Žuta štampa!
Moderator: Krokodil Behko
-
- Status: Offline
Re: Vlasnica najvećih bisera na Balkanu ponovo "u akciji"
a jel to vise nije sa Spirom
nasikira me sad
nasikira me sad
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Sve dok mi ne promijenimo svijest i ne skontamo da ovakvi ljudi ne zasluzuju mjesto niti na komadicu toalet papira a da ne govorim u nekom casopisu, ova osoba ce biti poplarna...pa makar imala milion bisera -O NJOJ SE PRICA!!!
A to je za nju veliki +, jer to su takvi ljudi...
Neki dan procitah u nekim novinama kako Ana Nikolic pravi svoju MODNU LINIJU????
PA JEB.... JOJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!
A to je za nju veliki +, jer to su takvi ljudi...
Neki dan procitah u nekim novinama kako Ana Nikolic pravi svoju MODNU LINIJU????
PA JEB.... JOJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9555 times
- Been thanked: 11292 times
- Status: Online
Dust wrote:Iju, ko je ova tuka sunce ti poljubim?

Kako ne znaš bona?
Da nije nje, forum bi bio kraći, za bar stotinu komičnih klipova

- nezaboravna
- Aktivni forumaš
PRAVI RAZLOG RASPADA BRAKA: David Backham i Tom Cruise uhvać

PRAVI RAZLOG RASPADA BRAKA: David Backham i Tom Cruise uhvaćeni u krevetu
Petak | 13.07.2012.
Pravi razlog razvoda braka između Keith Holmes i Tom Cruisea je prevara. Njegova. I to ne s bilo kim! Glumica je sada već bivšeg supruga uhvatila u krevetu s David Backhamom! Znala je da on voli muškarce, ali ga nikada nije zatekla u seksu s nekim tipom. A kad je naletjela na taj prizor, smučilo joj se
- Keith više nije mogla da izdrži, pucala je po šavovima. Najgore od svega je što to nije tajna. Kith je za njihovu vezu i Tomovu naklonjenost muškarcima znala od samog početka. Ona je pristala da Cruisu bude lijepa pratnja i mašina za rađanje dece. Sada joj je pukao film - priča dobro upućeni izvor i dodaje:
- Priče o Sajentološkoj crkvi su laž, ništa od toga nije ozbiljno. To je bila samo maska za prikrivanje istine.
O bliskom odnosu glumca i fudbalera dugo se piše, ali nikada nije pominjano da imaju seksualne odnose. Mnogi su bili začuđeni time što njih dvojica često sami odlaze na ljetovanje ili se vozaju jahtom. Sada se zna i zašto.
Vratila se Katoličkoj crkvi
Keith Holms vraća se starom načinu života, a jedan od prvih koraka jeste povratak katoličkoj crkvi Sveti Fransis Havijer u Njujorku.
- Svi su oduševljeni što će nam se Keith pridružiti. Još nije bila na služenju, ali kad dođe, dočekaćemo je raširenih ruku - priča jedan od članova crkvenog zbora.
Krili se od kamera
Tom nije želeo da iko zna da on i Keith više nisu kao prije i da ne spavaju zajedno, pa je u hotelima u kojima su boravili naređivao da se preko kamera oblijepi crna selotejp-traka, prenosi 'Kurir'.
Keith i Nikol dobre drugarice!
Nicol Kidman, bivša žena Toma Cruisea , u odličnim je odnosima s Keith Holms. Njih dvije se viđaju od 2006. godine, a susrete su krile kao zmija noge.
- Mnogo su razgovarale u posljednjih nekoliko sedmica. Nicol je Keith rekla da zna kako joj je jer je i sama s njim prošla kroz sličnu situaciju. Zamolila ju je da bude jaka - priča za usmagazine izvor blizak glumcima.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
Re: PRAVI RAZLOG RASPADA BRAKA: David Backham i Tom Cruise u
rado bih udomio ovo napusteno mache.
ps. strucnjak koji je pisao, pravo ime je Katie Holmes
ps. strucnjak koji je pisao, pravo ime je Katie Holmes
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ne kontam tu homoseksulanost ...svi pričaju kako je to urođeno ali svi gotovo od reda su imali sexualne veze sa tucetom žena i imaju djecu . Kako si ti odjednom shvatio da si homosexualan?
Znači nije ti to urođeno jer da jeste nebi mogao imati sexualni užitak sa ženom
Znači nije ti to urođeno jer da jeste nebi mogao imati sexualni užitak sa ženom
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Ovo je pdf ozbiljne diskusije- vijesti, ne zuta stampa nezz.. 

Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Moja Dust sva stampa se zadeverala s razvodom Tomija a tebi ovo za zutu bas mi zao Katy zar ne vidis kao zena koliko je stvar ozbiljnaDust wrote:Ovo je pdf ozbiljne diskusije- vijesti, ne zuta stampa nezz..

KATIE!
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Da jadna zena,sad ce bar imati svoj mir

toliko je dobra da je trazio muskarca pored njenezaboravna wrote:Da jadna zena,sad ce bar imati svoj mir![]()
![]()
budala holivudska
pored toliko dobrih koka on trazio horoza
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
to deen open pravio belaje po gradu?!String wrote:Ja sam vidio Amara Osima i Deen-a na kafi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Lažni šeik u NEUMU
Uspio sam nasamariti tek par kupača iz Tuzle i ponekog lokalnog Hrvata

Kontroverzna priča koju objavljuje zagrebački Večernji list iz pera Hassana Haidara Diaba – a koji nastoji ostaviti dojam bogatog šeika, što dakako nije, i vidjeti reakciju ljudi, dobila je nastavak u Bosni i Hercegovini, u Neumu. Ni približno uspješno kao u Hrvatskoj gdje je u medijima snažno odjeknula njegova interpretacija razgovora sa Silvijom Luks. Evo šta tobožnji šeik tvrdi da mu se dogodilo u Neumu. Nije baš posebno duhovito, zapravo prije ilustrira zbog čega je hrvatski humor na tako očajnom glasu, ali neke stvari potiču na razmišljanje. Pročitajte…
Nakon ugovorena posla sa Silvijom Luks napustio sam Dubrovniku i krenuo prema Neumu. Želio sam ispitati kako mogu uložiti u gradnju pelješkog mosta. Čim sam došao u to malo mjesto čuo se žamor.
I prije nego što sam stupio u akciju prišla su mi dvojica kupača. S vidljivom dozom strahopoštovanja i vidnim crvenilom u licu, jedan od njih pružio mi je ruku te uz “Salam Alejkum” promrmljao nešto na mješavini bosansko-njemačko-turskog jezika iz čega se dalo samo naslutiti da se zove Mirza i da je u Neum došao iz Tuzle.
Tek kad je komunikaciju preuzela “službena” prevoditeljica Ljiljana, gost se malo oslobodio napominjući kako oni cijene ono što su Kuvajt, Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati, Saudijska Arabija učinili za Bošnjake u BiH tijekom i nakon rata.
– To je velika stvar, to je veliko, prevedite molim vas, i mi to cijenimo. Svi muslimani došli su na kupanje prije mjeseca Ramazana, nek’ se zna, prevedite šeiku.
– Ooo, pa vi postite?
– Mi za Ramazana – nema kupanje, samo postimo i klanjamo se. Nama je teže nego vama. Mi postimo 16 sati, a vi samo 12.
