Udaram po sebi.
40 god cu imati vrlo brzo..
kazem da u ovim godinama ...pronaci partnera bilo za vezu bilo za brak ide teze.
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma šalim se.

.ma ja u isti tren kliknule..Julia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:14 bice da smo postale u isto vrijeme pa ispade kako ispade
ja ne mislim da ista prestaje sa prelaskom 40e, naprotiv... Za sebe znam da sam naucila cijeniti sebe i svoje vrijeme puno bolje nego kad sam bila mladja. Da li sam solo, da li ce se desiti ljubav - vala, kad nije do sad, ne mora ni od sad![]()
Vrijeme sam naucila ispuniti sama, sa prijateljima, povremenim aferama, i sta sad?
Srecom nismo svi isti, i ne reagujemo na iste stvari jednako. Neko padne u depresiju, neko se pocese po dupetu i ide dalje![]()
Kako je onda dzabna ako ces placati?ElTriconi wrote: 03 Nov 2019, 19:27 Cuj nije covjek star a ja sa frtaljem stotke kontam ozbiljno da pocnem placat ono u iz za dzabnu dzenazu![]()
Kako uspjevaš sve to, a da te bar malo depresija ne smota?Julia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:14 bice da smo postale u isto vrijeme pa ispade kako ispade
ja ne mislim da ista prestaje sa prelaskom 40e, naprotiv... Za sebe znam da sam naucila cijeniti sebe i svoje vrijeme puno bolje nego kad sam bila mladja. Da li sam solo, da li ce se desiti ljubav - vala, kad nije do sad, ne mora ni od sad![]()
Vrijeme sam naucila ispuniti sama, sa prijateljima, povremenim aferama, i sta sad?
Srecom nismo svi isti, i ne reagujemo na iste stvari jednako. Neko padne u depresiju, neko se pocese po dupetu i ide dalje![]()

Dzabna mojoj fameliji

Ma bjezi bnb, niko neukopan nije ost'o. De ti to potrosi na kafanu i muziku
opet samo tvoje misljenje
prico sam nedavno sa likom sto to placa citav zivot, sad je u tvojim godinama otprilike i za ovo malo godina se cijena te uplate povecala za tri puta cini mi seElTriconi wrote: 03 Nov 2019, 19:27 Cuj nije covjek star a ja sa frtaljem stotke kontam ozbiljno da pocnem placat ono u iz za dzabnu dzenazu![]()
lako je vama forumasicama kad imate meneVenera wrote: 03 Nov 2019, 19:20 ja ne volim biti samaniti planiram jos dugo da budem sama, ipak je bolje biti
![]()
![]()

Ili si introvert ili ti je pukao *urac i nemas vise zivaca za to.Julia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:37opet samo tvoje misljenje![]()
ja volim biti sama ... ne vidim sebe u braku, niti u vezi s nekim s kojim dijelim sve (ukljucujci zivotni prostor)
i da, sad ces mi reci da lazem, jer se moje misljenje kosi sa tvojim, jer, zaboga, kako neko voli biti sam![]()
Ako te takve reakcije pogadjaju onda sam imas problem s tim, jer, da ti je svejedno sta drugi misle o tebi i tvom zivotu, ne bi te tangiralo.Podrinjac wrote: 03 Nov 2019, 19:32Kako uspjevaš sve to, a da te bar malo depresija ne smota?Julia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:14 bice da smo postale u isto vrijeme pa ispade kako ispade
Ko god neko sa strane dođe prvo pitanje što mi postave je 'kad ćeš se ženit?', 'imaš li curu?'. Ma idite bre u pm.
I odmah me srozaju. I odmah me postave na taj polažaj da se moram ženiti. A ja ne mogu ni djevojku naći, a kamoli se ženiti.
exampLe wrote: 03 Nov 2019, 19:39Ili si introvert ili ti je pukao *urac i nemas vise zivaca za to.Julia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:37
opet samo tvoje misljenje![]()
ja volim biti sama ... ne vidim sebe u braku, niti u vezi s nekim s kojim dijelim sve (ukljucujci zivotni prostor)
i da, sad ces mi reci da lazem, jer se moje misljenje kosi sa tvojim, jer, zaboga, kako neko voli biti sam![]()
![]()

pa pisala si da si se nadala da ce ti se desiti ljubavJulia-Klara wrote: 03 Nov 2019, 19:37opet samo tvoje misljenje![]()

Onda cu jos malo sacekat dok se stabiliziraHannibal wrote: 03 Nov 2019, 19:37prico sam nedavno sa likom sto to placa citav zivot, sad je u tvojim godinama otprilike i za ovo malo godina se cijena te uplate povecala za tri puta cini mi seElTriconi wrote: 03 Nov 2019, 19:27 Cuj nije covjek star a ja sa frtaljem stotke kontam ozbiljno da pocnem placat ono u iz za dzabnu dzenazu![]()