evo kahVa...
i
Moderator: VIP

ne znaju oni kako se ti svadjas na engleskom,molim vas pustite nas da pijemo kafu,go go

Tako i tr3ba prava kumaBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19ne znaju oni kako se ti svadjas na engleskom,molim vas pustite nas da pijemo kafu,go go![]()
![]()

da vidis kume kad joj prekipi,rasporede joj se crte na licuRum wrote: 06 Nov 2019, 16:22Tako i tr3ba prava kumaBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19
ne znaju oni kako se ti svadjas na engleskom,molim vas pustite nas da pijemo kafu,go go![]()
![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

a vidi sto mu tepaaaaaa

Ha ya, nea s kumom laBavo

Udaaavicu teBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19
ne znaju oni kako se ti svadjas na engleskom,molim vas pustite nas da pijemo kafu,go go![]()
![]()

Jel jaca od Mevlida? AhahahahaBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19ne znaju oni kako se ti svadjas na engleskom,molim vas pustite nas da pijemo kafu,go go![]()
![]()
Mevlid pored njih dvije jarane čivauaFuddo wrote: 06 Nov 2019, 16:46Jel jaca od Mevlida? AhahahahaBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19
![]()

jasta jeFuddo wrote: 06 Nov 2019, 16:46Jel jaca od Mevlida? AhahahahaBelay Queen wrote: 06 Nov 2019, 16:19
![]()

Zajebano je ovo rodjo, da kakvu pizdariju ne napravi, onda mene ovdje pritisnu ahahaha
Fuddo wrote: 06 Nov 2019, 16:52Zajebano je ovo rodjo, da kakvu pizdariju ne napravi, onda mene ovdje pritisnu ahahaha
Ja sam sve na poslu ubijedio da je Mevlid Srbin, a Novak Djokovic Bosnjo ahahahaha, sve vicu, sto maderfakersi
ne igraju tenis ko ovi tvoji ahahahaha
Users browsing this forum: Koraci_u_noci, Veca and 6 guests