– Kakav ste vi to musliman, a pijete alkohol, čujete se?
– Ma to je samo jedno pivo, i to još bezalkoholno! A recite mi, došli ste posjetiti BiH?
– Bio sam u Dubrovniku i susreo sam se s predsjednikom Josipovićem koji me molio da dođem vidjeti i uložiti u gradnju pelješkog mosta.
– Ma kakav pelješki most? Neka to Hrvati sami grade!
Vukući Ljiljanu za rukav, uzbuđeno je govorio:
– Molim vas, recite mu neka ulaže u džamije jer to su šeici radili nakon rata u BiH.
Upirući prstom u nedavno sagrađenu katoličku crkvu koja je stršala iznad neumske plaže, kazao je:
– Oni imaju crkvu, a mi nemamo džamiju. Tu u Neumu živi više muslimana nego katolika.
Njegove riječi pozdravio je i njegov prijatelj Esad hvaleći se pred šeikom kako mu sin igra rukomet u kadetskoj rukometnoj reprezentaciji Katara.
– Maj san plej in Katar… – uzvikivao je glasno Esad napominjući kako je jednom čak bio kod njega i da je to, kako je kazao: – Čudo od države, guuud… Bogato, puno para… mani, mani…! Moj sin zove se Edo Mehinagić, dajte molim vas, iako je talentiran, dajte još malo razgovarajte s trenerom jer ipak ste vi šeik.
– Ok, nije to problem.
Ispred lanca trgovina, kafića, restorana dočekuje nas skupina neumskih Hrvata koji su mobitelom snimali šeika dok je jedna od prodavačica dobacila:
– A u što će ulagat ovdje?
Prevoditeljica Ljiljana odgovorila je:
– Šeik je došao snimiti situaciju jer se dogovorio s predsjednikom Josipovićem i premijerom Milanovićem da će financirati gradnju pelješkog mosta.
– Ma vrag ih odnio oba. Molim vas, nemojte ulagati u gradnju pelješkog mosta. Za nas trgovce u Neumu to bi bila smrt. Nitko više ne bi prošao kroz Neum. Samo bi nam dolazila sirotinja koja nosi hranu sa sobom.
– Ali ja ću imati od toga novčane koristi…
– Ma bogati. Šetate obučeni u zlato koje vrijedi više nego cijeli Neum. Ako ga vi ne sagradite, Hrvatska ga nikada neće sagraditi.
Komuniciralo se donekle mirno dok nisam spomenuo kako želim, uz financiranje gradnje pelješkog mosta, pomoći i u gradnji džamije u Neumu.
– Projekt džamije je pri kraju i treba početi gradnja, jer su muslimani ovdje većina…
– Ma kakva džamija, kakvi muslimani, nije to istina… To su vam slagali, gospodine. Tu je jedan posto muslimana, a možda i manje. Tko će graditi džamiju za tako malo ljudi?
– Nećete da ulažem ni u džamiju ni u pelješki most! Pa što biste vi htjeli?
– Ma kupite cijeli Neum i napravite raj na zemlji!

