ja za to sutra nisam cula....Heidi wrote:ja samo sa slikama![]()
prva knjiga sa posvetom mi bila kamasutra i tu mi se otvorio apetitza mirisom knjige

Moderator: Krokodil Behko
ja za to sutra nisam cula....Heidi wrote:ja samo sa slikama![]()
prva knjiga sa posvetom mi bila kamasutra i tu mi se otvorio apetitza mirisom knjige
Jesam to jedina kojoj je na pamet pala Marija ( zaljubljena sam u Sinisu od 4og osnovneZagorka wrote:zbog zene(ili u njenu cast kako god),koja je u svoje vrijeme pokretala list,borila se protiv drustvene diskriminacije,te za prava zena,bavila se novinarstvom i knjizevnoscu,govorila o stvarima koje su tada bile tabu i dan danas su problemi drustva....naravno,rijec je o mariji jurić-zagorki.............(a ne zbog toga sto neki forumasi misle)
Julia-Klara wrote:Jesam to jedina kojoj je na pamet pala Marija ( zaljubljena sam u Sinisu od 4og osnovneZagorka wrote:zbog zene(ili u njenu cast kako god),koja je u svoje vrijeme pokretala list,borila se protiv drustvene diskriminacije,te za prava zena,bavila se novinarstvom i knjizevnoscu,govorila o stvarima koje su tada bile tabu i dan danas su problemi drustva....naravno,rijec je o mariji jurić-zagorki.............(a ne zbog toga sto neki forumasi misle)
)
Julia-Klara wrote:@Zagorka
Ne bi me cudilo, posto mi jedna poznanica ovdje,kad sam joj rekla da mi je hobi citanje knjiga,rece : "Nemoj to nikome govoriti,sramota"
A nisam pronasla ni procitala samo "Evicu Gupcevu", sve ostalo jesamI san mi je da nekad imam sve njene knjige u kucnoj biblioteKi
proslih sedmica je nilo uz vecernji da se kupe njene knjige... ja imam gricku vjesticu kompletJulia-Klara wrote:@Zagorka
Ne bi me cudilo, posto mi jedna poznanica ovdje,kad sam joj rekla da mi je hobi citanje knjiga,rece : "Nemoj to nikome govoriti,sramota"
A nisam pronasla ni procitala samo "Evicu Gupcevu", sve ostalo jesamI san mi je da nekad imam sve njene knjige u kucnoj biblioteKi
Njinga MbandiMaja wrote:Ja se sad sjetih da je luna prije imala drugi nick
A mogli smo otvoriti temu o Zagorki.
cak sam i poznavao neke koje su mu ruke vezivale tangamaMaja wrote:String znam ja da su te oni koji slušaju Stoju, Indiru i društvo stalno povezivali s tangama
Users browsing this forum: Mister No and 9 guests