Dobro se osjecam pod njegovim "vodstvom" i obozavam ga tetositi i sluziti
![]()
Mislim da je problem "nice guysa" sto bespogovorno slusaju zene i stavljaju ih na pijedestal, ne pruzaju nikakav "otpor" i kontru, pa su zato cesto dosadnjikavi.
partnerstvo upravo i znači to, jednakost, ravnopravnost....gospođa Brams wrote: 03 Nov 2019, 11:58Ne postoje partneri koji su potpuno jednaki i ravnopravni. Netko ce uvijek bit dominantniji, netko spremniji na kompromise itd. E sad netko zeli bas inzistirati da sve bude pola-pola, a nekome pase drugacija dinamika u odnosu.lejlamo wrote: 03 Nov 2019, 11:42 meščini najteže partnera doživjeti jednakim sebi![]()
čemu te potrebe za vođenjem i potčinjavanjem....![]()
Svatko nađe sebi![]()
ljudi mogu pristati na svašta i imati odnose kakve žele, ali se ne može onda to nazvati partnerstvom. to sam napisla.
Pa izmedju pristati i zeljeti ima razlike.
Hajmo govoriti općenito a ne o tvom braku da ne bi mislila da ti nešto osobno...gospođa Brams wrote: 03 Nov 2019, 12:27 Svatko od nas donosi mnogo odluka na dnevnoj bazi, ne petljamo se jedno drugome u odluke koje se ticu nekih stvari gdje smo kompetentniji. Ali kod nekih vecih odluka, primjetila sam da je cesto racionalniji od mene i lakse gleda stvari hladne glave i nemam problem s tim da dam svoj input i njemu prepustim odluku. Ja sam dosta sklona prilagođavanju. Cesto sam impulzivna a on je susta suprotnost, on je ogledalo stalozenosti i odgovara mi sto me cesto spusti na zemlju.
Ja pak njega izvlacim iz comfort zone, opustam, jako se lijepo nadopunjujemo. Ja ne kazem uopce da je to jedino ispravno, ili da je ispravno za svakoga, to je onako kako nama odgovara.
Do sada sam bila u vezi s muskarcima koji nisu bili takvi, s njima sam cesto morala "nositi hlace" i nisam bila sretna.
Ja sam takav tip, kucni. Najsretnija sam kad nekoga tetosim i brinem se oko njega. Puno dajem, ali i puno ocekujem zauzvrat. Ne znam kako se to zove al nama to tako pase. I ne osjecam se uopce manje mocno, dapace, nikad se nisam osjecala osnazenije![]()

Ali taj primjer nema veze s temom i tezom . To je nešto sasvim drugo.greeneyes wrote: 03 Nov 2019, 12:39 Pa npr Bramsica hoce iskesati par stoja za cipele, a dragi joj kaze-Bramsic, trebamo platiti ratu![]()

Ako djele troskove valjda im ostane par joja (pojedinacno) za sjebat nedje.greeneyes wrote: 03 Nov 2019, 12:39 Pa npr Bramsica hoce iskesati par stoja za cipele, a dragi joj kaze-Bramsic, trebamo platiti ratu![]()
A ne mogu drugacije nego davati osobne primjeredadojović wrote: 03 Nov 2019, 12:32
Hajmo govoriti općenito a ne o tvom braku da ne bi mislila da ti nešto osobno...
Opet nisi dala niti jedan primjer šta to on odlučuje?