Kontroverzna priča koju objavljuje zagrebački Večernji list iz pera Hassana Haidara Diaba – a koji nastoji ostaviti dojam bogatog šeika, što dakako nije, i vidjeti reakciju ljudi, dobila je nastavak u Bosni i Hercegovini, u Neumu. Ni približno uspješno kao u Hrvatskoj gdje je u medijima snažno odjeknula njegova interpretacija razgovora sa Silvijom Luks. Evo šta tobožnji šeik tvrdi da mu se dogodilo u Neumu. Nije baš posebno duhovito, zapravo prije ilustrira zbog čega je hrvatski humor na tako očajnom glasu, ali neke stvari potiču na razmišljanje. Pročitajte…
Nakon ugovorena posla sa Silvijom Luks napustio sam Dubrovniku i krenuo prema Neumu. Želio sam ispitati kako mogu uložiti u gradnju pelješkog mosta. Čim sam došao u to malo mjesto čuo se žamor.
I prije nego što sam stupio u akciju prišla su mi dvojica kupača. S vidljivom dozom strahopoštovanja i vidnim crvenilom u licu, jedan od njih pružio mi je ruku te uz “Salam Alejkum” promrmljao nešto na mješavini bosansko-njemačko-turskog jezika iz čega se dalo samo naslutiti da se zove Mirza i da je u Neum došao iz Tuzle.
Tek kad je komunikaciju preuzela “službena” prevoditeljica Ljiljana, gost se malo oslobodio napominjući kako oni cijene ono što su Kuvajt, Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati, Saudijska Arabija učinili za Bošnjake u BiH tijekom i nakon rata.
– To je velika stvar, to je veliko, prevedite molim vas, i mi to cijenimo. Svi muslimani došli su na kupanje prije mjeseca Ramazana, nek’ se zna, prevedite šeiku.
– Ooo, pa vi postite?
– Mi za Ramazana – nema kupanje, samo postimo i klanjamo se. Nama je teže nego vama. Mi postimo 16 sati, a vi samo 12.
– Kakav ste vi to musliman, a pijete alkohol, čujete se?
– Ma to je samo jedno pivo, i to još bezalkoholno! A recite mi, došli ste posjetiti BiH?
– Bio sam u Dubrovniku i susreo sam se s predsjednikom Josipovićem koji me molio da dođem vidjeti i uložiti u gradnju pelješkog mosta.
– Ma kakav pelješki most? Neka to Hrvati sami grade!
Vukući Ljiljanu za rukav, uzbuđeno je govorio:
– Molim vas, recite mu neka ulaže u džamije jer to su šeici radili nakon rata u BiH.
Upirući prstom u nedavno sagrađenu katoličku crkvu koja je stršala iznad neumske plaže, kazao je:
– Oni imaju crkvu, a mi nemamo džamiju. Tu u Neumu živi više muslimana nego katolika.
Njegove riječi pozdravio je i njegov prijatelj Esad hvaleći se pred šeikom kako mu sin igra rukomet u kadetskoj rukometnoj reprezentaciji Katara.
– Maj san plej in Katar… – uzvikivao je glasno Esad napominjući kako je jednom čak bio kod njega i da je to, kako je kazao: – Čudo od države, guuud… Bogato, puno para… mani, mani…! Moj sin zove se Edo Mehinagić, dajte molim vas, iako je talentiran, dajte još malo razgovarajte s trenerom jer ipak ste vi šeik.
– Ok, nije to problem.
Ispred lanca trgovina, kafića, restorana dočekuje nas skupina neumskih Hrvata koji su mobitelom snimali šeika dok je jedna od prodavačica dobacila:
– A u što će ulagat ovdje?
Prevoditeljica Ljiljana odgovorila je:
– Šeik je došao snimiti situaciju jer se dogovorio s predsjednikom Josipovićem i premijerom Milanovićem da će financirati gradnju pelješkog mosta.
– Ma vrag ih odnio oba. Molim vas, nemojte ulagati u gradnju pelješkog mosta. Za nas trgovce u Neumu to bi bila smrt. Nitko više ne bi prošao kroz Neum. Samo bi nam dolazila sirotinja koja nosi hranu sa sobom.
– Ali ja ću imati od toga novčane koristi…
– Ma bogati. Šetate obučeni u zlato koje vrijedi više nego cijeli Neum. Ako ga vi ne sagradite, Hrvatska ga nikada neće sagraditi.
Komuniciralo se donekle mirno dok nisam spomenuo kako želim, uz financiranje gradnje pelješkog mosta, pomoći i u gradnji džamije u Neumu.
– Projekt džamije je pri kraju i treba početi gradnja, jer su muslimani ovdje većina…
– Ma kakva džamija, kakvi muslimani, nije to istina… To su vam slagali, gospodine. Tu je jedan posto muslimana, a možda i manje. Tko će graditi džamiju za tako malo ljudi?
– Nećete da ulažem ni u džamiju ni u pelješki most! Pa što biste vi htjeli?
– Ma kupite cijeli Neum i napravite raj na zemlji!
Re: Lažni šeik u NEUMU

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
ko god metne carsaf na glavu,oni misle evo ga pun k'o brod.....debili....ih,trebo je malo duze levatit' te novinare... 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Novinarka Silvija Luks od lažnog šeika tražila stotine tisuća eura

Čuo sam kako se diskretno raspituje za šeika, tko sam i odakle sam i je li tko iz Vlade sa mnom kontaktirao. Obilazeći cijelo vrijeme oko nas i gledajući nas, vjerojatno je očekivao, jer su svi njemu prilazili i pozdravljali ga, da će tako učiniti i šeik. Međutim, iako je predsjednik bio samo dva metra od mene, nisam mu se približio niti rukovao s njim zbog straha da ne budem otkriven jer je bio okružen ljudima s kojima sam već prije radio intervjue. Na komentare o investitorima i ulagačima, čuo sam kako je bivša gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica kazala:
– A što se toliko čudite? Pa nije to prvi šeik koji je posjetio Dubrovnik! Pa za Boga miloga, k nama dođe 50 bogatih šeika godišnje!
U gužvi koja se stvorila oko mene dok su svi pokušavali “uhvatiti” sliku za uspomenu, iznenadio me pozdrav na arapskom jeziku: “Salam alejkum, šeiče”.
– Ooo, pa vi znate arapski – upitao sam, a onda je prešla na engleski:
– Malo. Ja sam Silvija Luks-Kalogjera i radim na Hrvatskoj televiziji. Znam malo arapskog jer je moj pokojni muž bio veleposlanik u arapskim zemljama. Odakle ste vi?
– Iz Emirata!
– Oo, fino, fino. Ja sam sada bila u Dubaiju i sastala sam se sa šeicima. Možda su vaši rođaci? Kako se vi zovete?
– Šeik Ibrahim Al-Jasem.
– A iz koje ste loze? Znam ja puno šeika.
Oglušivši se na njezino pitanje jer nisam znao što da odgovorim, upitao sam nju:
– A čime se vi bavite?
– Pa rekla sam vam. Ja sam jedna od najboljih novinarki na HTV-u. Obišla sam cijeli arapski svijet. Ma vi ste divan narod.
– A zar želite sa mnom raditi intervju? Ako vam je to namjera, odmah vam kažem da sam došao odmoriti se i ne želim davati nikakve intervjue.
– Ma neee, recite mi čime se vi bavite?
– Direktor sam naftne kompanije i imam nekoliko rudnika zlata, a bavim se i nekretninama.
– Ooo, lijepo. Ma htjela bih vam predložiti jedan projekt... Vjerujte mi da bi se i vama financijski isplatio. Radi se o projektu koji smo realizirali i prošle godine. Svake godine maestro Đelo Jusić i Sarajevska filharmonija održavaju koncert u Abu Dhabiju. Prošle godine šeici iz Abu Dhabija bili su pokrovitelji i financirali cjelokupni projekt. Ove godine još nemamo sponzora.
Još jedan sitni detalj
– Kako bih mogao pomoći?
– Pa vidite, sigurno imate svoj privatni avion? Možda biste mogli, kao i šeici prošle godine, poslati svoj avion da preveze članove filharmonije i osigurate im smještaj te pokrijete troškove njihova boravka za vrijeme koncerta?
– To nije problem. Smatrajte to riješenim.
– Ima još jedan sitan detalj. Ja sam i menadžerica maestra Đele Jusića. Trebalo bi honorirati maestra jer on će osobno dirigirati filharmonijom.
– Ma nije to problem. Recite mi samo o kojoj se svoti otprilike radi?
– Maestrov honorar je nekoliko stotina tisuća eura. Pa, gledajte, ipak je on maestro broj jedan i osobno će dirigirati Sarajevskom filharmonijom.
– Ma nema nikakvih problema. Samo mi recite na koji će način i kako će biti isplata?
– Pa sve je legalno, sve će biti putem računa, na moj ili maestrov račun. Ako pristajete na sve što sam vam rekla, i vi ćete imati financijske koristi jer dat ćemo vam ekskluzivno pravo u prikazivanju tog koncerta po cijelom arapsko-islamskom svijetu.
Uz rukovanje i dogovor za sastanak idući dan kako bi me upoznala s maestrom i dala CD s glazbom te da dogovorimo koordinate o detaljima projekta, razišli smo se oboje zadovoljni na svoj način. Silvija trljajući ruke kojima će brojiti tih nekoliko stotina tisuća eura, a ja zato što imam priču.

Čuo sam kako se diskretno raspituje za šeika, tko sam i odakle sam i je li tko iz Vlade sa mnom kontaktirao. Obilazeći cijelo vrijeme oko nas i gledajući nas, vjerojatno je očekivao, jer su svi njemu prilazili i pozdravljali ga, da će tako učiniti i šeik. Međutim, iako je predsjednik bio samo dva metra od mene, nisam mu se približio niti rukovao s njim zbog straha da ne budem otkriven jer je bio okružen ljudima s kojima sam već prije radio intervjue. Na komentare o investitorima i ulagačima, čuo sam kako je bivša gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica kazala:
– A što se toliko čudite? Pa nije to prvi šeik koji je posjetio Dubrovnik! Pa za Boga miloga, k nama dođe 50 bogatih šeika godišnje!
U gužvi koja se stvorila oko mene dok su svi pokušavali “uhvatiti” sliku za uspomenu, iznenadio me pozdrav na arapskom jeziku: “Salam alejkum, šeiče”.
– Ooo, pa vi znate arapski – upitao sam, a onda je prešla na engleski:
– Malo. Ja sam Silvija Luks-Kalogjera i radim na Hrvatskoj televiziji. Znam malo arapskog jer je moj pokojni muž bio veleposlanik u arapskim zemljama. Odakle ste vi?
– Iz Emirata!
– Oo, fino, fino. Ja sam sada bila u Dubaiju i sastala sam se sa šeicima. Možda su vaši rođaci? Kako se vi zovete?
– Šeik Ibrahim Al-Jasem.
– A iz koje ste loze? Znam ja puno šeika.
Oglušivši se na njezino pitanje jer nisam znao što da odgovorim, upitao sam nju:
– A čime se vi bavite?
– Pa rekla sam vam. Ja sam jedna od najboljih novinarki na HTV-u. Obišla sam cijeli arapski svijet. Ma vi ste divan narod.
– A zar želite sa mnom raditi intervju? Ako vam je to namjera, odmah vam kažem da sam došao odmoriti se i ne želim davati nikakve intervjue.
– Ma neee, recite mi čime se vi bavite?
– Direktor sam naftne kompanije i imam nekoliko rudnika zlata, a bavim se i nekretninama.
– Ooo, lijepo. Ma htjela bih vam predložiti jedan projekt... Vjerujte mi da bi se i vama financijski isplatio. Radi se o projektu koji smo realizirali i prošle godine. Svake godine maestro Đelo Jusić i Sarajevska filharmonija održavaju koncert u Abu Dhabiju. Prošle godine šeici iz Abu Dhabija bili su pokrovitelji i financirali cjelokupni projekt. Ove godine još nemamo sponzora.
Još jedan sitni detalj
– Kako bih mogao pomoći?
– Pa vidite, sigurno imate svoj privatni avion? Možda biste mogli, kao i šeici prošle godine, poslati svoj avion da preveze članove filharmonije i osigurate im smještaj te pokrijete troškove njihova boravka za vrijeme koncerta?
– To nije problem. Smatrajte to riješenim.
– Ima još jedan sitan detalj. Ja sam i menadžerica maestra Đele Jusića. Trebalo bi honorirati maestra jer on će osobno dirigirati filharmonijom.
– Ma nije to problem. Recite mi samo o kojoj se svoti otprilike radi?
– Maestrov honorar je nekoliko stotina tisuća eura. Pa, gledajte, ipak je on maestro broj jedan i osobno će dirigirati Sarajevskom filharmonijom.
– Ma nema nikakvih problema. Samo mi recite na koji će način i kako će biti isplata?
– Pa sve je legalno, sve će biti putem računa, na moj ili maestrov račun. Ako pristajete na sve što sam vam rekla, i vi ćete imati financijske koristi jer dat ćemo vam ekskluzivno pravo u prikazivanju tog koncerta po cijelom arapsko-islamskom svijetu.
Uz rukovanje i dogovor za sastanak idući dan kako bi me upoznala s maestrom i dala CD s glazbom te da dogovorimo koordinate o detaljima projekta, razišli smo se oboje zadovoljni na svoj način. Silvija trljajući ruke kojima će brojiti tih nekoliko stotina tisuća eura, a ja zato što imam priču.
- Zagorka

..."ja sam obisla cijeli svijet

......mozemo li neki projekt?da,da kako da ne gospodjo,trebao je reci dodji nocas u moj apartman dogovoricemo detalje

- Zagorka
Sheval wrote:Ali vidiš...ovo nije loša ideja za pokupiti neku sponzorušu![]()
Pa joj ujutro reći,haj razguli,nemam ti ja za cigara-neprocjenjivo

ima ovih momaka sto rentaju auto...